El kell halasztani az adócsökkentési programot, augusztustól átlagosan 30 százalékkal emelkedik a háztartási gáz és 10-14 százalékkal a villamos energia ára. Az egyszerűsített vállalkozói adó (eva) kulcsát október 1-től 15 százalékról 25 százalékra kívánja növelni a kormány – jelentette be Gyurcsány Ferenc miniszterelnök az Országos Érdekegyeztető Tanácsban. Mindezt úgy vezette be, hogy „nincs szükség sokkterápiára”.
ha már "naiv"
Tudtommal 4 évig komcsik álltak a kormányrúdnál, és valóban elvakult hülye vagy, ha nem látod még mindig, hogy elszabták...
Ébresztő.
Vagy az "én kutyám kölykének" mindent elnéztek?
Ébresztő II.
kiürítették a kasszát->hazudtak a választásokon-> ezzel megnyerték.... Te pedig ezután még hiszel nekik.
Ugye van az a mondás: Az ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó! Csak a nagyapám nem ezt tanította, hanem azt, hogy: Az ígérők ígérnek a bolondok meg örülnek!!!!!
Akkor egy azaz egy db MSZP avgy SZDSZ politikust mutassál nekem aki kiállt GYF elé és azt mondta fiygelj bazmeg nem ezt ígértük, ebbe én nem megyek bele.Én nem találkoztam ilyennel.Csak a sutiy mutyi....
Mondjuk még örülhetünk hogy legalább nincs 2/3-s többségük mert akkor az isten se mentené meg az országot a borulástól.
GYF legalább számolni megtanulna....
Ha minden adót és árat felemel, mégis hogy akar inflációt csökkenteni?
Azt hiszem nincs teljesen igazad!- mert szerintem még az SZDSZ sem volt teljesen tisztában a számszerinti adatokkal, különben Kuncze ur úgy február táján (és később is, többen, többször) arról beszélt, hogy kevesebb adót!!!- (lásd a plakátjukat!) Tehát a hiteles adat nekik sem volt a kezükben..és itt a baj!- ezért álsaágos, most azt mondani az MSZP-nek, hogy ugyanmár, mindenki tudta, hogyan áll a költségvetés!
Ha emlékszel, amikor a FIDESZ csak megemlítette, hogy szerintük pót-költségvetésre lesz szükség, mert ezek a számok szerintük nem lesznek tarthatók, nagyhangon meggyugtatták a közvéleményt (is), hogy nagyonis jó ez a ktsg.vetés és tartható! Veres János, Kóka is ezt szajkózta.
Nem akarok kötekedni, nagyon szép a gondolatmeneted cska egy baj van vele.nem Orbánék vanak korményon hanem Gyurcsányék.Innentől kezdve nincs miről beszélni.Tudod ez nem foci meccs ninc sbiró akire rá lehet fogni a vereséget...
Egy szóvla nem állítottma hogy a másik oldal nem ígérgetett fűt fát.EZ megy 16 éve.De ilyen aljasul, gerinctelenül még egyetlen kormány nem váltott 1 hónappal a választások után.
Hornék, se 4 éve Megyóék sem.Igaz Megyó gyenge volt, GYF meg azt csinál amit akar.