Meg ebben a modellben sokkal kevesebb a lehetőség a műsor befolyásolására...
Megáll az ember az esze mellesleg, hogy van aki szerint szégyen, ha a hallgatók tartanak el egy rádiót önként adott pénzükből.... és jobb ha mindannyiunk pénzéből tolják oda a szponzori pénzeket, felárazott, félig kamu közbeszerzések után például. a tendernyertesek... Ez a szoci érában is tűrhetetlen volt és most semmivel nem kevésbé ocsmány.
"senki nem is aggódott a kétharmados Fidesszel kapcsolatban"
Nem a faszt nem... gyorsan elfelejtitek a 98'-02' közötti nyomulást például a magyar narancs ügyében. A fiúk már akkor kimutatták a foguk fehérjét, én például nem kergettem illúziókat velük kapcsolatban. Vannak az emberre jellemző tulajdonságok, például van aki egy életen át a pinát hajtja, más meg a pénzt. Aztán van olyan is, akinek a hatalom mindent megér. Mindent...
Miért is szégyen az, ha a hallgatók tartják el közvetlenül a rádiót?
Valaki megmagyarázhatná végre, hogy mi is ezzel a gond....Szerintem ez sokkal jobb megoldás mindenkinek, mintha tendergyőztes építőipari cégek szponzorálják (nyilván önként és gazdasági érdekeiknek megfelelően...) mondjuk az időjárásjelentést... Ha nem tűnt volna fel, állami csöcsök nélkül tartja el magát a KR lassan 3 éve...
Meddig tartaná magát állami csöcs nélkül, a hallgatók finanszírozásával a Lánchíd rádió, Info rádió és hasonlók? Kijönne -e vajon a Hírtv csak a kábeltévés díjakból egyéb állami és építőipari vagy nagy szolgáltartó cégek szponzorálása nélkül?
BArtus mikor kapott állami reklámokat milliárdos nagyságrendekben? Aratóék meg 8 évig lógtak az állami csöcsön. Most ennek vége. Most majd megoldják önmaguk. Hogy is ugatott Kuncze és az szdsz. Piacgazdaság, piacgazdaság? Most itt van éljenek meg abból és addig. Ha nem megy, akkoir marad a Arató féle tarhálás.
ezen az alapon Bartus is megvádolható azzal, hogy az amrikai népszava egy pénzmosoda, mert ő is tarthál pénzt az újságjában a saját maga fenntartására, és ő sem számolt el hitelesen az adományokkal
Pontosan. Kezdünk ott tartani, hogy már az a normális ahogy a Fidesz kormányoz, miközben 2010-ig ilyet senki nem képzelt rélmálmában sem. Az hogy az AB-hez valamilyen formában is hozzányúlhatnak, elvehetnek tőle hatásköröket, 2010-ig teljesen abszurd gondolat volt, senki nem is aggódott a kétharmados Fidesszel kapcsolatban sem, mert egy ilyen döntés a demokrácia megdöntésére irányuló cselekedetnek számított, ami lehetetlen. Hát Orbán 3 év alatt bebizonyította, hogy mindent lehet.
"nem nagyon lehetne olyan visszásságot mondani, ami ne esett volna meg korábban."
Azért olyan nemigen volt eddig, hogy az AB kidob egy raklapnyi szabályt, oszt másnap beírják mind az Alkotmányba. Olyan se, hogy polgári pert veszít a kormányzat, oszt az ítélet végrehajtása helyett nekiállnak kamu szabályokra hivatkozni meg rendkívüli ülésnapot tartani... Olyan se, hogy 3000 milliárdnyi magánvagyont söpörnek be nettó hazugsággal és megfélemlítéssel, majd debilen elisszák az egészet...
Ezen az alapon már a 2010-es fitiszistáknak is vastag kuss a nevük.. aki meg nem ment el voksolni, az meg aztán pláne ne reklamáljon ... logikád szerint igen csendes ország leszünk... :)
Van itten a tanulnivágyóknak fontos kérdés. Azaz: mit jelent médiatanácsul az új eljárás?
Merhogy a 2013. március 5., kedd 14:28 jelzésű közlemény szerint "A Médiatanács tanulmányozza a Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság mai napon meghozott döntését. (...) A Médiatanács álláspontja szerint, összhangban a bíróság legújabb döntésével, a Budapest 95,3 MHz frekvencia hasznosítására új eljárás keretében kerülhet sor."
