Keresés

Részletes keresés

Tiltsák Bea Creative Commons License 2011.12.19 0 0 366

"Én bizony kirugnám aki a csapatomban igy viselkedik"

Mert te nem vagy sem német, sem spanyol. Tudod: európai és demokrata.

Ahol ez nem akkora probléma.

De itt is csak azért, mert ezzel a saját nemzetünkön lehet egyet ütni jó ballib módjára.

Minek is ellenség máshonnan?

Előzmény: horex (342)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.19 0 0 363

De most te óbégatsz, miért is? Belegázoltak érzékeny lelkedbe, nemzeti szívedbe a székely hokisok valamivel?

Előzmény: Törölt nick (360)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.19 0 0 361

Talán a szloták nyelvtörvényt túlzásnak tartották, másra én sem emlékszem. Általában rálicitálnak azokra, akiktől még érthető valamennyire, ha morcosak ránk, itt is volt olyan olvtárs, aki már a BLASZ III.-ba akarta benevezni az OB1-ből a székely hokisokat, miután kirúgatta a válogatottból. Tom Skinnert és Tánczos Barnát mindenesetre hamar beelőzték, ők még a sajtójelentéseket tanulmányozzák a hírek szerint (gondolom, pár év múlva végeznek is vele).

Előzmény: Törölt nick (357)
T.Howard Creative Commons License 2011.12.19 0 0 359

Az eredeti szövegtől eltérően énekelte a román nemzeti himnuszt Marcel Pavel énekes kedden este, a Románia-Franciaország labdarúgó-mérkőzés előtt, a nemrég elkészült bukaresti Nemzeti Arénában. Pavelt és a Román Labdarúgó Szövetséget öt-öt ezer lejes pénzbírsággal büntették, mivel a nemzeti himnuszt csak a törvény által megszabott formában lehet eljátszani vagy elénekelni.

http://www.kronika.ro/index.php?action=open&res=55150

Erről ennyit.

Törölt nick Creative Commons License 2011.12.19 0 0 357

Sajnos én sem lepődtem meg. Akkor már sokkal inkább meglepődnék, ha egy ilyen ügyben a magyarok mellé állnának, vagy mellettük keresnének érveket. De nem, az istennek nem, száz éve nem.

Előzmény: Törölt nick (355)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.19 0 0 356

Köszi, eddig 35230 = 11-szer dobták be ezt a kérdést, tiéd a kerek tucatodik Laponként Bedobott Naiv Kérdés.

Előzmény: Törölt nick (352)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.19 0 0 355

Körülbelül annyira lepődtem meg a hazai progresszió hozzáállásán, mint amennyire az oláhok lepődhettek meg.

Előzmény: Törölt nick (350)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.19 0 0 354

És él itt annyi oláh, hogy egy komplett magyar bármilyen válogatottat kiadjon? Él itt annyi ezeregyszáz éve?

Előzmény: Törölt nick (352)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.19 0 0 351

Csakhogy nem úgy van ahogy mondod, ugyanis először és elsősorban minket utálnak és erre való reagálás a mi ellenszenvünk.

Előzmény: horex (339)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.19 0 0 350

Leszögezhetjük, hogy a baloldali olvtársak szerint ezek a fiúk, nem igazi magyarok, nem is igazi románok, de szégyen, hogy nem énekelték az oláh himnuszt, holott nem oláhok, viszont miért önérzetesek, mikor csicskásnak lenni sokkal jobb. Hát ennyi.  Mint mindig. És ennek a szervilis, megalázkodó ("dugajtok meg cigányok, oláhok, tótok, mert bűnös vagyok) viselkedésnek, míg ki nem halnak nem lesz vége.

Törölt nick Creative Commons License 2011.12.19 0 0 349

Mit mond az oláh progresszió?

T.Howard Creative Commons License 2011.12.19 0 0 348

Nem nem tudnám elénekelni a román himnuszt,de meg lehet tanulni

Lófaxot! Mint alább irtam a román himnuszt még a románok sem tudják végig. Hivatalos román ünnepeken, és most kapaszkodj meg, lejátszóról megy a himnusz mindig!

Előzmény: horex (339)
tömegdemonstráció Creative Commons License 2011.12.19 0 0 346

Te  magyar vagy?

