Ha találtál a kertedben/szabadban egy rovart, amiről nem tudod, miféle állatka lehet, akkor írj ide, és reménykedjünk, hogy jön valaki, aki tudni fogja!
Sziasztok! Milyen bogar lenne ez? Festés miatti kipakolasnal találkoztunk egy jó pár ilyen állattal. Hogyan lehet kiirtani? Mitől jönnek elő?Köszönöm a segítséget.
A lenti linken látható rovarok költöztek a közvetlen szomszédunkba. Mivel három pici gyerek játszik tőlük pár méterre eléggé aggaszt mik lehetnek ezek.
Hello. Tudja barki milyen rovar lehet ez? Annyira pici, hogy csak makro lencsevel fotozva latszik, egy boritek reszlet lathato alatta.
Tobbnyire a haloban, az agy kornyeken talalkozunk vele, joforman csak ha rakerul a telefon kepernyojere mert egyebkent kb eszrevehetetlen, de mar a nappaliban is lattuk a monitoron. Nem repul csak maszik normalis sebesseggel. Csipest nem eszleltunk es egyeb kart sem, de mivel tobbnyire az agyban talalom meg, kicsit aggodok.
Hello. Tudja barki milyen rovar lehet ez? Annyira pici, hogy csak makro lencsevel fotozva latszik, egy boritek reszlet lathato alatta.
Tobbnyire a haloban, az agy kornyeken talalkozunk vele, joforman csak ha rakerul a telefon kepernyojere mert egyebkent kb eszrevehetetlen, de mar a nappaliban is lattuk a monitoron. Nem repul csak maszik normalis sebesseggel. Csipest nem eszleltunk es egyeb kart sem, de mivel tobbnyire az agyban talalom meg, kicsit aggodok.
Sziasztok, kérlek, segítsen, aki ért hozzá! Milyen rovar ez itt? A napsütötte falon álldogált, talán nem látszik eléggé, hogy mintha "kockás" lenne, szürke foltok tarkítják. Kb. 2.5 cm-es. Előre is köszönöm a segítséget!
Köszönöm a választ! Átnéztem mindent, nem találtam sehol penészt (ágy, szekrények, minden átnézve alul-felül-kívül-belül). A tapétázott gipszkarton és a fal találkozásánál találtam eddig őket. Nem portetű inkább?
Köszönöm Nóra, a segítséget, annak tűnik, a kinézete alapján gondoltam sáskának, de valóban a csápja igen hosszú! A belinkelt oldalt is köszönöm (www.izeltlabuak.hu), regisztráltam is mert az előfordulási térképen nem szerepelt Szolnoktól délebbre.