azt nem értem hogy akar 400000 munkahelyet teremteni, a minimálbér emelés, a már privatizált cégek visszavétele, csak úgy vonzzák a befektetőket Magyarországra.
Anyatunder-rel értek egyet; nem azért fognak fizetni a megrendelők, mert O-ra szavazunk, hanem most azért nem tud rengeteg cég fizetni, mert az állam is visszatartja az Ő pénzüket. Nekem már kb. egy éve, de másoknak is sokat. Ilyen O-ék alatt nem volt.
Nézd, az országnak max. egyharmada szavazhatja meg bármelyik oldalt, ha a realitásokat nézzük. Ez nem legitimálhat senkit olyan mértékben, hogy arra hivatkozzon, az ország választotta...
Ha jobban kinyitod a füled, meghallod, hogy éppenséggel pont a Fidesz az, aki visszafordult: - Teljes foglalkoztatottság (ezzel pl. Varga Mihály még nem mert a nyilvánosság elé állni) - Totális állami gondoskodás - egészségügy, oktatás
Az meg, hogy Oroszország fontos üzleti partnerünk lehetne, nem lehet politikai megfontolás kérdése, mert ki nem használni az előnyöket minimum hülyeség
Ebből egy részt kiemelve: "az M3-as Füzesabony-Polgár szakaszának egy kilométere átlagosan 1,15 milliárd forint/kilométerért készült el, a 2003-2004-es szerzõdések rendre 2-2,5 milliárd forint/kilométer átlagos költségrõl szólnak". Kilométerenként 1.000.000.000 forint a különbség. Ilyen áron én szívesen építenék autópályát, csak ugye az a gond, hogy ezt Nekünk kell kifizetni :-(
De le is vezeti, hogy a mostani kormány által alkalmazott konstrukció az állami verziónak a duplájába kerül. Függetlenül a lejáróktól...
nem fog válaszolni. csak olyan agymosás-programot kaptak, amiben a fidesz indulók, a kampány vezérmondatai, és választási programja szerepel. válasz nem. az sosem. :P
Milyen negatívumokat sorolt Gyurcsány? Mert én azon kívűl, hogy mit ígért a Fidesz '98-ban és hogy abból mit nem teljesítettek, arról nem Ő tehet!!
Orbán pedig az én meglátásom szerint egyáltalán nem volt nyugodt és kiegyensúlyozott, sőt, teljes mértékben zavarban volt, és az látszott rajta, hogy bár hanghordozásában nem hallattszott, belülről forrt a tehetetlenség miatt.
Gyurcsány "agresszivitásáról" és "kötekedéséről" pedig csak annyit:
gyurcsány ízéstelenül személyeskedett nem egyszerűen támadott. baromi nagy különbség, s az ingadozókl ezt látták. OV pedig ízlésesen hárított az aggresszív ellentámadás helyett. szerintem ez jött le az ingadozók fejében.
Csak olvasom-olvasom ezt a parttalan vitát. Szegény Viktor a keresztényi hitével miket beszél a gyűlésein szerettei között, amikor nem tudnak neki visszaszólni. Most itt volt a lehetőség megmutatni, hogy szemtől szemben is vitaképes. NEM TUDTA, MERT N E M VITAKÉPES. Csak monológok elmondására alkalmas. Elmondta ugyan, hogy Gyurcsány szobrot állittatott magának, de arról nem beszélt, hogy Debrecenben meg Ő néz "le" a városra 15 méter magasról. Hol itt a keresztényi alázat ???
Végre EMBERÉRE akadt, és csak hápogni tudott. Sőt azt a pofátlanságot is elkövette, hogy a PANELPROLIZÁST az MSZP-re akarta kenni.
Ébresztő Magyarok !!!! HAJRÁ GYURCSÁNY FERENC, HÚZZUNK BELE !!!
Mert hős harcos ME-ünk ugye vezetett cégeket, leginkább persze fantomokat, de az is valami. Sokat is köszönhetünk neki, úgy is mint gyengülő forintot, 7-800 milliárd államháztartási hiányt, üres vis major keretet... Igen, ehhez egy profi kell!
Azért az vicces, amikor megszületik többezer hozzászólás a "mindegy hogy kit csak ne az Orbánt, mert azt utáljuk" témában. Nem felesleges ez? Mikor nőttök már ki ebből? Mikor lesz a ballib oldal (ez is hülyeség nem? Hogy lehet vmi bal is meg lib is? Sehogy, a közös csak az, hogy mindkettő utálja ORbánt!) valós politikai tényező és nem csak a konzervatív jobb ellenpontja? Nem unjátok még?
te mint baloldali libsi elkötelezettségűből ezt váltja ki,a jobbosokból meg azt hogy OV volt jobb, de nem az elkötelezettek döntik el a szavazást, mert olyan nagy az ingadozók, utolsó ÓRÁBAN döntők aránya, amellett hogy olyan kicsi az elkötelezz két nagy csoport nagysága közötti különbség, hogy mégis OV felé billen a mérleg.
Két hataloméhes barom. A vitában Ferencz, megittasodva a sikerétől, észnélküli tapló lett. Vikthor pedig okosan ráérzett erre és rásunnyogott a bájos-buzi, nagymama-kedvenc figurára. Az egyik egy idegbeteg bunkó, a másik egy rafinált kurva. Ez van. Meg a családi maffia. Fasza, lehet választani...