Előzmény: horex (343)
tömegdemonstráció Creative Commons License 2011.12.19 0 0 345

Te kirugnád!

Hogy jön ide Dzsudzsák?

Előzmény: horex (342)
Tiltsák Bea Creative Commons License 2011.12.19 0 0 344

"Nem tudsz szöveget értelmezni? Leírtam: Az olimpia szabályait a NOB alkotja, (és alkalmazza az adott időben,) nem az amerikaiak!"

Én interpretálom jobban.

Te azt írtad, kizárták őket.

Nem zárták ki őket - kizáratták őket.

A te interpretálásodban a cselekmény elkövetése után azonnal kizárták őket, amely arra utal, hogy az amerikai csapatvezetés döntött így. Ez nem igaz. Ők nem kívántak először ezzel kapcsolatban tenni egészen addig, ameddig a NOB oda nem szólt, hogy amennyiben nem zárják ki őket, akkor a NOB az amerikai csapat egésze ellen hoz szankciókat.

Ezután "zárták ki" az érintetteket.

Tehát nem azonnal és nem önként és dalolva. Megkésve és presszió alatt.

Lényeges különbség.

Előzmény: halkergető (306)
horex Creative Commons License 2011.12.19 0 0 343

EZT nem lehet elvárni."

Én meg ugy vélem hogy el lehet

Na, megyek "trollkodok" máshol, én leirtam amit gondolok nem lehet többet rágódni rajta

by horex

Előzmény: _midnite (338)
horex Creative Commons License 2011.12.19 0 0 342

évekre elmeszelheti a játéktól"

Kiváncsi lennék , ezek után kirúgják-e a székely hokisokat

Én bizony kirugnám aki a csapatomban igy viselkedik

Ott ez a Dzsuzsák focista, vagy hogy irják a nevét

Gondolod hogy nem repülne az orosz csapattol ha hasonlót cselekedne?

Jahogy ott le van irva pontosan a szerződés

Bizonyára! De itt lép be az illik-nem illik iratlan trv a hokimeccs esetében.

by horex

Tiltsák Bea Creative Commons License 2011.12.19 0 0 341

"tehát nem tudsz hozni tőlük egyetlen egy interjút se ahol büszkék lennének Romániának játszani, de persze szerinted ők igenis azok."

Állj! Én nem állítottam semmi ilyet.

TE ÁLLÍTOTTAD, hogy nem azok, de nem hoztál semmi olyan forrást, amely ezt bizonyítaná.

Sikertelenül igyekszel visszafordítani a bizonyítási kényszert.

Előzmény: Törölt nick (305)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.19 0 0 340

"Ha valaki válogatott behívót kap és nem jelenik meg, akkor simán mondhatja hogy 'ő nem érzi magát románnak' a román szövetség évekre elmeszelheti a játéktól, ilyenkor a klubjában sem játszhat."

Ez nem így van, ilyenért nem meszelhetik ki a klubjából. Nem kötelező elfogadni a válogatott meghívót. Sok példa volt már rá, hogy egy válogatottól visszavonult játékosnak rágta a fülét a kapitány, de hiába, elpötyögtetett a klubjában.

horex Creative Commons License 2011.12.19 0 0 339

Nem nem tudnám elénekelni a román himnuszt,de meg lehet tanulni

És bizony sok esetben  békitő hatású lehet népek között, csak egy kis lépés,mint mondták

Nem tudom más nemzetekkel hogy vannak, vagyunk, de úgy tűnik mi mindenkit utálunk, aztán csodálkozunk hogy minket is utálnak,főleg a környező országokban

by horex

Előzmény: tömegdemonstráció (333)
_midnite Creative Commons License 2011.12.19 0 0 338

Bizonyára egyik sincs "kőbe vésve", se a Sony , se a román himnusz éneklése nincs benne a szeződésbe,de vannak alapvető dolgok amik "magátol értetődnek"

A székely tudja hogy román himnuszt kell énekelni, visszautasithatja nyilván a válogatottságot

Ez ebben a formában nem igaz.

