Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Tudom, hogy ez MIO topic de eddig mindig segítettetek. Kaptam egy Navon 260-as kütyüt, mely a bejeletkezési képernyőnél mindig megáll. Nem tudnátok segíteni hogyan gyógyítsam meg?
sziasztok! Segitségre lenne szükségem. vettem egy mio c720. szeretném frissiteni a szoftvert rajta de nem találok olyan helyet ahonnan lelehetne tölteni. ha jól tudom r40 a legujabb? hol tudnám letölteni? segitséget előre is köszönöm.
Tegnap a Mio C520-asomnál előjött a start menü. Kitetem az asztalra 1-2 ikont, hogy onnan el tudjam indítani a MioMapot, meg az IGO8-at, és az IGO Amigot. De újraindítás után eltűnik minden. Miért? Többször is próbáltam. Mindig ugyan az a helyzet. Meg lehet csinálni, bogy nekem az azstal jöjjön be indítás után, ne a gyári cucc?
Amigonál miért ír kihibát, amikor a poikkal szórakozok?
Itt is megkérdem már, hátha itt tudja valaki konkrétan? A C520-nál melyik COM porton és milyen sebességgel dolgozik a GPS. Egy másik, kártyáról kifogástalanul öninduló programot is szeretnék használni, de annak meg kell mondani a GPS helyét :-(
Pontosan milyen frissítés is ez? Mit jelent a "külföldről" behozott példányok?
A MioMap V3-as CD-s verziója, amely a Mireo szoftvert tartalmazza? Merthogy azt kötve hiszem, hogy a TopMap térkép relase-hoz bármilyen frissítést is be tudtál szerezni itthon, vagy külföldön.
Sziasztok! A MiO 2009 év végi frissítése megjelent a C sorozatra. C 320 C 520 C 720 készülékekre, teljes Európa , a fergret@gmail.com címről küldök felvilágosítást. A C 510 és C710 készülékeken is működik.
SD cardra felmásoltam a : winceimg.bin és a winceimg.cks majd a bekapcs gomb hosszan és bejött a bootloader képernyő: ott választottam a FlashRom Upgrade azon belul a Wince by SD/MMC (dolgozik--kész) utána kiírta h restart your device kikapcs majd kártya ki és bekapcs és fehér a képernyő.
Sajna nemhogy nemtudom összekötni a gépet usb de még el is csesztem a gépet!!!
Alábbi lenne a gondom: MIO C180 kezdő képernyő után nem megy tovább. Azt mondták HARD RESET-elni kellene, de nem tudom hogyan kell. Légyszives segítsetek!