Női tüntetés a Rebisz-laktanya előtt
2007. május 22. 12:13 | Forrás: MTI
A Fidesz és a KDNP női képviselői csütörtökön 18 órára néma tüntetést szerveznek a Rendészeti Biztonsági Szolgálat (Rebisz) Kerepesi úti laktanyája elé - jelentette be Pelczné Gáll Ildikó, a Fidesz alelnöke kedden sajtótájékoztatón a Parlamentben.
a probléma az érvelésedben az hogy a rendőrtől többet vársz el mint a papától. a jog mindkettőre érvényes. a papa nem hagyta el a helyszínt felszólításra, a rendőr meg a szükségesnél nagyobb mértékű erőszakot alkalmazott. mindkettő hibázott. ha bármelyik fél nem követi el a hibát akkor nem történt volna meg. kettőn áll a vásár.
Én is úgy érzem, hogy nem is akarják megérteni. Azt képzelik, ők valami kiváltságos kaszt. Pedig épp itt az összes "redőrobléma" gyökere. Amíg ezt az alapálást ki nem nevelik belőlük, lehet bárki a parancsnok, csak ugyanazt fogják művelni, mint eddig.
Az első mondatoddal teljesen egyetértek. Ezt magyarázom. A második is igaz, de egy leépült ember nem feltétlenül tudja, mit szabadna tennie. A rendőrnek viszont tudnia kéne.
Az csak egy példa volt.De Te direkt nem akarod megérteni.Azt szerettem volna mondani,hogy tökmidegy hány éves,simán lehet veszélyes attól még.De befejeztem veled,mert buta vagy mint egy kő.
nem kellet volna megverniük. az öregnek meg nem kellett volna provokálnia őket. ennyi a történet. a dolog ott bicsaklik meg amikor azt hazudják egyesek hogy a hatalom politikai parancsra verette meg az embereket, erre a balosok elkezdik védeni a rendőröket, a jobberek meg a provokáló papát.
Én azzal,csak arra szerettem volna rávilágítani,hogy tökmindegy hány éves.Egy követ el tud dobni,csúzlival tud lőni.Azonkivűl a képen látható ember nem is olyan hű de öreg.
Nem csodálom, hogy nem érted. Azért lettél csak rendőr.
Szóval, ha egy vén elmezakkant "harminckilós", remegőkezű tata (akár késsel,bár ezt eddig nem nagyon hoztad elő, ez új) megtámad, csak nem verem agyon. A rendőr meg hatványozottan ne verje! Egy képzett ember (a rendőröknek nem csak a verést, "helyes" és lehető legfájdalmasbb módját kéne oktani, hanem sokkal inkább az önvédelmi fogásokat), az öregnél sokkal combosabbakat is le tud szerelni.
Miért nem csodálkozom, hogy ilyen a rendőrség állapota, ha ilyenek a rendőrök és a kiképzőik?
Így már teljesen érthető, miért kellett ezt a földbuta Ildikót annyir préselni az alelnökségbe. Paja bácsi nagyon hülyén mutatott volna a szüzek sorfalában...
Állandóan ott vagyok, sajna, ilyen az élet. Ebből szűrtem le a következtetést, megelőzlek, rengeteg jobbos ismerősöm van, beszélek velük, érvekkel vitatkozva.
Persze! Üssétek csak a nyolcvanéves csontsovány vén elmeháborodottakat! Úgy látszik csak a verést tanították nektek, az önvédelmet nem annyira. Ezért szeret benneteket az egész ország.