Ha valaki válogatott behívót kap és nem jelenik meg, akkor simán mondhatja hogy 'ő nem érzi magát románnak' a román szövetség évekre elmeszelheti a játéktól, ilyenkor a klubjában sem játszhat.

Ezért rossz a példád.

Nem értelek azért benneteket

Tudom hiába minden példa

Annak az országnak a himnuszát éneklem akinek dicsőséget akarok hozni

És mér akarok neki dicsőséget? Mert az a hazám, a táplálóm, az ad kenyeret pénzt "védelmet" stb.

Alapesetben igen.

De mi legyen mondjuk Charlie-val? Évekig volt a magyar válogatott legjobbja, pedig Kubában született.

Ugyanígy Puyol meg Xavi is katalán zászlóval ugrált mikor a spanyolokkal nyertek.

Jelenleg az a helyzete, hogy a székelyekkel felálló válogatott megverte a románoknak a magyart, és ez sem elég, hanem ezzel problémáznak hogy nem éneklik a himnuszt. EZT nem lehet elvárni.

Előzmény: horex (334)
horex Creative Commons License 2011.12.19 0 0 337

Betegesen rossz a példád!"

Ezt miért is kell hozzá tenni hogy "betegesen"?

Hatásosabb a kommented?

Lejet hogy nemjó a pldám, lehet hogy rosszul gondolkodom a te szemszögedböl

de "betegesen"?

Fogd vissza magadat!

by horex

Előzmény: tömegdemonstráció (333)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.19 0 0 336

:))

Előzmény: Törölt nick (335)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.19 0 0 335

Az is, ha legalább egyszer sikerült döntetlennél jobb eredményt elérnie benne:)

Előzmény: Törölt nick (332)
horex Creative Commons License 2011.12.19 0 0 334

Bizonyára egyik sincs "kőbe vésve", se a Sony , se a román himnusz éneklése nincs benne a szeződésbe,de vannak alapvető dolgok amik "magátol értetődnek"

A székely tudja hogy román himnuszt kell énekelni, visszautasithatja nyilván a válogatottságot

Ugyanigy dönthet a melós is melyik céghez megy melózni

Mintha iilyen csapatoknak is lenne saját himuszuk/rigmusuk, indulójuk

Mi is lenne ha egyik játékos a másik csapat indulóját fújná, mert pl, az unokatestvére abban játszik?

Gondolom ha a fradi tábor közepén megjelenne valaki újpest vagy mtk sállal szinekel énekelve, jól elvernék

Miért is? Pedig fradista, csak a haverja az Újpestben focizik

Nem értelek azért benneteket

Tudom hiába minden példa

Annak az országnak a himnuszát éneklem akinek dicsőséget akarok hozni

És mér akarok neki dicsőséget? Mert az a hazám, a táplálóm, az ad kenyeret pénzt "védelmet" stb.

Ez igy illik

Van még olyan a világban hogy "illik", bár egyre kevesebb

by horex

Előzmény: _midnite (325)
tömegdemonstráció Creative Commons License 2011.12.19 0 0 333

Má' ne haragudj, de a magyar csapat miért és hogyan énekelte volna

a román himnuszt?

Te el tudnád énekelni?

Még az is lehet, hogy a román csapat magyar játékosai nem is tudnak románul.

Arról meg nem tehetnek, hogy magyar szivük van, és magyar vér csorgadoz ereikben.

Betegesen rossz a példád!

És, akkor most énekeld el a román himnuszt, hogy valamit enyhíts a nagy balhé következményein! :O))

Előzmény: horex (314)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.19 0 0 332

A zsebhoki is számít?:))

Előzmény: Törölt nick (331)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.19 0 0 331

Egy sportember sosem hagyja az ellenfelét nyerni, függetlenül ún. magasabb szempontoktól. Nincs magasabb szempont, mint mindent megtenni a győzelemért. Játszottál már valamilyen meccset életedben?

Előzmény: Törölt nick (324)
T.Howard Creative Commons License 2011.12.19 0 0 330

Nem jövök én semmivel.

Egyébként a román himnuszt még a románok sem tudják. Görcsölnek is eleget ezen az oláhok.

Előzmény: horex (323)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.19 0 0 329

Nem én vetettem fel. Én csak reagáltam.

Előzmény: horex (326)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!