Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
És a költő Tristan Tzara volt? Jókor szólsz ám, ezt mégis mikor akartad mondani? Csak úgy mellékesen, ráversz még ebben is a Rusira! Hiszen a költők nem holmi csillagászok. ;) ;))
Valszeg egy nagy, közös családot alkotnak, amibe Gyurcsány elnök úr is, meg Mc Isti is beletartoznak szegről-végről, ugyanis az átfedések szembetűnőek. :)
Az is érdekes amúgy, hogy a feladatsorok, amiket mutogat, mind kézzel vannak írva. Na most, akinek sok tanítványa van, az fénymásol, nem kézzel írja meg az összeset, meg színezgeti, mint aki nagyon ráér.
Meg akkor a heti 24 óra mellé most még érvelőszöveg-író foglalkozás is lesz, rusony?
Tudom, én ettől kivagyok, hogy a traumája az, hogy három éven át misére kellett járnia.
Nekem tudod, mire kellett rusony? Nem elég, hogy misére, és nem csak három évig, hanem 13, de még ministráltam is, azaz az sokszor heti 3 misét jelentett. Emellett zeneiskola, önkéntes tűzoltóság, néptánc, kézicsapat, május elseji és dec. 24-i kornyikálás a -10 fokban házról házra + egész nyáron kint meló a kertben vagy a határban.
Szóval jaj, te szegény rusony! Fogalmad sincs, milyen valóban kötelességként egy csomó mindent csinálni, amihez semmi kedved, de mondják, hogy mész és csinálod, mert mindenki csinálja.
bocs, de attól nem lesz valaki pszicho, hogy vasárnap misére kell mennie (szvsz), ráadásul az se biztos, hogy igaz, mivel egy kényszeres hazudozóról van szó
(ld. a legutóbbit, hogy soha nem jöttek látogatóba, aztán kiderült, hogy azért nem, mert ő személyesen nem engedte)
Össze kell vetni, hogy ő miket mond általunk is ismert személyekről és eseményekről, és hogy mi a valóság, és ennek alapján kell értékén kezelni az általa előadott dolgokat.
Ennek alapján a 'vallási tébolyult' apa a valóságban talán próbált valami alapszintű bibliai alapú etikát belénevelni az erkölcs fogalmát sem ismerő, moral insanity lányába. És az 'őt kínzó, elnyomó' báttyok valódi bűne olyasmi lehetett, hogy néha kinevették az undok, irigykedő & mószeroló, betegesen nagyzoló kis Évuskát.
De kurvára nem jön ki a matek, mert utazik, a hangfelvételt is utazás közben vette fel.
Ha meg 15 órakor van az első órája, akkor 20 óráig folyamatosan órát kell tartania, és hát azért 6.-8. osztályos gyerekeknek ekkor nem szokott magánórája lenni.
az a helyzet, hogy én már roppant szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, amit másokról ír, szóval egyáltalán nem biztos, hogy a papa vallási fanatikus volt
Még nem láttam embert ennyire semmitérő dolgokra büszkének lenni, pl. hogy nem hagyta el azt a két kerültet, vagy hogy két diplomás szülőtől származik, akik amúgy félkegyelműek voltak a saját elmondása szerint.
jó, hát nekem az egyik ük-ük-ük felmenőm a családi legendárium szerint egyenesen Mária Terézia személyes csodarabbija volt, egy másik pedig a román avantgard költészet egyik uttörője :)
de ettől én nem erre vagyok büszke, nem ezel hencegek úton-útfélen, ha érdekel valakit, ha nem, hanem arra, amit sk elértem...
Azzal is szokott vagizni, hogy milyen előkelő családból származik. Egyszer egy Villőnek írt dührohamában fölhánytorgatta, hogy Villő ne merjen a saját festő apjával jönni, mert neki viszont még csillagász is volt a csapatban, a két embere is nagymenők voltak, meg minden. De tényleg, most meg már a naffiú is kezd belendülni, és akkor még vannak a kicsik. :)
Gondolom, BarbiE családfája is bele lesz szőve az izgalmas regényelméleti nóvumba. A főhős antitalentum elárulójának meg csak egy betanított szobafestő, mázoló apát, meg egy szövőnő anyát utal majd ki a fordulatos szálak mozgatója, így állva bosszút az író nő. ;))