"Amit mi megtehetünk (a fanatizmuson és a fanatikusokon való
szórakozáson túl), az pedig az informálás, a felvilágosítás.
Leleplezni a fő feminista hazugságokat a patriarchális elnyomásról,
női kvótáról, családon belüli erőszakról, bérkülönbségről, stb.,
egyáltalán kétségeket és gondolatokat ébreszteni a femináci agymosás
ellenében."
Nálam az orrpiercing bőven nem fér bele, eleve is undorító dolog. Másoknak beleférhet, elvégre nem kell mindenkinek engem másolnia.
Fülbevaló oké, amennyiben ízléses, és lehetőleg összesen 2 legyen, ne fülenként 6.
Szerintem ha egy nőnek van ízlése, akkor a változásait a ruhatárban, frizurában és sminkben intézi, nincs szüksége semmilyen ordító hülyeségre, mint a tetkó, piercing, seggplasztika, ésatöbbi. Kicsit sajnálom, hogy miközben a fiatalabb generációk elmentek az ordenáré szélsőségek irányába, közben teljesen elfelejtették hogyan kell nőiesen sminkelni ill. feminin módon öltözni anélkül hogy prostinak néznének ki. Rohad le a világ, hát ez van.
Jólesik a félreértésed, köszönöm - de azt példáztam az öngyilokkal hogy ha el is jön valamikor a parancsuralmi rendszer, eszembe sincsen már most a nyakamba venni.
Sokáig fogok.
Édesapám 41 -es születésű - és ha nem cigizne, még mindíg tudna szaladni.
Ha van műkörmöm és műszempillám, de nincs műmellem, kacsaszám és "traktorfenekem", bármi legyen is az, viszont festett szőke a hajam, akkor én minek számítok...?
Ebbe a változásba belefér egy orr piercing? Vagy már a fülbevaló is megbocsájthatatlan bűn, hiszen Isten nem úgy teremtette meg a nőt, hogy két luk legyen a fülcímpályán?
Na igen, a nők kissé hibbantak ezügyben, a szépítkezést függetlenítették a valódi céljától, ami a pasiszerzés, így legtöbbször olyasmit csinálnak ami a férfiak számára jó esetben irreleváns, rossz esetben kifejezetten visszatetsző. Pink gumicsizma, buggyos gatya, hegyesköröm, kacsaszáj, traktorfenék - az ilyesmik több férfit riasztanak mint vonzanak, dehát a libáknak minden hülye divatba nyakig kell merülni.
Állítólag az van a női pármegtartó ösztönökben, hogy változni kell, nehogy a partner megunjon és más nő után nézzen. Mondjuk változni is lehetne ízlésesen...
Odanézzenek.. sose gondoltam volna hogy ez a kérdés fölmerül. :-))
Anno be kellett látnom hogy a Ferihang -on nem tudok ilyesfajta csevegős hangulatot kialakítani mint itt az INDEX Fórumon. Valahogy ott több a fotel-alfa, vagy más szabályok alapján moderálnak..
Úgyhogy megpróbáltam egy férfihangú topikot kialakítani - és mintha sikerült is volna..
A hangulat fenntarthatóságát illetően nem is kellett csalódnom.. viszont be kell látnom hogy a csevegős hangulat újra elindulásához krrvakevés vagyok.
A tapasztalatokon alapuló vélemények meg is ritkultak, és mivel kultúrmódszerrel adják elő őket, nem is annyira feltűnőek.
Nnna.. summa summárum : a topik témája a Nőhatalom(vagyis a feminizmus) változása.
Részben amiatt látom változni, mert ők is háttérbe szorulnak a harsányabb felforgató eszmék mellett, részben pedig mert terjed az elfordulás a nőhatalomtól.
Mert aki magányos és boldogtalan, az akkor se példakép, ha boldognak mondja magát.
Amennyire én tudom, a mell az emberi fajnál azért gömbölyű és kiemelkedő, hogy vizuálisan ellensúlyozza a női fenék erőteljes szexuális látványát. Legalábbis egyes etológusok szerint. Az mindenesetre bizonyos, hogy a többi főemlős nőstényei logó, lapos mellűek. A szoptatásra ugyanúgy jó az is, azaz az elsődleges funkciója nem csorbul az alaktól. A plasztikai beavatkozás nyilván amolyan vizuális tuning és önbizalom erősítő. Hogy megéri-e már más kérdés. Vitathatatlanul nyűgös dolog, komoly egészségügyi kockázatokkal. Gyakran pedig indokolatlan is az implant betétele.
Számomra a legnagyobb női rejtélyek egyike nem a mellplasztika (ami valamilyen szinten még érthető), hanem a műköröm. Nem találkoztam olyan férfivel, akinek tetszene. Egy férfi számára a saját, ápolt, kezelhetően rövid, természetes színű köröm a szép (amennyire foglalkozunk ilyesmivel). A műköröm mizéria nagyon jó példája arra, hogy a nők leginkább nem is a férfiaknak akarnak tetszeni, hanem ez leginkább a többi nővel fenntartott folyamatos hidegháborús fegyverkezés eszköze. Mintha lenne egy női hierarchia is, amelyben a helyet a férfiak közötti kapósság/kívánatosság illetve a megszerzett férfi státusza adná meg. A minden kultúrára jellemző női túlöltözöttség és túldíszítettség, a gazdagság és tehetősség hirdetőtáblájává tette a nőket. Ha összehasonlítjuk, a férfiak öltözéke mindig jóval szürkébb és jellegtelenebb volt.
Szóval valahol a női státusz származtatott státusz és nem igazán belső értékeken, emberi tulajdonságokon alapul. Az eszközei pedig a külsőn és az életkörülményeken alapulnak, az állandó kaotikus cicaharc hidegháborús eszközei ezek.
A ma státuszmintái pedig a nőket meglehetősen rossz irányokba viszi el. A festett műkörmös/műmellű, ostobenkó kurva, akinek a barátja bömbivel járó influenszer, meglehetősen elszomorító példa. Pláne ha összehasonlítjuk korábbi, egészségesebb és életképesebb kultúrák nőképeivel: Cornelia, a Gracchusok anyja; Kanizsai Dorottya , Bingeni Szent Teréz stb.