sajna a fidesznél is kialakult egyfajta frusztráció a támadások miatt s akit az ellenzék kitámad, azt kiközösitik, ahelyett hogy kiállnának mellette. Ez történt az edelényi polgármesterrel, a kecseméti képviselőjelölttel s több más esetben is. Utólag rendszerint kiderült, hogy az illetők ártatlanok voltak. De hasonló a helyzet a Csatáry molinóval a fradi mecscen. Ez a szeplőtelen szűz imidzsre vasló hajtás csak felbátoritja az ellenzéket, hogy durvábbnál durvább ezközökhöz nyúljon. Náluk bezzeg nem létezik karaktergyilkosság, ilyen vádaskodásokért senki sem mond le, vagy nem zárják ki.
Ráadásul az egész hiperérézkenység kontraproduktiv, hiszen még az egykori, kilencvenes élvekbeli kizártakat, lemondottakat is úgy emelegetik baloldalon hogy: a fideszes xy!
Kocsis nyilatkozata nem véletlen, ez a video ugyanis nem 15 másodperc. Ez "csak" egy felvezető a teljes filmhez. Csúnya csapdát állított a maszop, amibe ha bevédenék belecammognának.
"... mit " fogyaszt" az illeto?" Valószínüleg Váncza sütőport, te szemellenzős.
Ha egy közéleti szereplőről hitelt érdemlően bebizonyosodik, hogy bűncselekményt követett el, annak "nincs pardon", vagyis nincs helye a közéletben, így a Fideszben sem - így kommentálta Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója , hogy Szombathely fideszes alpolgármesterét drogfogyasztással gyanúsítja az MSZP."
........................
Es honnan lehet ebbol a videobol megallapitani hogy mit " fogyaszt" az illeto? Az emeszpe akkora hulye hogy az nem igaz , bar ezen egy csoppet sem csodalkozok.
Nezd, az igazsaghoz hozzatartozik hogy a kokain nem szuksegszeruen amortizalja le kivulrol lathatoan a hasznalo szervezetet masfel ev alatt. Sot, ha szerencses fizikai adottsagokkal rendelkezik (ertsd massziv az orra) es a sok el...ni valo penz melle meg ne'mi esz is tarsul (ami eleg hulyen hangzik, hiszen aki azt a vackot az orraba tomi mar alapbol idiota), akkor akar evekig is elkerulhetik a latvanyos tunetek.
Ha a szippancs betart nehany szabalyt es nagy tisztasagu szert hasznal (azok az anyagok amivel keverik altalaban meg a kokainnal is abrazivabb hatasuak), tovabba hozzajut bizonyos antibiotikum tartalmu kremekhez es a megfelelo orrcseppet hasznalja, akkor lehetseges hogy masfel ev mulva nem mondod meg ranezesre hogy mit szipakolt fel elozoleg. A masik veglet pedig az amikor olyan negy-ot honap mulva lyuk van az orrsovenyen.
Ugyhogy szakorvos es vizsgalat nelkul, csak a kep alapjan nem alkothatsz biztos velemenyt.
Akit felismerek, annak jobbszél x. Van, amikor a moderatúra megelőz, a delikvens már szürke egér, mielőtt rácuppannék. Van olyan is, akit csak simán átugrok.
mivel balféken a kettő összefügg, egybemosódik, a felelet: egyszerre mindkettő!
Mindössze pár bértopicolójuk gyűri az ipoart itt féltucatnyi nicken mindegyik. A polidili idejében tudható volt, hoghy kik ők az épitészklubbi "taggyülések" révén, még a fényképüket is feltették egy ideig. Nos, egyrészük most is itt van, más nickeken. A stilusuk, szófordulataik, elszólásaik árulkodóak. Akiket nem csináltak ki, vagy akiket kicsináltak, s kénytelen volt nicket változtatni, azok is itt vannak.
Mármint melyik banda? A polidilis, vagy A BANDA? :-)
Ezt én csak elvi síkon játszottam le, mint sima állampolgár. Tudom, hogy a politika egészen más. Nem is lennék politikus. Gyomorral nem bírnám azt a mocskot, ami ott van...
Nézd meg egy fekete/fehér megfigyelőkamera, ATM kamera képét
"Aki felismeri az elkövetőt...."
És ki az aki komoly munkával berendez egy lebuktató helyszínt és egy 20éves technikai szintű kamerát használ egy szó szerint filléres modern eszköz helyett.
innét kezdve lehet hátradőlni, és röhögni azokon, akik továbbra is azt mondják, pár hónapja készült, és a fideszes muksó van rajta.
a kokain romboló hatásának elég nyilvánvaló jelei vannak az orron, és a száj nyálkahártyán is (a felvételen a szereplő bedörzsöli a fogínybe a cucc maradékát, gyakorlott, régi fogyasztóra valló cselekedet).
ezek a jelek nem látszanak a képviselő arcán-orrán sehol (aki az mszp szerint másfél éve drogfüggő).
Hát, nem tom. Ha engem megrágalmaznának, hogy anyagon vagyok, én azonnal bármit, hogy tisztázzam magam. Utána viszont, ha tisztáztam magam, a poklot szabadítanám rájuk. Mind jogi úton, mind pedig a kampányban...