Nem tudom, melyik országban hány tag van, pláne hogy azok melyik országban regisztráltak (nem is érdekel). Azt sem tudom, hogy ezek nyilvános adatok vagy sem (nem is érdekel). És azt sem tudom, hogy a tagok közül ki toboroz és ki nem (mert ugye ez lenne a lényeges, nem a darabszám, de eddig még mindig nem jutott el az agyad).
A "hány tagja van a Nuskinnak Magyarországon" mondatod azt jelenti, hogy továbbra sem értetted (nem akartad?) érteni, amit mondtam. Tudod attól, mert értetlenkedsz és vádaskodsz, attól nem én beszélek mellé, hanem te értetlenkedsz és vádaskodsz.
Egyébként sem tudom, hogy a fejedben lévők szerint mit is jelenthet az, hogy "dinamikusan csökkenő".
Amíg fellendülőben van az üzlet, büszkén hirdetik a létszám-növekedésről és az átlagos keresetekről szóló adatokat, azután, amikor telítődött a piac egy adott országban, és minden egyes új belépőért hónapokig kell küzdenie a szponzorvonalnak, az adatok titkossá válnak.
Pontosan ezt látjuk-tapasztaljuk mi is... Évek/évtizedek óta.
Mert ugye ha 10 ügynökről 20-ra nő a szám, addig lehet proccolni a 100%-os növekedéssel.... :)))))))))
Minden MLM-hálózatban folyamatos hazudozás folyik.
Amíg fellendülőben van az üzlet, büszkén hirdetik a létszám-növekedésről és az átlagos keresetekről szóló adatokat, azután, amikor telítődött a piac egy adott országban, és minden egyes új belépőért hónapokig kell küzdenie a szponzorvonalnak, az adatok titkossá válnak.
Kizártnak tartom, hogy lyen adatokat ne tudna a cég.... Csak sunyítanak, mert akkor 1-2-stb. évvel később is kéne virítani a számokat - amik bőven lehetnek negatívak.
Azt viszont csak tudja egy cég, hogy egy adott ország központjából hány címre postáznak. Kétlem, hogy aki például Angliába költözött annak még mindig a magyar központ postázna.
Ne beszélj megint mellé. Ezek szerint nem nyilvános adat, hogy hány tagja van a Nuskinnak Magyarországon. Talán azért mert a létszám dinamikusan csökkenő?
Sokszor elmondtam már: nincs olyan, hogy "magyarországi hálózat". A hálózatunk globális. Ahol ott a cég, mindenhol lehet vásárlónk és disztribútorunk. Mindegy, hogy ki, melyik országban hol regisztrált, mert mindenki oda költözik ahova akar. Regisztrálhatsz Magyarországon és elköltözhetsz Hollandiába, közben meg Angliából, Szlovákiából, Japánból is kaphatsz jutalékot. Nekem nem kötelességem tudni (és nem is érdekel), melyik országban, hányan regisztráltak és laknak ténylegesen. Ha érdekel, kérdezd meg a céget.
Hiábavaló elvárni, hogy egy disztribútor megmondja, hányan vannak A vagy B országban.
Ne beszélj már megint mellé. Mi az, hogy nem létezik magyarországi Nuskin hálózat? Talán nincsenek Magyarországon élő, magyar lakcímmel rendelkező Nuskin tagok? Mennyi ezentagoknak a létszáma? Hogyan alakult a tagság létszáma az elmúlt években? Vagy ez a Nuskinnál is titkos adat?
Egyébként megnyugtatlak; én horkoltam, tehát velem nem járt jól a hálótársam!
Most értem, hogy neked az a furcsa, hogy 4 ember, akik nem egy család, azok képesek együtt bérelni egy apartmant.... Ha valaki olyan kibírhatatlan, hogy senki nem tudja elviselni, akkor ilyen furán néz, mint most te :)
Senki nem állította, hogy nagyon jól keresek! leírtam a választ: a partnereimnek segítettem azzal, hogy nem 3 felé, hanem 4 felé mentek a költségek! Még valamit erről a sztoriról húzzunk le?
"Megint egy hülyle bepróbálkozás részedről...." Az eszed ment el???
Miért is lepődöm meg, hogy te a semmitmondó baromságokkal próbálsz belekötni a lényegtelen dolgokba!?
A rendezvény csütörtök-péntek-szombaton volt.... Mindenki úgy intézte a szállását, ahogy akarta. Mivel csak aludni mentünk haza, ezért nem volt értelme medencés szállást kivenni 300. ezer forintért egy hétre...
3 emberhez csatlakoztam be, akikkel közösen mentünk le és 4-en fizettük az apartmant! A családom nem volt ott! A két unokaöcsém és családjaik közös medencés apartmanban voltak, ahová eredetileg én is mentem volna... Mivel segítettem a többieknek azzal, hogy 4 felé mentek a költségek, ezért úgy gondoltam, hogy nekem ez a megoldás tökéletes lesz...