IGen ez igy van. Trump alatt sok nagyon ertelmes dontes hoztak. Sok nem olyan jot is az igaz. TRump csak nem tudott tul tenni a maga vulgaris vegul is proli mentalitasanak. Ez okozta a vesztet.
Minimum 20 millio illegalis van az USA-ban. Ha megadjak nekik az allampolgarsagot meg 100 millio jon. Ez a cel. A demokratak le akrajak cselerni a valasztokat. Egyszeru es nyilvanvalo. Csak azok az elkenyeztetett buta elovarosi nok nem kepesek ezt felfogni ezert szavaztak Bidenra.
Mikor adtak 10 milliónyi állampolgárságát, ráadásul torvénysértőknek!
Mi lesz a hatása?
Usgyi aki ott akar elni at a határon gyorsan Del-Amerikabol. Most kell konvojokat indítani!
Aztan mondja meg valaki, hogy mikortól van ott. (az ugye érdekes lenne ha egymast akarnak túllicitálni azzal, hagy de ne régebb óta vagyok bűnöző, mert én mar 15 eve itt vagyok illegálisan, de te Juan csak mocskos 2 hónapos illegális vagy, irány haza)
A vilag tobi tajarol meg turista vizum, aztan nem megy vissza es kesz. Utana meg akar be is perelhetik az USA kormanyat az egyenlő jogi elbánás alkotmányos elve alapján, hogy ha 10 éve torebenysertoen élőnek lehet azonnal állampolgárságot, akkor a annak is aki "csak" félévig torvenyserto.
Azet hogy egy kanadai pofazzon savanyu a szolo rol usa allampolgrsag ugyben... Bar kiteleik az ilyen Trudo Rudi fanoktol hogy kettos allampolgar, usaban el dolgozni, de amikro baj van megy haza Kanadaba a korhazba ellatasra mint allampolgar
Persze az a cel hogy szerezzenek 11 milio uj szavazatot. Emiatt sz@rtak be:
Exit polls show Mr Trump won a larger percentage of Hispanics than in 2016. The Republican president garnered about 32% of the demographic in 2020, up from 28% four years ago
Csak ugy nem fog siekrulni hogy Biden votl fonoke, Obama eppen most szolt be a millio latinonak es vadolta oket elvtelenseggel amiert Trumpra szavaztak :0)
Mondjuk nem tudom alkotmanyellenes-e ha az elnok ekkora mertekben akar torebenysertoknek allampolgarsagot adni.
Mert ugye akkor Trump gyorsan megtehetne, hogy akkor kedves Kelet Europaik, van 2 honapotok hogy kerjetek es kapjatok USA allampolgarsagot. Van 11 millio utelevelem szammotokra.
Vagy a kovetkezo Repil elnok fogja ezt megtenni, hogy akkor na hozzunk Europabol inkabb millio szmara.
Milyen demokracia az ahol az uj elnok, meg beiktatasa elott azonnal 11 millio torvenysertonek iger allampolhgarsagot?! Milyen peldat mutat ez a millio torebnytisztelo kulfoldinek akik tisztesegesen minden utat vegig jarva, betarva varnak hiaba nem hogy allampolgarok lehessenek de hogy bejuthassanak az USA-ba?
Nem holmi kanadai szirupos, illiberális, maoista, munkásörmaradvány, lumpenek fogják eldönteni, hogy Trump jó elnök volt-e vagy sem. Arra ott a történelem.