Régi ismerős ujj köntösben: Skyteam sky bongo 125.....alias skyteam gorilla 125 .......jól meg kell nézni a képeket, mert Laci -bá már megépítette több mint 4 éve saját kútfőből.....és a műszerfala még komolyabb is......A fém fékcső meg hab a tortán,az egyenáramú generátorral eggyütt...
Szerintem: házon belül nem akarnak konkurenciát állítani a jövőre ismét megújult legolcsóbb robeszuknak.....
konkurencia sikereit elnézve gondolom kellet egy ellenfél a / suzuki adress 110/-nek 730000ft azért nagyon ütős....Viszik is mint a vatta cukrot.....naponta 5-10 futárt látok rajtuk Pesten .
Személyes megjegyzésem : ---a kulcs nélküli indítást szerintem nem kéne erőltetni,jómagam zsákutcának érzem,és egy felesleges kütyünek.....Ebben a kategóriában főleg....
hat, en is orulnek, ha jonne, de a hazai hondasok felol jovo info szerint nincs benne a 2021-es modellsorban. Jo lenne, ha nem igy lenne. Idealis kis turamotor.
Borzasztóan sajnálnám ha nem hoznák be,mert több barátom is ráizgult.Bali és tomi már eladta a motorját ,várva a befizetés lehetőségét. A német motorrad ujság még árat írt 3650euró....
Szurkolok mert nekem is bejön a típus.....sziasztok zs.
A saját Keeway Monkey-m 16-30as áttétellel megy most. Rárakattam a legnagyobb lehetőséget TB 88ccm hengerrel, E22-es hengerfejjel, Takegawa 300%-os olajpumpával, 22mm-es kínai karburátorral, olajhűtővel. Kiválóan beállították és remekül megy elfogadható fogyasztás mellett. Erre a blokkra a 12V hengerszett kell. Ez minden amit ki lehet hozni ebből a blokkból szerintem, de nekem elég is. Ha figyeled az olajcseréket akkor kimegy a világból.
köszönöm az építő jellegű segítséget, hozzászólásokat! :-)
Első lánckerék 13 helyett 14 fogas lesz, hátsó 40 helyett 38. Ez áttétben kb 12%-ot jelent.
Gondolkodom a 72ccm-es hengerben. Egy dolog kavar meg, az én blokkom 139FMA-2, ami hengerkészleteket lehet kapni, azok FMB-hez valóak.
Kutakodtam a neten, és arra jutottam, ezek a Honda klón blokkok végeredményben szinte azonosak, tehát elviekben csak azt kell nézni, hogy a tőcsavarok távolsága azonos legyen.