2017 májusának egyik reggelén erős gyomortáji görcsre ébredtem, annyira görcsöltem, hogy be kellett mennünk a kórházba, ahol infúziót kaptam, de nem találtak semmit. Jobban lettem, de minden estére hőemelkedésem lett. 1 hónap után derült ki hogy a beültetett májam artériás trombózist kapott….
”…a föld fölöttből átzuhantam a pokolba egy pillanat alatt”
Hudák Szilvia igaz története
2004 szeptemberében ismerkedtünk meg férjemmel, akkor én már több mint 10 éve autoimmun májbetegségben szenvedtem és tudtam, hogy vagy a transzplantáció, vagy halál felé haladok! Már a második randinkon elmondtam férjemnek, hogy beteg vagyok. Ennek ellenére egyre mélyebb lett a kapcsolatunk és eljegyeztük egymást! Az elejétől szerettünk volna gyermeket, de ez a transzplantáció előtt lehetetlen lett volna. Egyre betegebb lettem, 2007 őszén rohamosan romlott az állapotom, az orvosok 1-2 hónapot jósoltak, amikor november 13-án a névnapomon, reggel 6.45-kor megszólalt a mobilom, hogy riadóm van, küldik a mentőt! A műtét után lassan épültem fel, de eltelt a várva várt 1 év és a kezelőorvosom rábólintott a családalapítási terveinkre! Próbálkoztunk, de nem történt semmi….telt az idő és egyre csalódottabbak voltunk. Reméltük, hogy ennyi nehézség után a gyermekáldás legalább simán fog menni. De a Sorsnak vagy a Jó Istennek vagy nem tudom minek, más terve volt.
Egy aránylag nyugodt, komplikációmentes terhesség után 39.héten császármetszéssel megszületett Bálint, akire mindig vártunk!
Telt múlt az idő, Bálint 3 éves lett, amikor elhatároztuk megpróbálunk még egy lombikot egy tesó érdekében, de sajnos ez már sosem valósulhatott meg, mert a Sors továbbra is tartogatott számunkra kihívást…. 2017 májusának egyik reggelén erős gyomortáji görcsre ébredtem, annyira görcsöltem, hogy be kellett mennünk a kórházba, ahol infúziót kaptam, de nem találtak semmit. Jobban lettem, de minden estére hőemelkedésem lett. 1 hónap után derült ki hogy a beültetett májam artériás trombózist kapott….a kezelő orvosom közölte, hogy ez nem kezelhető, az egyetlen megoldás egy újabb transzplantáció! Megint összeomlott a Világ! Harcos alkat vagyok, de akkor és ott úgy éreztem, ezt már nem fogom tudni végig csinálni! Júliusban újra transzplantációs várólistára kerültem. A szívem összeszorult ahányszor csak Bálintra néztem…mi lesz vele? Látom felnőni? Látom először bicózni? Látom először iskolába menni? Nagyon megviselt ez az időszak lelkileg! Eltelt 8 hónap és újból megcsörrent a telefon és újból megtörtént a csoda 2018.04.13-án pénteken! Azóta eltelt több mint 1 év, teszem a dolgom, próbálok kihozni magamból mindent, amit lehet.
A sebek beforrtak már rég, de a lelkünk lassan gyógyul. Hát ez a MI történetünk!
Egy 2004-es vizsgálatban egész megdöbbentő számadat jött ki ezzel kapcsolatban: azoknak a szervezetében, akik rendszeres szexuális életet éltek, 30 százalékkal több A-immunsejt termelődött, mint azokéban, akik csak ritkán, vagy sosem hódoltak a testi élvezeteknek. A kevesebb immunsejt pedig könnyebb megbetegedést jelent.
A lombikbébiknél gyakrabban fordul elő öröklődő betegség
A mesterséges megtermékenyítéssel fogant gyerekeknél gyakrabban jelentkeznek öröklődő betegségek, mint a természetes úton fogantaknál - derült ki egy izraeli kutatásból.
