Keresés

Részletes keresés

Detonátor Creative Commons License 2007.08.11 0 0 81
Ezt most fejtsd neki ki bővebben. eszdéesz, meg fasiszta van a címben. Gondolom ezért szüköltök.
Előzmény: R\'nRoll (77)
Detonátor Creative Commons License 2007.08.11 0 0 80
"- Az SZDSZ sohasem lövetett a tömegbe, ha a jóemlékű zavargásokra gondolsz, akkor a törvény által engedélyezett gumilövedékek szerencsétlen felhasználása volt a rendőri parancsnokok részéről. Tévedés volt, ezt a rendőrség már belátta, az SZDSZ nem, mert nekik semmi közük hozzá, így maximum ellenezték."

Az eszdéesz koalíciós partner...

"Azt hittem magyarok": nos antiszemita lettél időközben vagy csak beépült a tudatodba a modern jobbos baromság, hogy aki nem veletek van, az nem magyar? Merő véletlen, hogy mindegyiküknek ugyanaz a származása? Gondolod, hogy a Jobbikon kívül már mindenki zsidó a politikában?

A szokásos lózung...

Zavar, hogy a liberálisok kiállnak a melegekért, az üldözöttekért? Hát igen, otromba dolgok ezek."

A vadliberálisok a deviancia mellett állnak ki. A liberálisokat ne keverd ide...
Előzmény: Törölt nick (38)
vadállat Creative Commons License 2007.08.11 0 0 79
Fodor "utolsó állat" Gábort kihagytad.
Előzmény: Se gily bol u Rassan (-)
Detonátor Creative Commons License 2007.08.11 0 0 78
"Na és kire szavazol legközelebb? Azért mégiscsak fejétől bűzlik a hal...Vagy mi. A topik címe alapján add föl. Esélyed hogy meggyőzd a nagyon okosokat, kb. mint Gandhinak a hízásra. Azért rákkenroll!"

Majd eldönti! ;)
Előzmény: R\'nRoll (77)
R\'nRoll Creative Commons License 2007.08.11 0 0 77
Na és kire szavazol legközelebb? Azért mégiscsak fejétől bűzlik a hal...Vagy mi. A topik címe alapján add föl. Esélyed hogy meggyőzd a nagyon okosokat, kb. mint Gandhinak a hízásra. Azért rákkenroll!
Előzmény: Se gily bol u Rassan (74)
Linux fan Creative Commons License 2007.08.11 0 0 76
"A topik lényege talán az volna, hogy elmondtam, hogy gazemberekre szavaztam, vállalom a felelősséget érte, s elnézést kértem azoktól, akik ennek a levét isszák"

Köszönjük, de vigasztalódj: a választási eredmény szempontjából nulla jelentősége van, hogy te személy szerint hova szavaztál.
Detonátor Creative Commons License 2007.08.11 0 0 75
Amint az eszdész kulcsszó megjeleni a toipic címben, azonnal rádugranak a "megélhetésiek". ;)
Se gily bol u Rassan Creative Commons License 2007.08.11 0 0 74
Kedves lucernaböde, én nem akarok senkit megváltoztatni.

Azt sem várom el, hogy ezután mindenki észbekapjon, és tapsvihar törjön ki minden mondatom után, hogy a nép még ma éjjel elsöpörje az elnyomó, elkúró hatalmat, királlyá koronázzuk Mátyást a Duna jegén, és minket irigyeljen Németország.

Amikor nyitottam ezt a topikot, arra gondoltam, egyáltalán hozzá sem kellene szólnom, mert úgyis csak személyeskedés lesz a vége. Természetesen nyert a tippem, pártíz hsz-en belül pedofil ügynök lettem.

A topik lényege talán az volna, hogy elmondtam, hogy gazemberekre szavaztam, vállalom a felelősséget érte, s elnézést kértem azoktól, akik ennek a levét isszák (velem együtt).
Előzmény: lucernaböde (71)
Se gily bol u Rassan Creative Commons License 2007.08.11 0 0 72
"Na de ahogy ezt felvezeted, hogy te ugyan szadeszes voltál, de most hirtelen átlendültél a másik oldalra, és mindenről az ellenkezőjét vallod, mint a szadesz, ami hagyján, de a szöges ellentétét annak, amint a liberálisok? Ki veszi ezt be?"

