Keresés

Részletes keresés

Aphelix Creative Commons License 2023.11.29 0 0 3919

Ja, a tejföl elszállt a fejem felett, nem tudom miről van szó.

Előzmény: Káli. (3896)
Aphelix Creative Commons License 2023.11.29 0 1 3918

Nálam az orrpiercing bőven nem fér bele, eleve is undorító dolog. Másoknak beleférhet, elvégre nem kell mindenkinek engem másolnia.

Fülbevaló oké, amennyiben ízléses, és lehetőleg összesen 2 legyen, ne fülenként 6.

Szerintem ha egy nőnek van ízlése, akkor a változásait a ruhatárban, frizurában és sminkben intézi, nincs szüksége semmilyen ordító hülyeségre, mint a tetkó, piercing, seggplasztika, ésatöbbi. Kicsit sajnálom, hogy miközben a fiatalabb generációk elmentek az ordenáré szélsőségek irányába, közben teljesen elfelejtették hogyan kell nőiesen sminkelni ill. feminin módon öltözni anélkül hogy prostinak néznének ki. Rohad le a világ, hát ez van.

endrebá Creative Commons License 2023.11.28 0 2 3917

Jólesik a félreértésed, köszönöm - de azt példáztam az öngyilokkal hogy ha el is jön valamikor a parancsuralmi rendszer, eszembe sincsen már most a nyakamba venni.

Sokáig fogok.

Édesapám 41 -es születésű - és ha nem cigizne, még mindíg tudna szaladni.

(és én nem cigizek)

Előzmény: Mlle. Grenelle (3916)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2023.11.28 0 0 3916

Hála az égnek...!

Élj is még soká.

Előzmény: endrebá (3915)
endrebá Creative Commons License 2023.11.28 0 0 3915

A halál is eljön egyszer - de azért még jó ideig nem leszek öngyilkos.

Előzmény: Mlle. Grenelle (3907)
Atis57 Creative Commons License 2023.11.28 0 0 3914

Szia!

A boldog nők mindenhol megtalálhatóak. S nem akarnak uralkodni az 1/2--vagy 1/4 férjükön.

Előzmény: Mlle. Grenelle (3909)
Káli. Creative Commons License 2023.11.28 0 0 3913

Engem is arra tanítottak, és mégsem feleltem meg a normáknak felség!

Csodálatos dolognak tartom azt, hogy amit neked lehet, azt nekem is elven élni....De ez már itt nem ontopik!

Előzmény: Mlle. Grenelle (3912)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2023.11.28 0 0 3912

Akkor mit tegyek?

Engem az elfogadásra tanítottak mindig.

Előzmény: Káli. (3911)
Káli. Creative Commons License 2023.11.28 0 0 3911

Itt megállnék egy pillanatra, a vagyok amilyen vagyok, illetve a másik verzió, ilyen vagyok és kész!

Ez ellen tiltakozom felség, ez önvédelemnek tűnik, ezen változtatni kell!

Ha engem trollnak, ellenségnek nyilvánítanak, arra nem válasz az, hogy ilyen vagyok, így fogadj el!

A nép kinevet ezért, vagy rosszabb esetben felkoncolnak!

Előzmény: Mlle. Grenelle (3905)
Káli. Creative Commons License 2023.11.28 0 0 3910

Értettem, a visszaélésre majd visszatérek, nem biztos, hogy mindenkinek tetszeni fog!

Előzmény: Mlle. Grenelle (3909)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2023.11.28 0 0 3909

Őrizzétek szabadságotokat - de úgy, hogy ne váljék visszaéléssé.

Vonatkozik ez mindenkire, legyen bár férfi vagy nő.

Előzmény: Káli. (3908)
Káli. Creative Commons License 2023.11.28 0 0 3908

A nő is megtarthatja a szabadságát felség? 

Előzmény: Mlle. Grenelle (3907)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2023.11.28 0 0 3907

Eljön egyszer

A parancsuralmi rendszer.

