Minden, ami a jogtiszta iGO navigációs szoftverrel kapcsolatos. A warezolásnak, illetve a warez linkek közzétételének ebben a topikban tiltás a következménye.
MIELŐTT MEGKÉRDEZED:
- iGO Primo kizárólag eszközre telepítve került és kerül forgalomba, telepítős változatban nem.
- Az iGO8 által támogatott készülékek listáját a http://www.igomyway.com/hu/support oldalon találod.
- A térképfrissítések a http://www.naviextras.com oldalon érhetők el.
- A navigációs készülékekkel kapcsolatos kérdéseidet a szomszédos szaktopicokban tudod feltenni.
A baj az, hogy a másik alternatíva, androidos telefonon a Nokia navigáció. Az pedig Magyarországon miéginkább le van maradva. Ráadásul a Nokia más téren is gyengébb. Nincs több pontos tervezés, a hangja rossz, mert gyakran leharapja a szó elejét, így csak annyit mond, hogy ...cáz méter múlva fordulja balra. Azt, hogy három, öt, vagy 800méter, már nem hallom.
Waze-t sem érdemes említeni, mert az mobilnet kapcsolat nélkül egy méter sem tud megtenni, és amúgy sem a navigációra van kihegyezve (mármint az út megtervezésére), hanem a közösségi vackokra. Amik nekem nagyon nem kellenek.
Nokia navi előnye, hogy teljesen ingyenes, teljes világtérképpel. De sajnos a térkép is, és a progi is fejlődhetne még elég sokat.
Én egyébként megvenném Androidra az iGo-t, ha elfogadható áron kapható lenne.
Nekem is frisstette magat playrol (terkepet), de nincs benne tts hang, neked van? Amugy korrekt toluk hogy kiadtak frissitest, gondolom ez pl. a Here miatt is kellett.
egy 2010 es Delta biturbóm van, de ez igazából mindegy is, mert ami elromlott - navigáció - az ettől független.
SD káryásInstant NAV (tehát gyári beépített) navi van a kocsimban. Lemerült az akksim, feltöltöttem, de azóta rossz a navigációm. Különféle hibaüzeneteket ír ki, majd lefagy.
Ez egy NAVTEQ rendszer, ma már a HERE MAPS-é a cég.
Voltam a Fiat-ban szoftver-frissítésen, de semmi. A FIAT tehetetlen, még azt sem képes megmondani - nem tudják állítólag - hogy az SD kártyám sérült vagy a maga a fejegység?
Kerestem navisokat, de nem találok olyat, aki értene a NAVTEQ-hez.Van bármi ötlete valakinek közületek, mit tegyek?
- nincs valakinek egy ilyen autója, hogy az ő kártyájával megnézzük megy-e a navi? ( ez esetben a kártya a rossz )
vagy az enyémet raknánk bele az ő autójába és ha ott megy, akkor pedig a fejegységem vagy a kártyaolvasóm halt le.
- de érdekelne ha tudtok olyan navist javasolni, akihez elmehetnék.
"- offline is navigál, előtte wifin érdemes végigpörgetni az útvonalat, akkor elteszi a térképszeleteket"
Én eccerkészer próbából elindítottam a waze-t, valamikor november-december körül. Nekem nincs mobilnetem, ezért, amint kiléptem a házból, közölte velem, hogy nincs adatkapcsolat, akkor most ő kilép.De honlapreggel teszek egy újabb próbát.
tényleg nem akarnám az igo-topikot összewazézni ;-) gyors válaszok, utoljára: - nekem is van célhardverem, tartóval, de egy ideje csak a kesztyűtartóban
- mint mondtam, jó ideig párhuzamosan használtam a kettőt, mostanra ég és föld a két progi
- a TCM is viccesnek tűnik a folyamatosan, élőben jövő adatokhoz képest
- telefon: dualsimes 5"-os 2/16 memóriás quad-core LTE stb. huszonezerért... ;-) - tartó: tapiszilikonos 1290-ért - offline is navigál, előtte wifin érdemes végigpörgetni az útvonalat, akkor elteszi a térképszeleteket - ebben a verzióban az adatforgalom is gyökkettő, tehát az online sem gond egy olcsó helyi netkártyával
Például nekem azért jobb az IGO, mert egy régi fujitsu pocketlox 720-at használok erre a célra, aminek szerintem nagyon jó a hardvere, jól felszerelt mindennel, nagyon szép a kijelzője, annak ellenére, hogy mennyi idős, van hozzá egy brodit tartó, ami szintén egy masszív darab. Sajnos a mobil windows az egyetlen korlát, de az IGO 8 hibátlanul elfut rajta.
A telefonnak kicsi a kijelzője, kéne hozzá töltőt, meg tartót venni, szóval ezért érdemes még foglalkozni vele.
Próbáltam rá a haret android projectet feltenni, sikerült is, csak állandóan kifagy, bármit akarok csinálni vele. Kidobni meg sajnálom, mert jó kis kütyü, és a külső cf-es gps vevő sokkal jobban veszi a jelet, mint akármelyik telefonom.
mármost nem akarnám szétoffolni a topicot, de a waze miatt az igo-t nyugodtan műltidőbe lehet tenni. tudom, miről beszélek, vagy egy éven át egyszerre használtam a kettőt... és mostmár a waze is tudja a sebességhatárokat, a kamerákról nem is beszélve, a térképek pedig a szó szoros értelmében naprakészek. szóval lehet még az igo-val szenvedni, csak hát minek...
A sebbességkorlátozásokat melyik fájlok tartalmazzák?
A sebességmérő kamerák adatait frissítettem, a fix kamerarendszer élesítése után. A leírás alapján beraktam azokat a fájlokat, amik ezeket az adatokat tartalmazták, három fájl, viszont abban a könyvtárban volt több fájl is, ezeket kivágtam, és elmentettem, hogy ne foglalják a helyet. Viszont most úgy tűnik, hogy a sebesség adatbázis nem fedi a valóságot.
A térképek sem túl frissek, ezek miatt nem jók a sebesség adatok, vagy a sebességmérő kamerák adatait tartalmazó könyvtárból vágtam ki, és menetettem el olyan fájlokat, amik ezt tartalmazzák?