Éppen arra jöttem rá, hogy egy valódi liberális nem vallhat olyan dolgokat és pláne nem mentegethet olyan ember- és nemzetellenes törekvéseket, amik kezdenek elharapózni az SZDSZ tájékán. Nem volt ez mindig így - Kis Jánost, TGM-et például ma is becsületes embernek tartom, akármennyire nem értek egyet pl. TGM-nek egy rakás szerepvállalásával.

A célom a szabadság. Szabad ország, szabad emberek, szabad szólás, szabad választás (nemcsak képviselői, hanem pl. élelmiszer is).

Ebbe nekem nem fér bele az a koncepció, hogy folyton-folyvást létező vagy nemlétező EU-előírásokra hivatkozva korlátozzanak újabb és újabb dolgokat, hogy szabálytsemsértőkre fejmagasságban lövöldözzenek a rendőrök, hogy politikai nézeteik miatt hurcoljanak meg becsületes embereket, hogy birkózóknak sakkversenyeket, sakkozóknak birkózóviadalokat rendezzenek, ahol mindenki szabadon megküzdhet a túléléséért.

Nem egyik pillanatról a másikra jöttem rá, hogy a szép jelszavak mögött milyen ordas emberek milyen ordas érdekeiről van szó - szép fokozatosan. Először el sem hittem, aztán egyedi esetnek tartottam, utána azt hittem, a másik sem jobb, majd már elkezdtek gyanússá válni, a szenvedélyes igazságbeszédet követő Révész Mártíriuszos szemkilövős akciósorozattal pedig kinyílt a szemem, hogy kikben is bíztam korábban.

Az, hogy ezekről a gondolataimról érdemes volt-e topikot nyitni, majd kiderül. Egyszerűen csak elmondtam a véleményem, a kérdésekre próbáltam / próbálok válaszolni, és a többi, ahogy az egy fórumon lenni szokott.
lucernaböde Creative Commons License 2007.08.11 0 0 71

Ne erőlködj. Ezeket még senki nem győzte meg semmiről. Vérlib barmok.

Igen, barmok. Ők azok akik a szemkilövött állampolgárok láttán - tudod, akik olyan nagyon toleránsak - megrántották a vállukat és azt mondták : "Miért voltak ott ?"

Anyádé... Kb. ez az adekvát válasz, amely válasz semmivel sem alantasabb mint az ő válaszuk.

Szóval felesleges. Ők soha, de soha nem fognak SEMMIT elismerni. Ők Orwell antiutópiájának mai letéteményesei.

Előzmény: Se gily bol u Rassan (56)
Se gily bol u Rassan Creative Commons License 2007.08.11 0 0 69
Na oszt melyik érvemmel foglalkozott bárki is komolyan, csak nem azzal, hogy a GVH milyen összegekre büntetett meg kartellezés miatt bizonyos autópályaépítőket úgy, hogy az ügy politikai / büntetőjogi felelősének (felelőseinek) a szempillája sem rebbent, bársonyszéke sem rezzent?
Előzmény: Törölt nick (66)
Detonátor Creative Commons License 2007.08.11 0 0 68
Engem nem. :D
Előzmény: Törölt nick (64)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2007.08.11 0 0 67
Mert közbe' söröztem, azér' vót.. Mea culpa.
Előzmény: Törölt nick (66)
Se gily bol u Rassan Creative Commons License 2007.08.11 0 0 65
Kedves szarcsimbók, nézz utána például a statisztikai adatszolgáltatási kötelezettségednek, vagy hogy mit kell és kiknek bejelenteni, ha felveszel valakit a céghez, meg ilyen dolgoknak.

Meguntalak, csak provokáltál és kötözködtél eddig a topikban.
Előzmény: beezer (57)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.11 0 0 64
Engem teljesen meglep, hogy az egész Szdsz aktivizálódott itt a topicban, ezen a kései órán.
Előzmény: Se gily bol u Rassan (62)
Se gily bol u Rassan Creative Commons License 2007.08.11 0 0 63
Tudom, nem számít, ki honnan jött, csak hogy hová megy. Az sem érdekes, ha pufajkásként védte korábban a törvényes rendet, _és_ erre ma is büszke.