Nem akarok parancsolni neked.

Őrizd szabadságodat.

Előzmény: endrebá (3906)
endrebá Creative Commons License 2023.11.28 0 0 3906

Mindegy minek nevezed :  a legmagasabb szintű önjelölt nőhatalom is csak annyit ér, amennyit fölöttem érvényesíteni tudsz belőle.

Próbálj csak parancsolni nekem.

Előzmény: Mlle. Grenelle (3900)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2023.11.28 0 0 3905

Nem félek.

Amúgy sem érzem magam a fentiektől sem műnőnek, sem csinált szépségnek. Vagyok, aki vagyok.

Előzmény: Káli. (3903)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2023.11.28 0 0 3904

Semmi gond, nem vagyok sértődékeny. 🙂

Előzmény: Káli. (3902)
Káli. Creative Commons License 2023.11.28 0 0 3903

Akkor itt neked véged van! :-))) 

Előzmény: Mlle. Grenelle (3901)
Káli. Creative Commons License 2023.11.28 0 0 3902

Bocsánatot kérek! :))))

Előzmény: Mlle. Grenelle (3900)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2023.11.28 0 0 3901

Piercingem nekem is van, a köldökömben.

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2023.11.28 0 1 3900

Most már a Multiverzum Császárnője. 🙂

Előzmény: Káli. (3898)
Káli. Creative Commons License 2023.11.28 0 0 3899

Ha még ezen sem tudsz nevetni, illetve mosolyogni, akkor menthetetlen vagy! 

Előzmény: Káli. (3898)
Káli. Creative Commons License 2023.11.28 0 0 3898

Segítek! :)

Kérem álljanak fel!

Az Ismert Univerzum Császárnője!

Előzmény: Mlle. Grenelle (3897)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2023.11.28 0 0 3897

Ha van műkörmöm és műszempillám, de nincs műmellem, kacsaszám és "traktorfenekem", bármi legyen is az, viszont festett szőke a hajam, akkor én minek számítok...?

És ostoba sem vagyok, még mielőtt...

Előzmény: Torrente_az igazi (3890)
Káli. Creative Commons License 2023.11.28 0 0 3896

Ebbe a változásba belefér egy orr piercing? Vagy már a fülbevaló is megbocsájthatatlan bűn, hiszen Isten nem úgy teremtette meg a nőt, hogy két luk legyen a fülcímpályán?

Ha már a tejfölös üzenet nem ment át! :)

Előzmény: Aphelix (3894)
endrebá Creative Commons License 2023.11.28 0 0 3895

..ha a kifejezés nem forma hanem méretjelölés, akkor ez a "traktorfenék" mint kategória érdekelne..

Előzmény: Aphelix (3894)
Aphelix Creative Commons License 2023.11.28 0 1 3894

Na igen, a nők kissé hibbantak ezügyben, a szépítkezést függetlenítették a valódi céljától, ami a pasiszerzés, így legtöbbször olyasmit csinálnak ami a férfiak számára jó esetben irreleváns, rossz esetben kifejezetten visszatetsző. Pink gumicsizma, buggyos gatya, hegyesköröm, kacsaszáj, traktorfenék - az ilyesmik több férfit riasztanak mint vonzanak, dehát a libáknak minden hülye divatba nyakig kell merülni.

Állítólag az van a női pármegtartó ösztönökben, hogy változni kell, nehogy a partner megunjon és más nő után nézzen. Mondjuk változni is lehetne ízlésesen...

endrebá Creative Commons License 2023.11.28 0 0 3893

Zdrav Torrente, én a zéletbe de sose nem fogom tudni még a felét se a te tárgyi tudáskészletednek..

Örülök hogy te is ideértél.  :-)))

Előzmény: Torrente_az igazi (3891)
endrebá Creative Commons License 2023.11.28 0 0 3892

Odanézzenek..  sose gondoltam volna hogy ez a kérdés fölmerül.  :-))

Anno be kellett látnom hogy a Ferihang -on nem tudok ilyesfajta csevegős hangulatot kialakítani mint itt az INDEX Fórumon.  Valahogy ott több a fotel-alfa, vagy más szabályok alapján moderálnak.. 

