Keresés

Részletes keresés

geszthi Creative Commons License 2008.04.15 0 0 1957
Ó, 200-as kamunick, már csak te hiányoztál ebből a topikból!:((((
Előzmény: Törölt nick (1915)
reggelsanyi Creative Commons License 2008.04.15 0 0 1956

Nem vagyok egy precíz Peti ha erre gondolsz...

Most úgy éreztem hogy fontos ezt megjegyeznem...

És látod be is jött..

Jól éreztem meg

Előzmény: Törölt nick (1955)
Diakovszky Sámuel Creative Commons License 2008.04.15 0 0 1954
Lófasz István?
Előzmény: Törölt nick (1950)
reggelsanyi Creative Commons License 2008.04.15 0 0 1952

Úgy éreztem hogy fontos belekötnöm...

Mert nagyon sokszor hallom hogy elhunyt az egész család a holokausztban aztán meg úgy szokott lenni hogy mégsem...

mennyivel egyszerűbb volna azt mondani hogy apukám anyukám megúszta de rajtuk kívül meghalt mindenki...

elég borzasztó az úgy is bár tény hogy nem olyan hangzatos..

Előzmény: Törölt nick (1951)
reggelsanyi Creative Commons License 2008.04.15 0 0 1949

Tudom hogy az volt...

De az egész család kiírása nem egyenlő a nagymama nagypapa kiírtásával...

sokaknak meghalt sokmindenkije a háború alatt...

A háborúk ilyenek...

De tények attól még tények még ha gusztustalanok akkor is

Előzmény: Törölt nick (1946)
Diakovszky Sámuel Creative Commons License 2008.04.15 0 0 1948
Mi az az "antibolsevsista nemzeti egységfront"? Valami új nyilas szerveződés?
Előzmény: Törölt nick (1938)
righteous Creative Commons License 2008.04.15 0 0 1947

Édesanyámnak nagyon nagy családja volt. Ezekből senki se jött vissza. Sose tudtam mi az nagymama vagy nagypapa, unokatestvér, stb.

Előzmény: reggelsanyi (1944)
reggelsanyi Creative Commons License 2008.04.15 0 0 1944

2) Nekem az egész családomat kiirtották a nácik mégis édesanyám, édesapám és én is mindig dolgoztunk, sőt sokat dolgoztunk.

akkor valami nem stimmel...

Az egész családodat nem írthatták ki a nácik...Bár biztos nagyon sokat közülük....

Előzmény: righteous (1941)
righteous Creative Commons License 2008.04.15 0 0 1943
Te nyilas, én pedig egy zsidó ember.
Előzmény: Törölt nick (1942)
righteous Creative Commons License 2008.04.15 0 0 1941
195o
Előzmény: reggelsanyi (1939)
reggelsanyi Creative Commons License 2008.04.15 0 0 1939

Csak 1 kérdés...

mikor születtél??

1944 előtt?

Előzmény: righteous (1924)
SamuraiJack Creative Commons License 2008.04.15 0 0 1937
:))))))))))))))))))))))
Előzmény: Törölt nick (1935)
righteous Creative Commons License 2008.04.15 0 0 1936
Tévedsz. A gáz ugyan olyan gáz volt. Te lélektelen senkiházi.
Előzmény: Törölt nick (1933)
kilenctizenegy Creative Commons License 2008.04.15 0 0 1932

"Hihetetlen, hogy pl. a pedagógusok között az újnyilas eszmék népszerűsége többszöröse az országos átlagnak.

Tudod Samu olvtárs, ez azért lehet, mert ők hamarabb, gyakrabban szembesülnek a problémákkal mint te vagy én."

De annak is szerepe lehet a dologban, hogy harminc éve gyakorlatilag csak az megy tanári pályára, akit máshová nem vettek fel. 

Előzmény: Törölt nick (1925)
righteous Creative Commons License 2008.04.15 0 0 1931
Igazad van. Mint minden nyilas, biztos az igazságában. Probáltál már öszvérrel vitatkozni? Igazad van.
Előzmény: Törölt nick (1928)
righteous Creative Commons License 2008.04.15 0 0 1927
Látom, téged is értesitettek már a problémáról. Ez a bajotok. Ahelyett, hogy megoldás probálnátok találni, mindig találtok valami bűnbakot. Milyen jó, hogy még maradtak zsidók meg cigányok Magyarországon. Képzeld el, ha nem lennének valami más megoldást kellene keresni, mint egy normális országban. Te ezt el sem tudnád képzelni.
Előzmény: Törölt nick (1925)
righteous Creative Commons License 2008.04.15 0 0 1924

Egyszerű tények

1) Még antiszemitának is elég egyszerű lélek vagy.