SZERETNÉM FELHIVNI A FIGYELMETEKET A LOMBIK PROGRAMNAK VESZÉLYÉRE AMIRŐL SENKI NEM BESZÉL. RÖVIDEN LEIROM TÖRTÉNETEMET:KÖZEL 10 ÉV VÁRAKOZÁS UTÁN MEGSZÜLETTEK HARMADIK LOMBIKRA IKERFIAIM.A TERHESSÉG VISZONYLAG JOL TELET SENKI NEM VETTE ÉSZRE HOGY NAGY BAJ VAN AZ EGGYIK FIAMMAL.SZÜLETÉSEKOR DERÜLT KI HOGY NYELŐCSŐHIÁNY,JOBB TÜDŐ SZÜKÜLET /80%-OS/,VÉGBÉLHIÁNY OLDALÁN KAKIL EGY ZSÁKBA ,RÖVID HUGYCSŐ.34 HÉTRE SZÜLETTEK MEG A SULYUKKAL GOND NEM VOLT MERT RICSIKE 2400G ROLANDKA 2100 G-AL SZÜLETETT.AZ UTOLSO IDŐBEN KEDDENKÉNT 4D-RE JÁRTAM PÉNTEKENKÉNT A DOKI MAGÁNRENDELŐJÉBE.A LELETEIM SZERINT SOK VOLT A MAGZATVIZ DE EZEN KIVÜL NEM VETT ÉSZRE SEMMIT AZ ORVOS.SZÜLÉS UTÁN SOK ORVOST MEGKÉRDEZTEM HOGY LEHET -E A LOMBIK MIATT BETEG A GYERMEKEM IGAZÁBOL EGYÉRTELMÜEN EGGYIK ORVOS SEM TUDTA AZT MONDANI HOGY 100% A LOMBIK ALATT SÉRÜLHETETT A SEJT.DE AZT 2 GENETIKÜS ORVOS IS MONDTA HOGY A LOMBIK EGY KÉNYSZERITÉS A TERMÉSZET ELLEN.IGY OLYAN SAJTEK IS MEGTAPADNAK AMIK TERMÉSZETES KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT KILÖKÖDÖTT VOLNA A SZERVEZETEMBŐL.ÉN TUDOM MILYEN FÁJDALOM HOGY VALAKINEK NEM LEHET GYERMEKE MERT ÉN IS ÁTÉLTEM EZT ÉS AZT IS TUDOM MILYEN BOLDOGSÁG EGY GYERMEK MERT A MÁSIK FIAM TELJESEN EGÉSZSÉGES DE ÖSZINTÉN MONDOM HOGY HA TUDOM HOGY BETEG LESZ A GYERMEKEM NEM JÁROK LOMBIKRA.MERT ISZONYÚ AZT NÉZNI HOGY A GYERMEKEM 3 ÉVES ÉS 9 MÜTÉTJE VOLT MÁR ÉS MÉG PÁR VÁR RÁ.AZ HOGY HAT HONAPIG LÉLEGESZTETŐ GÉPHEZ VOLT KÖTVE HÁROMSZOL VÁGJÁK FEL A MELKASÁT ,DROGFÜGGŐ LETT A SOK FÁJDALOMCSILLAPITOTOL / LEKELLETT SZOKTATNI ROLA/GÉGEMETSZÉST CSINÁLTAK NEKI HOGY LEVEGYÉK A GÉPRŐL,SZONDÁN KERESZTÜL TÁPLÁLOM MERT HIÁBA A SOK MÜTÉT IGAZÁBOL ENNI SZÁJON ÁT NEM IGAZÁN TUD.EZÉRT KÉREK MINDENKIT GONDOLJA ÁT MEGÉRI-E.PERSZE A FALAKON A RENDELŐKBEN AZ EGÉSZSÉGES GYEREKEK VANNAK KITÉVE ÉS LEHET 1000-BŐL CSAK 1 ILYEN GYEREK SZÜLETIK DE ANNAK AKINEK BETEGEN SZÜLETIK HATALMAS FÁJDALOM....................................
Maga a kezelés gyorsítja például a méhnyakrák és a mellrák lefolyását, de nem okoz rákot, s éppen ezért ezekre szűrik is a kezelés előtt a nőket.(Ezt a cikket a Ligetrõl másolták:
Wót idő de má nyuszi vagyok, tele koffeinnel............ energiaitalt chak ésszel iszok........ meg óvasok híreket is.
Hejjessen:
Wót idő miko egymás után nyeltem őket de má nyuszi vagyok, az energiaital tele wan koffeinnel............ energiaitalt chak ésszel iszok.....azaz egy nap max hármat, de nem Monstert........ meg óvasok híreket is.
"ne aprózdd, mingyán 2 igyál, lehet segít a nemződésednek! :P"
Nem akarok nemződni.
Wót idő de má nyuszi vagyok, tele koffeinnel............ energiaitalt chak ésszel iszok........ meg óvasok híreket is.
2015-ben egy félig vak boszorkánnyal találkoztam az Árpád hídnál Bp nyugdijbiztosító hun wan mindegy az Árpád híd az tuti meg a banya
Há én chak megsajnáltam mer tarhált mindenkitől, én adtam, mire a hülye aszonta jósolna tenyérből. Montam sietek de odanyújtottam a kezem mire a banya aszonta sok gyerekem lesz.
