Iroda és lakás takarítását vállalom Budapesten, 2000 Ft-os óradíjért, rugalmas időpontokban, akár heti több alkalommal is. Alkalmanként minimum 4 órát tudok vállalni. Hétvégén is dolgozom.
Ha alapos, precíz munkát vár el a takarításban, akkor a következő e-mail címen várom jelentkezését: lakastakarito@freemail.hu
Budapesten lakó idős hölgynek vagy házaspárnak segítenék a takarításban és más háztartási munkákban (mosás, vasalás, bevásárlás, főzés).
Akár alkalmilag, akár rendszeresen van szüksége Önnek vagy hozzátartozójának segítségre, keressen bizalommal. Egy héten több napot is tudok vállalni hétköznap és hétvégén is.
Kérném e-mailen szíveskedjen megírni, hogy hol lakik és hetente hány órás munkáról lenne szó. E-mailen válaszolok és utána telefonon fel tudjuk venni a kapcsolatot egymással.
Budaörsi családi házunk takarításához keresünk hosszú távra, megbízható, precíz, gyakorlattal rendelkező segítséget heti rendszerességel, 7 órában 8-15-ig.
Magamra és környezetemre igényes nő vagyok. Több éves takarítónői tapasztalattal rendelkezem, amit főleg külföldön, szállodákban és magánlakásokban szereztem. Megbízható vagyok, a munkámat precízen végzem.
Elsősorban iroda vagy lakás takarítását vállalnám, rugalmas időpontban, akár hétvégén is.
Bevásárlást, főzést, vasalást is vállalok.
Az érdeklődéseket atakaritas1000@freemail.hucímen várom, ezt követően telefonon tudunk egyeztetni.
Kérem szívesedjen megírni, hogy hol lenne a munka, mekkora területről van szó és milyen gyakorisággal lenne szükség a takarításra.
Megbízható, munkájára igényes, takarítási munkát valóban szerető embert keresünk csömöri családi házunkba (100 nm) heti rendszerességgel. Takarítás és vasalás, de ha főzni is kiválóan tud, akkor kipróbálhatjuk azt is.
Olyanok jelentkezését várom, akik valóban szeretik ezt a munkát, nem kényszerből csinálják, átmeneti megoldásként. Ebből fakadóan referenciával rendelkezők előnyben.
Jelentkezéseket a zb.internet.zb@gmail.com e-mail címre várom, lehetőség szerint egy rövid, fényképes bemutatkozással, elérhetőséggel.
Iroda és lakás takarítását vállalom Budapesten, 2000 Ft-os óradíjért, rugalmas időpontokban, akár heti több alkalommal is. Alkalmanként minimum 4 órát tudok vállalni. Hétvégén is dolgozom.
Ha alapos és precíz munkát vár el a takarításban, akkor a következő e-mail címen várom jelentkezését: lakastakarito@freemail.hu
Budapesten nagytakarítást vállalok, szőnyegtisztítással, kárpittisztítással is! Sok éves gyakorlattal rendelkezem, semmit sem hagyok ki, beleértve az ágy alatt sem! Főleg hétvégén nagytakarítok, de előre egyeztetünk telefonon, vagy e-milben!
Ablaktisztítást külön is vállalok, vasalok, ha van rá igény, eztis külön is, ha sok van! Üres lakást, beköltözés előtt, vagy kiköltözés utánit! Lépcsőházat , ha igény van rá, hívjon bizalommal! Szeretek és tudok is takarítani!
Üdv Tisztelt mindenki ! Idős ápolást vállalok nagy szeretettel türelemmel takarítás vasalás ablakmosás ágyneműcsere
akár eltartási szerződéssel ott lakással ügyvéd által irt szerződés Bp.Élete végéig semmire gondja nem lesz csak éldegéljen békében .Ha nagyon átgondolta a dolgokat kérem,h forduljon hozzám bizalommal és bármit meglehet beszélni velem .
A legjobbakat kiv mindenkinek.Zugló Tf:06-30-593-79-78.
Budapesten lakó idős hölgynek vagy házaspárnak segítenék a takarításban és más háztartási munkákban (mosás, vasalás, bevásárlás, főzés).
Akár alkalmilag, akár rendszeresen van szüksége Önnek vagy hozzátartozójának segítségre, keressen bizalommal. Egy héten több napot is tudok vállalni hétköznap és hétvégén is.
Kérném e-mailen szíveskedjen megírni, hogy hol lakik és hetente hány órás munkáról lenne szó. E-mailen válaszolok és utána telefonon fel tudjuk venni a kapcsolatot egymással.
Kedves Mindenki.Takarítást és gyermekfelügyeletet vállalok.Egészségügyi érettségim van.Mind 2 területen nagy tapasztalattal rendelkezem.50 éves vagyok.Elsősorban a Budai oldalon illetve még a 13, 6, 14,kerületben segítek a kedves családoknak.Órabér igényem 2000ft.Tel számom.06205731679.Várom kedves jelentkezésüket.Üdv.Hartványi Andrea.
Magamra és környezetemre igényes nő vagyok. Több éves takarítói tapasztalattal rendelkezem, amit főleg külföldön, szállodákban és magánlakásokban szereztem. Megbízható vagyok, a munkámat precízen végzem.
Elsősorban iroda vagy lakás takarítását vállalnám, rugalmas időpontban, akár hétvégén is.
Bevásárlást, főzést, vasalást is vállalok.
Az érdeklődéseket a takaritas1000@freemail.hu címen várom, ezt követően telefonon tudunk egyeztetni.
Kérem szívesedjen megírni, hogy hol lenne a munka, mekkora területről van szó és milyen gyakorisággal lenne szükség a takarításra.
Budapest belvárosában lakástakarítást vállalunk társammal, alapos, precíz és gyors a munkánk! Szonyegtisztítunk is! Tobb éves gyakorlattal rendelkezunk! Hívjon bizalommal! Irjon vagy hívjon!
Több éves tapasztalattal,referenciákkal takarítást vállalok!
Kisebb-nagyobb irodákkal kezdtem,takarítottam iskolában is,majd végül magánszemélyeknél folytattam tevékenykedésemet.
Több helyen bejárónői feladatokat is csináltam: mosás-teregetés,mosogatás,vasalás,rendszerezős pakolás.
Pilisről járnék vonattal,így leginkább a vonalon lenne a megfelelő számomra: Monor,Üllő,VecsésFerihegy,18.kerület Lőrinc-Imre egyaránt,Zugló és Nyugati
Megbízható és elfogadható áron dolgozó takarítót keresek a XVIII. kerület Alacskai úti lakótelepen egy 90m2-es földszinti társasházi lakás 2 hetenkénti teljes takarítására hétköznap délelőtti vagy hétvégi időpontban. Tel: 30/651-8964