2) Nekem az egész családomat kiirtották a nácik mégis édesanyám, édesapám és én is mindig dolgoztunk, sőt sokat dolgoztunk.

3) Csak azt nem értem, ha már ilyen büszkék a zsidőságukra -jogosan- akkor miért rántank pajzsot a fejükra ha valahol kiejtik a nevüket??? Kiejthetted a zsidóságomat ahányszor csak akarod, nem vagy büszke rá és természetesen nem is szégyelem. Ez egy tény. De mikor valaki zsidózni kezd, ne csodálkozz ha kissé kényesebb a fülem mint egy nem zsidónak. A mult nem olyan régen volt. Aki nem ezzel nőtt fel, annak talán már történelem de aki tudja, hogy saját anyja és apja megjárták a pokloküpoklát, annak ez sokal több.

Előzmény: time-slot (1796)
Diakovszky Sámuel Creative Commons License 2008.04.15 0 0 1923

"Ránki György 1976-os tanulmánya jelentette, amikor a budapesti 1939-es választások eredményeit vizsgálta, melyekből egyértelműen kiderült, hogy szoros összefüggés figyelhető meg egy adott választási körzetben a munkások, tehát az ipari és más kereskedelmi, közlekedési munkások számaránya, illetve a nyilasok választási sikerei között. Ami a nyilasok támogatóit megkülönböztette más pártok bázisától, tulajdonképpen az értelmiségi és a felsőbb rétegek elhanyagolható aránya, és természetesen a zsidó származású, zsidó vallású szavazók teljes hiánya volt."

Így igaz. A nyilas elsősorban munkásbázisú párt volt.

Érdekes, hogy mai magyar szélsőjobb viszont egész más típusú. A mai magyar szálsőjobb bár ugyanúgy városi, s nagyvárosi jelenség, mint a nyilasok, viszont a törzstagság leginkább az értelmiség, annak a legszegényebb része. Hihetetlen, hogy pl. a pedagógusok között az újnyilas eszmék népszerűsége többszöröse az országos átlagnak!

Előzmény: Törölt nick (1876)
kilenctizenegy Creative Commons License 2008.04.15 0 0 1921

"ez az igazi magyargyűlölet...
http://www.elender.hu/~andrasse/books/public/cseresz.htm
és ezt volt pofájuk az illetékeseknek megjelentetni az ÉSben..."

Teljesen egyetértek a cikkíróval. Én pl. sok évvel később tudtam meg, hogy a képen nem egy román kínoz egy magyart, hanem egy magyar egy románt. Meg lettünk etetve. A kommunista hazugságokon szocializálódott panorámás médiacsapat nacionalista hazugságokra váltott. És még éveken át sajnáltam azt a Cseresznyés Pált, akit a románok nyilván "koncepciós alapon" börtönbe csuktak, miközben ilyen attrocitások érték a magyarokat. Aztán egyszer csak kiderült, hogy a videón látható vadállat maga Cseresznyés Pál, és a földön fekvő félholtra vert magyar tüntető egy román.

Neked még most se esett le, hogy manipulálva vagy, agymosottkám. 

Előzmény: korieander (1901)
SamuraiJack Creative Commons License 2008.04.15 0 0 1920

Basszus.:(

Nem gondoltam volna, hogy ennyire belegázolok a lelkedbe, ne haragudj.

Azt hittem, világossá sikerült tennem számodra, hogy  a vér-jelzőt valaminek a (túlzó )fokozására használom, nem túl rendszeresen, és többféle vonatkozásban.

OK, kicsit hülye a stílusom, meg szeleburdin írok, ez van.

Nem akartam én sértegetni ezzel senkit.

A kifejezést a melldöngető, másokat lenéző, önkritika nélküli, elvakult , kirekesztő nagyonmagyarokra használtam.

Ne haragudj, még egyszer elnézést, de azt most is vallom, hogy akadnak ilyenek.