Úgyhogy megpróbáltam egy férfihangú topikot kialakítani - és mintha sikerült is volna..

A hangulat fenntarthatóságát illetően nem is kellett csalódnom..  viszont be kell látnom hogy a csevegős hangulat újra elindulásához krrvakevés vagyok.

A tapasztalatokon alapuló vélemények meg is ritkultak, és mivel kultúrmódszerrel adják elő őket, nem is annyira feltűnőek.

Nnna.. summa summárum : a topik témája a Nőhatalom(vagyis a feminizmus) változása.

Részben amiatt látom változni, mert ők is háttérbe szorulnak a harsányabb felforgató eszmék mellett, részben pedig mert terjed az elfordulás a nőhatalomtól.

Mert aki magányos és boldogtalan, az akkor se példakép, ha boldognak mondja magát.

Előzmény: Aphelix (3889)
Torrente_az igazi Creative Commons License 2023.11.28 0 0 3891

Eh! Természetesen Bingeni Szent Hildegárdra gondoltam, csak írás közben Ávilai Szent Teréz is az eszemben járt.

Torrente_az igazi Creative Commons License 2023.11.28 0 1 3890

Amennyire én tudom, a mell az emberi fajnál azért gömbölyű és kiemelkedő, hogy vizuálisan ellensúlyozza a női fenék erőteljes szexuális látványát. Legalábbis egyes etológusok szerint. Az mindenesetre bizonyos, hogy a többi főemlős nőstényei logó, lapos mellűek. A szoptatásra ugyanúgy jó az is, azaz az elsődleges funkciója nem csorbul az alaktól. A plasztikai beavatkozás nyilván amolyan vizuális tuning és önbizalom erősítő. Hogy megéri-e már más kérdés. Vitathatatlanul nyűgös dolog, komoly egészségügyi kockázatokkal. Gyakran pedig indokolatlan is az implant betétele.

Számomra a legnagyobb női rejtélyek egyike nem a mellplasztika (ami valamilyen szinten még érthető), hanem a műköröm. Nem találkoztam olyan férfivel, akinek tetszene. Egy férfi számára a saját, ápolt, kezelhetően rövid, természetes színű köröm a szép (amennyire foglalkozunk ilyesmivel). A műköröm mizéria nagyon jó példája arra, hogy a nők leginkább nem is a férfiaknak akarnak tetszeni, hanem ez leginkább a többi nővel fenntartott folyamatos hidegháborús fegyverkezés eszköze. Mintha lenne egy női hierarchia is, amelyben a helyet a férfiak közötti kapósság/kívánatosság illetve a megszerzett férfi státusza adná meg. A minden kultúrára jellemző női túlöltözöttség és túldíszítettség, a gazdagság és tehetősség hirdetőtáblájává tette a nőket. Ha összehasonlítjuk, a férfiak öltözéke mindig jóval szürkébb és jellegtelenebb volt.

Íme egy filmes példa, bár ez kissé extrém: https://www.youtube.com/watch?v=q5Sq1Pax7h8

Szóval valahol a női státusz származtatott státusz és nem igazán belső értékeken, emberi tulajdonságokon alapul. Az eszközei pedig a külsőn és az életkörülményeken alapulnak, az állandó kaotikus cicaharc hidegháborús eszközei ezek.

A ma státuszmintái pedig a nőket meglehetősen rossz irányokba viszi el. A festett műkörmös/műmellű, ostobenkó kurva, akinek a barátja bömbivel járó influenszer, meglehetősen elszomorító példa. Pláne ha összehasonlítjuk korábbi, egészségesebb és életképesebb kultúrák nőképeivel: Cornelia, a Gracchusok anyja; Kanizsai Dorottya , Bingeni Szent Teréz stb.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!