Ebbe a topikba várunk kezdő és profi makrósok fotóit. A fotók mellé írhattok adatokat, a készítésével kapcsolatos technikát is. Jelenleg létezik egy technikai topik is ami Makró fotózás címen megtalálható ezen az url címen: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9057201
Az adásvételi postok szerzőit a moderátorok kitiltják innen!
Az első program, amit letöltöttem érthetetlen volt, ez jól használható, és rendkívül egyszerű. Be is terveztem egy makró sín beszerzését, mert ez a fókusz tekergetés nem az igazi.
Szvsz. egyéb dolgoknak is vannak a témába vágó aspektusai, és sokkal könnyebb mozdulatlan témákról végig lőni egy jó stackinget, főleg így télvíz idején....
az 1,3,4 képem kicsit erős a megvilágítás. Érdemes a vaku fényét valamivel szórtabbá tenni, másrészt érdemes vegyesen alkalmazni, hogy a háttér ne sötétedjen be ennyire, tehát ne váljon túlságosan főfénnyé
Kritika és kritika között is van különbség. Én a Te hozzászólásodat egyáltalán nem úgy értelmeztem, hogy negatív lenne. Sőt. Egyébként a negatívat is örömmel fogadom, mert tanulhatok belőle. Ezen a téren nem vagyok egyáltalán "sértődős". Fuji HS 25 EXR.
Nem kritizálni akartam, csak érdeklődtem. Fura volt az az ág, ami látszólag egy síkban fut végig a képen, mégis a teteje éles, majd hirtelen homályos lesz. Olyan életlen filteresnek tűnt...