Keresés

Részletes keresés

corby Creative Commons License 2006.02.22 0 0 1914

ha magyar származású vagy!

ez olyan nacionalista ízű iditizmusnak tűnik, öcsi!

te beszélsz történelemről?múltról? he?!

holnap kérdezd meg a tanárnénit, (aki mellesleg nem él rosszabbul,mert duplájára emelte ez a kormány a fizetését), hogy a mit tettek a jobb oldali kormányok az országgal a történelem során. (Horthy- dereng valami?)

a Vezíretek legutóbbi magyarkodása is kitünőre sikeredett, amikoris kisajátítottak egy nemzeti jelképet- kokárda- hogy hangsújozzák magyarabb a magyarnál.

te beszélsz tolvajról? (bányák, Tokaj- rémlik?)

na nyomás,fellőtték a pizsidet, holnap korán kell ébredned, vár téged az isi

Előzmény: Törölt nick (1907)
Újlaki Creative Commons License 2006.02.22 0 0 1910
A múlt tisztelete és ismerete többek között arra való, hogy jobban megértsük a jelent. Aki ma Magyarországon diktátorról beszél, az bizony nem tanulta meg vagy nem értette meg a történelemleckét.
things Creative Commons License 2006.02.22 0 0 1908

" Én nálatok ...."

Tehát nem itt élsz.

Sipirc!

corby Creative Commons License 2006.02.22 0 0 1906

ő is rosszabbul él

amúgy a ti oldalatokon van Gazda? hát ez az öcsi! nektek Commandatore kell! Vityátok akarta visszaállítani a hűbéruras társadalmat is,nem? Király & korona- mennyiért is úsztattátok?

Bilincs? hűűű! Öcsi, most be....tam!:-) de télleg, kezdek félni, hogy ti télleg a Hatalmat akarjátok, és aki ellent mond a "gazdának" azt tömlöcbe viszitek.

de ne röhögtess, nektek szónok kell! nekünk Miniszterelnök!

ti oldalatokon lopni tudak, miénken országot építeni, és nem csak az imádzsát-ahogy ti tettétek az előző ciklusban.

elhiszem, hogy rosszabbul élnek szónokatitok, elvégre már a 4. kemény esztendejüket élik,amikor nem tudnak harácsolni.

Előzmény: Törölt nick (1878)
A forrás Creative Commons License 2006.02.22 0 0 1905

Én annak idejgn azt vártam a rendszerváltástól, hogy felnő majd egy új generáció, amelyik tisztában lesz azzal, hogy önmagáról kell gondoskodnia, elfelejtjük azt, hogy az államnak kell mindent megoldania. És pont az Orbánról gondoltam a legkevésbé, hogy ő fog erre rájátszani. Szerintem borzasztóan káros az ilyen politika.

Persze, vannak akik tényleg nem tudnak magukról gondoskodni, vannak akiknek tényleg rosszabbak az esélyeik, nekik valóban segíteni kell. De csak nekik.

És sajnos láttam jópár olyan embert, akik tudnának magukról, meg a családjukról gondoskodni, de eszükben sincs. Csak várják a sült galambot.

Előzmény: anyabanya (1904)
anyabanya Creative Commons License 2006.02.22 0 0 1904
Akárki kerül az élre gondoljon a leszakadó vidékekre, a munkahelyteremtésre és arra, hogy tán nem tenne jót az ország egyetlen régiójának sem, ha meneküléne onnét az, aki megélhetésre vágyik...
Előzmény: Törölt nick (1901)
anyabanya Creative Commons License 2006.02.22 0 0 1903
Még azt is irtam, hogy lehet, hogy nem a kormány hibájából, de pechére a jelenlegi kormánynak ezeknek az embereknek most lett szarabb...és ök ugy nem bejáronöt szeretnének csak munkát kicsit közelebb...
Előzmény: Törölt nick (1901)
anyabanya Creative Commons License 2006.02.22 0 0 1902