Nagyon felb&szott és akkó még nős vótam és kértem az exnejem imádkozzunk mer félek.
A lényeg ha egy banya aszt jósolja sok gyerekem lesz, évek múltán arra jutottam hogy nem kell egy se.
Muteromnak is vót ilyen tenyérjósos könyve és elégettem, éjjen a Szent Inkvizíció.
bevallom nem tudom mit akarsz itt igazán mondani, de ha arra gondolsz, hogy az idézett gondolat írója az általa idézett íráshoz képest a ma valóságos női, v. férfi utódlásának meddőségéről beszél, akkor szerintem nagyot tévedsz.
az írás ugyanis (szerintem)
"Ha végignézzük gyülekezeteink életét, akkor azt látjuk, hogy vannak meddő gyülekezetek, amelyek nem növekednek, nem szülnek természetfeletti módon újonnan embereket, mert a bennük élő keresztények nem képesek a szellemi utódnemzésre, és megjósolható az, hogy előbb-utóbb az ilyen gyülekezetek teljesen belterjessé, elöregedetté fog válni, és ki fog halni. Ezt látjuk működni ma hazánkban és az európai fogyasztói és jóléti vallásos kereszténységben. És ha kevesebb is, de vannak olyan gyülekezetek is, amelyek ki tudtak jönni a meddőség állapotából, és az átkaikat áldásokká változtatták, aminek a következtében megjelentek az utódok, a megtérők, és az ilyen gyülekezetek a növekedésben és a prosperálásban vannak benne. A nagy kérdés természetesen az, hogyan lehet a meddőség állapotából a termékenység állapotába átkerülni. Ezt fogjuk most a Bibliából végigtanulmányozni."
arról szól, hogyan is lehetne a mára fogyatkozó gyülekezetek létszámát "természetes", v. nem módon egyensúlyozottá tenni.
szerintem nem is lehet a 2; 2,8E ezer éves meddőséget összehasonlítani a mai meddőségekkel. akkoriban talán elég volt a lélek nyugodtá, kiegyensúlyozottá válása, amelyben a jövőre néző biztonságérzet volt a perspektíva. természetesen ez mára is igaz maradt, de itt van pl. a "vigyázz nehogy terhes legyél" mert ráérsz, a tanulmányaid, a ... és jönnek a különböző fogamzásgátló szerek, amelyek nyilván befolyásolják a jövő kilátásait. de itt van az élet biztonságérzetén felülmúló stressz, depresszió, ... amelyeket szintén szerekkel szoktak orvosolni. szóval a mai, inkább a mára kialakult fogamzó képességet befolyásoló tényezők negatív hatásai teljesen nyilvánvaló, nem orvosolható csak a lélekre hatóan. ezért is van a program, amelyben végig mennek a rászorultak annak megállapításán, hogy mire is van valójában szükségük. a vizsgálatok végén jön a tanácsadó diagnózis, lelki a probléma, fizikai, v. szükséges a beavatkozás.
a gyülekezetek számszerű növekedéséhez talán az embereknek nem távolodniuk kellene, hanem fordítva. ehhez pedig az egymásban bízás az alapvető, amely mára pont kiveszett az egymás folyton átverésével, amelyben a kinek lesz nagyobb vagyonát játszák. egy gyülekezetben az embereknek alapvetően felebarátként kell működni, amely mára a társadalmi létből sajnos hiányzik.
Gyógyulás a meddőségből – avagy hogyan törjünk ki a korlátaink közül?
Ha végignézzük az Ószövetséget, sokszor találkozunk meddő asszonyokkal, vagyis terméketlen családokkal. A meddőség azonban soha nem természetes állapot, Isten soha nem akarja, hogy meddőségben legyen részünk! Isten nem meddőségre teremtette meg az embert, hanem arra, hogy szaporodjon és sokasodjon, és betöltse, meghódítsa az egész földet. Ábrahámnak megszámlálhatatlan sok utódot ígér, és ezzel már előre mutat arra, hogy az utódnemzésnek, és ezzel párhuzamosan a meddőségnek is van egy szellemi vetülete is. Sokszor megtanulhattuk már, hogy azok a törvényszerűségek, amelyek az Ószövetségben a fizikai világban, történésekben ábrázolódtak ki, az Újszövetségben szellemi síkon teljesednek be. És a meddőséggel kapcsolatban is továbblép a bibliai kijelentés a fizikai gyermeknemzési problémákról az átkok következtében megjelenő meddőségre, az Isten ítéletét megjelenítő szellemi állapotokra, az áldások hiányára. Sok igét fogunk ezzel kapcsolatban most megnézni. .........