“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Már ott hülyeség, hogy egy privát ügyfélkapuval kell bejelentkeznie egy cégnek a NAV-hoz. Mikor arra ott kéne legyen az adószám, és jónapot! Mi köze az ügyvezető privát ügyfélkapujának a céghez, amiben lehet, hogy nem is tulajdonos?
Hát, biztos nem. Először is, ha nem lát, akkor miért bámulja a képernyőt? Az is lehet, hogy tiktokvideót néz, akkor hall is. Vagy játszik rajta, vesztésre áll és akkor beszél (ti. káromkodik) is. :)
10-15 ezerből már vehetsz használtat, ha minden kötél szakad, amúgy jogos a panasz! Nálunk is a könyvelőnek van hozzáférése mindenki ügyfélkapujához. Fölösleges bürokratikus kukacoskodás szerintem, mert simán ki lehet játszani, akkor meg mi értelme?
Ez egyébként egy ilyen önvigasztaló konteó, hogy majd jól "hazamennek". És persze, van, aki visszaköltözik, de azért a tapasztalat szerint az ötvenhatban disszidált magyarok egész tömegei sose terveznek Magyarországra költözni, a gyerekeik meg pláne nem, mert nekik már az a hazájuk. :)
Azt nem tudom, hogy volt-e ilyen nikkje, de sokszor hívjuk Dos papinak. :D (Nem Dos papa. :D) A topiktalikon pláne papi volt, ahol Rémike csak fikusz formájában volt jelen. :DDD
Nem csak gazdasági szempontból veszélyes ez a sok migráns, nem is értem, hogy gondolták, hogy az a sok radikális muszlim majd idejön és betartja egy keresztény állam törvényeit?
Nálunk meg a határon túli magyaroknak szórják ész nélkül a pénzt, ott legalább érthető, olcsóbb megvásárolni az ő szavazatukat, minket már ennél többért kéne “megvenni”, bár a nyugdíjas mamikák még mindig értékelik a rezsicsökkentést, ami még mindig elég a jelek szerint egy választáshoz..
Épp most nyilatkozta Macron, hogy a gazdasági fejlődés nem hozza a várt szintet, az USA és Kína elhúz mellettünk. Félek, hogy a szociális kedvezmények megszorításával próbálják majd megpörgetni a GDP-t.