"Ha Te bárkit, a származása alapján ítélsz meg, akkor Te soha a büdös életben nem voltál liberális."

Nem akarom bizonygatni, hogy mit mutat a liberálisságmérőm, mert még félremagyarázod. Ehelyett csak arra válaszolj kérlek, hogy szerinted miért nem tiltja be az SZDSZ a nemzetiségi iskolákat, ha úgysem számít a nemzetiség. Tudod, van még, akinek számít.

Hadd örüljek már annak, ha német barátom megtanul magyarul köszönni.

Bocsánat, hogy élek.
Előzmény: betoppanó rokon (61)
Se gily bol u Rassan Creative Commons License 2007.08.11 0 0 62
"szinte egyedül a pedofília támogatásának vádjával nem bírálta a szadeszt"

Mert az nem támogatják (még). Mindenesetre a témát sikeresen bedobtad, akarsz róla beszélni?
Előzmény: Törölt nick (58)
betoppanó rokon Creative Commons License 2007.08.11 0 0 61
Ha Te bárkit, a származása alapján ítélsz meg, akkor Te soha a büdös életben nem voltál liberális.
Előzmény: Se gily bol u Rassan (60)
Se gily bol u Rassan Creative Commons License 2007.08.11 0 0 60
"Nem kurvára mindegy, hol lakik Demszkáj?"

Neked ezek szerint az. Nem vitatom el a jogodat hozzá, kérlek, te se vitasd el az enyémet.

"Jobbik SA tag vagy fideszdroid"

Egyik sem nyert, még távolról sem.

"náci érved, a "ki a magyar" című történet"

"Jó próbálkozás" - de nemcsak a nácik vizsgálják az ember származását, hanem a szakemberek is a csirkéét. Lassan már azt is tilos lesz? Nekem számít a származás, és jogom van ehhez. Én sem vitatom el senkitől a jogot, hogy a szemszínem vagy éppen a ruházatom alapján ítéljen meg. Nálam ezt jelenti a liberalizmus, nem pedig az, hogy felmondom a napi leckét a "Kiről mit kell gondolni" rovatból. Legalábbis igyekszem.

"De próbálkozásnak jó volt."

Köszönöm.
Előzmény: Törölt nick (49)
beezer Creative Commons License 2007.08.11 0 0 57

Aham. Csak éppen örültek neki" oszt mér nem mindegy neked, hogy egy ötszázalékos párt minek örül?

Aljas és cinikus beszéd. Persze, hogy nincs megnevezhető felelős " akkor minek pofázol? magyarán hazudtál, vagy rágalmaztál

A maláj az nem kínai, és az osztrák sem magyar. A többit te is ki tudod találni, de nem akarok ürügyet adni a kitiltásomra"lefordítom magyarra: nem akarok nyíltan zsidózni, mert kitiltanak érte...

Na menj a francba, provokatőr. Pontosan tudod, mennyi szar adatot kell szolgáltatnia egy vállalkozónak az állam felé, mennyi mindenről kell nyilatkozni folyamatosan" figyelj kis ganajtúróm! én vállalkozó vagyok, de Isten látja a lelkem, nem szoktam jelentéseket írogatni az államnak. szal ha nem muszáj ne menj napra, hátha vaj van a fejeden.:))))))

Tegyék csak. Azért lehet róla véleményem, vagy csak bégetni és tapsolni kell, ha azt mondják, hogy a homoszexualitás már a születéskor eldől"nem. huhoghatsz is.

OK. Akkor biztos meg tudod nekem mondani, hogy melyik városban lakik Budapest főpolgármestere"Budakeszin. egyéb kérdés?

Előzmény: Se gily bol u Rassan (39)
Se gily bol u Rassan Creative Commons License 2007.08.11 0 0 56
"Demszky kitüntetett, de nem mint az szdsz képviselője, hanem mint főpolgármester."

Magyarságmérő OFF
Tudod, én mindig én vagyok, függetlenül attól, hogy milyen minőségben mondok valamit. Ha Demszky a megválasztásakor alig győzi hangsúlyozni, hogy Budapest liberális város, akkor ne hagyja ki a buliból a "liberálisokat" akkor sem, amikor Gergényit kínálja meg plecsnivel.

"Ezt a nagy halom baromságot nem tudom miért találtátok ki jobboldalon"

Nem tudom, mit hívsz jobboldalnak, de hogy a többesszámmal benéztél valamit, az biztos.

