a következő választás után. Alkotmánymódosítás, kétharmados törvénykezés, nürnbergi törvényszékhez hasonló felelősségrevonás lesz az országot a tönk szélére sodrók szigorú megbüntetése, hosszú szabadságvesztések és vagyonelkobzások kiosztása nekik.
Ez semmiben, de az befolyásolja hogy az országot a tönk szélére juttató 100 napos programot a Fidesz is megszavazta (a Jobbik sem tiltakozott), így nem értem miért csak a ballibeket akarod megbüntetni.
Be kell látni a zsidók már akkor fejlett államuk volt, mikor a magyarok ős ősei még halásztak vadásztak valahol a mai Oroszország területének középső/északi részén ősközösségi viszonyok között.
Fellapoztad-e valaha az ószövetséget? Tudod miről szól többek között? Hogy a zsidók hogyan találtak találtak maguknak hazát az egyiptomi fogság után mai Izrael állam területén és mit csináltak ott évezredeken keresztül.
Ó dehogyis nem....pontosan az amit az államotok bemutat.
Azért voltak már ott európai oknyomozó riporterek ezt a témát feszegetvén.....oszt kilettek toloncolva vagy eltévedt egy mesterlövész lövedék végezett velük ...hiszen egy holokaustot elszenvedő nép állama nem viselkedhet úgy mint náci németország....és nem is úgy viselkedik hanem mint a Dél-afrikai Közt. 20-25 évvel ezelött.
Csak azt nem értem, hogy miért kell a holokaustot idekeverni.....itt országrontókról beszélgetnek a 'népek' oszt' mégis egy nép 64évvel ezelőtti írtásánál lyukadunk ki.....
Nem tartjátok furcsának, hogy nem a holokauszt a téma? Miért terelődik mindíg erre a vita valahányszor számonkéri a jobboldal a baloldal hibáit és bűneit?
Nem rasszista ,na ne röhögtess. A neocionista bandátokon háborog a világ. Egyetlen jó pontotok van hogy ennyi idő után legalább részlegesen kibasztátok az ujgyarmatositó telepeseket.Mondjuk eddig mintha számodra Ők jogos földfoglalók lettek volna :))))
Nyugodj bele, ha Horthy kitűzi a dávidcsillagot, akkor mitőlünk őt is elviszik a németek, mint a fiát.
Hollandok és Magyarország nem területileg, de fényévi távolságra estek egymástól.
Talán nekünk is gyarmatosítanunk kellett volna, mint a germán törzseknek és nyugat-Európának. Akkor nekünk is lett volna legalább akkora befolyásunk a birodalmak bírkózásába, mint nekik megadatott.
Leghetséges hogy nem fér az agyadba ,hogy nekem mindegy hogy zsidók haltak vagy nemzsidók ? Mi ebben a felfoghatatlan hogy erőlködsz itt ? NEM ÉRDEKEL a vallási-"faji" hovatartozás ebben a kérdésben. Nem ér többet vagy nagyobb figyelmet egy halott zsidó vagy egy halott nemzsidó. Nincs külön mércém .Gondot okoz felfogni ?
Tudod nekem az jut eszembe mikor a hozzászólásod olvasom, hogy például Hollandiában a megszállás alatt mikor a németek be akarték vezetni azt hogy a zsidóknak sárga csillagot kelljen viselniük, a holland király volt első aki feltűzte a sárga csillagot és lovagolt végig Amszterdam utcáin. Ráadásul kinyilatkoztatta hogy az ő alattvaló közül mindenki egyenlő és ha a zsidóknak sárga csillagot kell viselniük, akkor ő kötelezővé teszi ezt az összes holland számára.
Kincs, ami nincs. Mit mutassak meg te szerencsétlen, ha egyszer nem hosszabították meg.
Nem is olvastad az egész oda-visszavágót, hogy ilyesmit követelsz.
Egyébként, nincs kedvem előbányászni a Trianoni "békediktátumot", arra neked is ott a gugli. Én pedig nem kaptam egyetlen hiteles, aláírt példányt sem belőle.
Egyszer talán kigyűjtöm, hány kötelezettségüket nem teljesítették a javadalmazott felek.
Nincs benne. Közel egy millió magyar áldozata volt a második világháborúnak és az azt követő Délvidéki magyarírtásnak. A magyar zsidó áldozatokon felül.
Meghalt 1 millió magyar és ez tragédia.Benne a hatszezezer zsidóval. Semmiféle különholokauszt.... Semmivel sem fáj jobban vagy kevésbé ,és nem is különleges.