Ma pediglen
"A bíróság egyértelműen kimondta, hogy a pályázati eljárásban egyetlen pályázó van, a Klubrádió, és a pályázat eredményes. Ezt követően a Médiatanács haladéktalanul megtette a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy kihirdesse a bírósági határozatokkal összhangban érvényesnek és eredményesnek minősített pályázat nyertesét."
A közpénzeknek az a jellegében és mennyiségében is szemérmetlen lenyúlása, a törvény, a jog, a demokrácia, a tisztesség akkora mérvű semmibevétele, ami most van folyamatban, megspékelve a futóbolondok vezette gazdasággal, a félmilliós elvándorlással, az egészségügy, az oktatás, a minden átpolitizálásával, tönkretételével, az nem volt korábban. Volt lenyúlás, volt elvándorlás, volt átpolitizálás, volt tönkretétel, persze. De nem volt Matolcsy, nem volt Kerényi, nem volt Fekete, nem volt Szalai, nem volt Simicska (jó, ő volt), nem volt Selmeczi, nem volt — sok mindenki nem volt. Van a hülyeséggel párosult ostobasággal párosult korlátoltságnak egy olyan foka, amikor ez így együtt már kiönt.
Én momentán egyetlen párt mellett sem álltam ki, se mostani, se régi mellett, úgyhogy továbbra is a semmire célzol. Ha kritizálom a mostani kormányt, akkor a mostani kormány kritizálom, három éve ez teszi tönkre az országot. Kritizáltam azt a kormányt is a maga idején, kritizálom ezt is, és ha lesz helyette végre egy épeszű, akkor azt is fogom kritizálni, mert nyilván lesz miért. De azért azt szeretném, ha a hazám nem menne tönkre mindenestül. Most erre kevés kilátásom van, de azért reménykedem.
Ha pedig valami konkrétumot mondok, akkor vagy szíveskedjél arra válaszolni, konkrétan, érvvel, ellenérvvel, vagy pedig hagyjuk abba, mert nincs értelme. Az állításaimmal foglalkozz, ne azzal, hogy mit vélelmezel, mit tettem öt vagy húsz évvel ezelőtt (semmi olyat, amit ne vállalnék, persze).
Ennyire ciki utólagosan felvállalni az SZDSZ-t? :)
Engem nem érdekel, h mi miatt állt ki valaki az elkúrás pártjai mellett (pl. mondhatnád azt is, teszem fel, h a nagy szerelmed volt SZDSZ-képviselő, Téged meg sosem érdekelt a politika, csak miatta, bla-bla), csak mondom, az a szitu, h nem nagyon lehetne olyan visszásságot mondani, ami ne esett volna meg korábban.
Tán egyet kivéve, ebben a ciklusban még nem lőtték ki senkinek a szemét.
Úgyhogy nehéz bármiféle felháborodást őszintének és komolynak venni.
na, akkor itten lassú a víz...., a part meg szakad
rigósok, jelezzetek, aztán foglajunk hont itt valahol
körülmetélkedni, aki elmulasztotta vóna eddig, nemzetuiszín bugyit felvenni, a békement első sorában készült fotókat elővenni, puccba vágódni, összes fogat megmosni, osztan meglássuk itten a felhozatalt
ha tudtok üzenjetek, csak van tán mód erre
vas forintos topját, fatika naposát, tabu miniszterelnökösét, a futóbolondot újra kéne kezdeni
ha ha nem hozzátok a nicket, akko jó vicc lesz....., én meg itten verem....
Soha nem volt több nickem, csak egy, nem is váltogatom, semmi szükségét nem éreztem soha.
Az egészből nagyjából annyi igaz, hogy mindig kapitalizmust akartam (gazdaságilag tehát jobboldali vagyok, szöges ellentétben, például, a Fidesz egykori és mai gazdaságpolitikájával), társadalmi szempontból pedig a szabadság örökös híve, mindenben. Nem szeretem az elnyomást, semmilyen területen. Szerintem sokan vagyunk így ezzel...
A végigtapsolásra vonatkozó kitételedet nem tudom értelmezni, valószínűleg csak véletlenül írtad nekem, nyilván másnak címezted.
Ugyan, te csak egy sima SZDSZ-árva vagy. Tisztességre legyen mondva, volt benned annyi becsület, h nicket nem váltottál, mint némelyek, amelyek más névvel, de hasonló stílussal vitézkednek már.
Ezért nehéz "titeket" komolyan venni, bármit is csináljon a Fidesz. A elkúrás végigtapsolói ugyan milyen jogon kérnek számon BÁRMIT IS?