És zavar.

MInt ahogy ugyanúgy zavar a tiszteletlen, hazaszereteten-hagyományokon-jelképeken  gúnyolódó, nagyonmodern és nagyon globalista hozzáállás is.

Nem fogok másképp gondolkodni, legfeljebb legközelebb jobban odafigyelek a szavaimra.

Előzmény: passenger_to_frankfurt (1737)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.15 0 0 1919
( ez a hozzászólás a haladás ügyét kívánja előmozdítani, bármit is jelentsen az a szó, hogy 'haladás' )

Magyargyűlölet nincs. Fasizálódás van.

Nem szabad a dzsentri osztály kritikáját magyargyűlöletnek nevezni. Nem szabad megengedni, hogy a dzsentri azonosítsa magát a magyarsággal és ha kritizálják akkor magyargyűlöletet kiáltson.
( ez a hozzászólás a haladás ügyét kívánta előmozdítani, bármit is jelentsen az a szó, hogy 'haladás' )
Or Kán Creative Commons License 2008.04.15 0 0 1918
Lehet tiszteletben tartani a magyarság egyik nagy íróját.
Előzmény: Törölt nick (1887)
geszthi Creative Commons License 2008.04.15 0 0 1914
Errol a magyargyulolorol mar nem is beszelve!

„A túloldalon a plebs van, a csürhe van, ezek nem etikus emberek – Gyurcsány Ferenc egy köztörvényes bűnöző.

"Hárommillió idióta egy bűnözőre szavazott."
geszthi Creative Commons License 2008.04.15 0 0 1913
Szerintem ez boven kimeriti a magyargyuloletet!

...Azt mondta, a magyar társadalom fele proletármentalitással él. „Az pedig nem más, mint a magabiztos, feltörhetetlen ostobaság. Olyan hülye vagyok mint a föld, ellenben rettenetesen magabiztos - jellemezte.” Gyurcsány Ferencről azt mondta, mióta az ország többsége megválasztotta, ő már nem hisz semmiben.

Ha őt meg tudta választani a magyar nemzet, akkor ez az ügy menthetetlen.”

"Elég jó lenne ha Magyarország Debrecen lenn...de ha már Mo nem lehet Debrecen...az se lenne utolsó ha nem lenne egy ilyen BÜDÖS PROLI FŐVÁROS..."..."Egy hét múlva vasárnap Magyarország nem fogja engedni azt, hogy a vízfejű Budapest, ezen belül Pest lumpenprolijai döntsék el, mi történjék ezzel az országgal
korieander Creative Commons License 2008.04.15 0 0 1912

Nem kivánom hogy megtapasztald h milyen az ha megrohan 1 felfegyverzett román csürhe

nagyon könnyű itélkezniotthon a karosszékből...(persze ugyanez a ballibergeneráció már egészen más véleményen arrókl ha széljobbos földönfekvőt rugdalt a rendőr)
Előzmény: Híd (1911)
Híd Creative Commons License 2008.04.15 0 0 1911
Nem ez van. Vagy állat vagy, vagy ember. Amíg ez utóbbi szintet nem éred el, magyar sem lehetsz. Ez a Cseresznyés nem érte el.
Előzmény: korieander (1910)
korieander Creative Commons License 2008.04.15 0 0 1910
az a magatehetetlen ember Görgényhodákból lett vasvillával fűrésszel és vasdoronggal Vásárhely főterére szállítva aholis előbb a bolyai nevű bozgort akarta a csőcselékkel 1ütt felkötni majd a békés magyar tömegre támadtak rá...

persze tudom h megsértették a helyi magyarok a románok érzékenységét azzal h nem hagyták magukat kiirtani...ez van...
Előzmény: Híd (1907)
Híd Creative Commons License 2008.04.15 0 0 1909
Nem tudom, én nem szoktam ennyire félni a magatehetetlen emberektől, pedig 50 kilós kiscsaj vagyok.
Előzmény: korieander (1908)
korieander Creative Commons License 2008.04.15 0 0 1908
1905
Előzmény: Híd (1906)
Híd Creative Commons License 2008.04.15 0 0 1907
Egy magatehetetlen emberrel szemben védte meg magát a magyar lakos. Büszke lehet rá.
Előzmény: korieander (1905)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!