"szerencsétlen ember dolga nem ez, hiába az a neve, hogy "rendészeti miniszter""

Tudom, tudom. A miniszter a szakmai részért nem felel, a főrendőr meg a politikai részért. De akkor kinek a felelőssége az, ami a Papp-féle jelentésben (is) áll? Kért valaki bocsánatot a "véletlenül" kilőtt szemekért? Nem? Akkor miről beszélünk, miféle jóhiszeműségről?

"Törvénytelenül meg nem épült autópálya"

Az tuti. Legföllébb egy kis kartell itt, egy kis mutyi ott, ha gondolod, nézz fel a GVH honlapjára www.gvh.hu Személyi felelőst ne keress, már írtam, miért.

"A magyar zsidó az magyar ember, akármekkora antiszemita is vagy."

Nem érdekel az antiszemitázásod, lepereg rólam, mert nem vagyok az. De azért azt még a törökök, osztrákok sem várták el, hogy magyarnak hívjuk őket (pont mert törökök, osztákok voltak). Az ország irányítóinak a származása igenis lényeges információ.

"De, gond kőkorszaki módon gondolkozni 2007-ben."

Akkor kend a hajadra.

"De hogy az adminisztrációdat is az szdsz nyakába varrod, az több, mint röhejes. Szánalmas."

Ki is a gazdasági miniszter? Véletlenül nem az SZDSZ elnöke? Vagy most gazdasági miniszteri minőségben szopat, nem pártelnökként?:))))))) Értem.

Mondj már légyszi egyetlen felelőst is _valamire_. Tüzijátékra, autópálya-kartellre, engedély nélküli közterület-használatra, elkúrásra, trükkök százaira, bármire.

Én vállaltam a felelősségemet, olvashatod a topiknyitóban. Igyekszem jóvá tenni.
Előzmény: Törölt nick (42)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2007.08.11 0 0 55
Fideszesek "antikommunizmusa" - bóvli ideológia, utólag...
Előzmény: beezer (54)
beezer Creative Commons License 2007.08.11 0 0 54
Ebben a világban, ahol egy névtelen feljelentésre egész apparátusok szállnak rá az emberre, foglalják le számítógépét, rabolják idejét, járatják le szomszédai előtt, ott éppen teljesen mindegy, hogy végül felmentenek-e egy egyértelműen alaptalan vád alól vagy sem. Maga az eljárás is egy büntetés." nagyon fiatal lehetsz, ha emiatt sírsz. ez most kivétel, az előző rendszernek meg tartozéka volt
Előzmény: Se gily bol u Rassan (37)
betoppanó rokon Creative Commons License 2007.08.11 0 0 53
Elvették a búgócsigáját. :))
Előzmény: beezer (51)
betoppanó rokon Creative Commons License 2007.08.11 0 0 52
Már az elején kristálytiszta volt.Véleményem szerint próbálkozásnak is szar.De ha jólesik neki. :)))
Előzmény: Törölt nick (49)
beezer Creative Commons License 2007.08.11 0 0 51
hogyan kényszerít mesélj! a fülednél fogva az ajtóhoz szögez? nem ad rumot? vagy hogy?
Előzmény: Se gily bol u Rassan (24)
beezer Creative Commons License 2007.08.11 0 0 50
fajtád tapsolt ütemesen Rákosinak..." nem jó a sorrend: Szálasinak, Rákosinak, Kádárnak, Orbánnak...
Előzmény: bactrianghost (13)
beezer Creative Commons License 2007.08.11 0 0 48
mert mi is a köze derek véleményének a szadeszhez?
Előzmény: Se gily bol u Rassan (8)
beezer Creative Commons License 2007.08.11 0 0 47
sose voltál te liberális, csak szadeszes. tévedésből léptél be.
Előzmény: Se gily bol u Rassan (-)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2007.08.11 0 0 46
A legjobb az, ha a megválasztott parlament többsége választ miniszterelnököt, szokás szerint - lehetőleg - a listavezetőt. Talkán próbálkozz a Fidesznél, hogy Mose Kacavot tegyék az első helyre - hátha nem lesz olyan lúzer, mint Orbán.
Előzmény: Se gily bol u Rassan (45)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!