Deschamps: Ronaldo? Szuper atléta. Nemcsak hihetetlen magasra ugrik, de sokáig magasan is marad. Meg kell akadályozni h lendületből ugorhasson. (Lloris)
Azon a képen pont az látható, hogy Disznóóly keze (ami messze nem természetes tartásban van) hozzáér a labdához, és ez ténybeli dolog, nem mérlegelés kérdése, az általam berakott képen meg, hogy a bíró pont látja az egészet, tehát nem a hasára ütött, amikor befújta a 11-est, hanem az egyetlen lehetséges és helyes ítéletet hozta. Mivel te egy végtelenül elfogult -a németek irányába-, ezenkívül vak ember is vagy, ezért: X.
„A walesiek elleni vereség után reggel kilencig fent voltunk, és arról beszélgettünk, mi történt. Egyszerre megszólalt mindenki: sz.rok vagyunk! Ez a realitás, ezt kell elfogadnunk, mert egy fontos viszonyítási pont lesz” – magyarázta Szluckij, aki az alkoholizmusból kivezető első lépéshez hasonlította az Eb-n elért mélypontot.
„Az amerikai filmekben oly triviálisnak tűnik, amikor kiáll valaki, és kimondja: alkoholista vagyok. De ez a legnehezebb lépés. El kell ismerni, hogy baj van. El kell ismerni, hogy alkoholisták vagyunk. Ez az alapja annak, hogy megkezdődjön a kezelésünk.”
Nem oszlik meg. Teljesen egyértelmű tizi volt, még az elvakult német szurkolóknak is csak a legelvakultabbja kérdőjelezi meg. Leütötte a francia fejéről a labdát, ezen nincs mit variálni, és nem is variál senki. Az is mindegy, ha rápattant, mert a szabályok szerint ilyen kéztartásnál ennek nincs jelentősége. Senki nem nyúlt bele a meccsbe, Schweini elbaszta, ennyi, próbálj meg megbírkózni ezzel. A németek mezőnyben sokkal jobbak voltak, de a támadó szekció kb. két kategóriával gyengébb volt, mint Griezmannék.
Bárhogy is történt ez már történelem. Nem a játékvezetőben kellene sem a szurkolóknak sem a játékosoknak keresni a hibát / valószínű ők nem is teszik ezt/ sokkal inkább a saját csapatuk játékában.
Mint már írtam az olaszok elleni meccs után is, ha em látom a 2010-es és a 2014-es VB-t és azt hogyan képes játszani Müller akkor most megkérdeztem volna, hogy ez a magyar harmadoszály szintjén focizó muki mit keres minden meccsen kezdőkét a pályán a német nemzeti csapatban Illetve azt sem értem hogyan játszhatott szinte minden meccsen Hector, akinek támadásban nem igen akadt normális megmozdulása. De beszélhetnénk a többi játékos szürkeségéről is. Ezen az EB-n egyetlen egy olyan játékosa sem akadt a nationalelfnek aki a hátára vette volna a csapatot.
A francia válogatott sem túl izmos /felteszem a kérdést ezen az EB-n melyik volt az ?/ de legalább nekik volt egy Griezmann nevű focistájuk, aki mikor nagyon kellett belőtte a helyzeteit.
A kép 8252 láthato, hogy S nak "köze" sem volt a labdához, persze ezt mindenki saját vérmérséklete szerint itéli meg. a szakmai megitélések is erössen szétoszlanak.