Nekem nehezebb, mint 4 éve, bár még igy is jó dolgom van sokakhoz képest...és ez arra sarkal és nem azért mert különösen jó ember volnék, hogy segítsek annak, akinek tudok...Van kinek jó tanáccsal, van kinek idövel és beszélgetéssel, van kinek zsák krumplival, vagy eltenni való akármivel, de néha bármilyen szükös a pénztárcám ugy gondolom, hogy tartozok annyival a sorsnak, hogy segítsek ha tudok akár pénzzel is  (már ha van)...HIszen nagyjából egészségesek a gyerekeim (mondom én egy asztmással és egy másiknál esetleges szívmütét kapujában) és ha azt hallom hogy van XY ismeretlen, aki beteg babát vár szegényen, de szeretettel, akkor osztok szorzok, és leülök a szülinaposaimról, hogy lemondanak-e az ajándékuk egy részéröl azért az ismeretlen családért (lemondanak)...Nem azért mert jó vagyok, hanem mert egyszerü ember, aki  nem tud másként segíteni és néha tudja, hogy ez mégis kötelesség...S mert tudom én is voltam nehéz helyzetben és akkor segítettek, ismeretlenek, csak azért, mert csak...

Törölt nick Creative Commons License 2006.02.22 0 0 1901
Szerinted ha Fidesz kormány lesz később kell kelniük, nem kell állni a szalag mellett, vagy bejárónő végzi a házimunkát?

Vagy mi az ami az ellenzéktől várható az általad vádként megfogalmazott ügywekben?
Előzmény: anyabanya (1896)
Triumphator Creative Commons License 2006.02.22 0 0 1900
pardon?
Előzmény: beowolf (1899)
beowolf Creative Commons License 2006.02.22 0 0 1899

Csak nem elevenedbe tapintott?

Előzmény: Triumphator (1897)
anyabanya Creative Commons License 2006.02.22 0 0 1898
Mástól várja?  Talán tesz annyit, amit bír, de van erejének, lehetöségének, tudásának határa...S talán nem oly jó családból származik, aki sege alá odatoltak minden esélyt, lehetöséget....Mégis minden nyomora kissebb a Te nyomorodnál...:Te nagyon szegény vagy, szánni valóan szegény...
Előzmény: Törölt nick (1895)
Triumphator Creative Commons License 2006.02.22 0 0 1897
ritka mocskos egy náci fajzat vagy.
anyabanya Creative Commons License 2006.02.22 0 0 1896

Ez azért gyomorforgató. Javaslom menj oda a korababák vagy agyvérzett csecsemök szüleihez, amikor sírnak, mert megszünt a kmorabölcsi és mond meg nekik, hogy dögöljenek meg nyomorék gyerekeikkel együtt...

Javaslom állj oda hajnal 3 kor a Barnevál elé és szállj fel a buszra, majd utazz hogy utána dolgozhass 8 órát szalag mellett lehetetlen normával, majd érj haza és állj mellettük, amikor bevásárlás után hazaérve föznek  és mosnak és sietnek aludni térni, mert tán 4 óra napi alvás nem is olyan kevés...Csináld végig egy napjukat, majd vihogj a szemükbe és mond nekik, hogy dögöljenek meg gyerewkeikkel együtt...Javaslom menj a TSZ nyugdíjasokhoz és röhögj a szegénységükön, mert csak azt kapják, amit megérdemelnek... Aztán menj el a kedves nagyszüleidhez és mond meg nekik, hogy élösködö tetvek, mert elöled veszik el azt, amit a nyugdíjukra kapnak...

Javaslom emlékezz vissza Solt Ottiliára és gondold végig, hogy mit is jelent a szegénység, mitől van, miért és hogyan és hány ártatlan ember van, ki  gyeremekként ez a hozományt kapja és gondolj arra, hogy a sors hülye fintora ez és lehetne akár forditva is...

Egy picit is emberséges ember nem mond ilyet, mert tudja az élet néha tud hozni kemény és nehéz feladatokat. Szegénységbe taszithat egy sérült gyermek, egy betegség, vagy csak egy pech...S egy normális társadalom mindig segít megoldást találni azoknak, akiknek szükségük van a támogatásra, a az irámnyadásra...Egy normális társadalomben nem hagyhat hidegen az, hogy talán van , mégis van néhány ember, akinek rosszabbb...mert...lehet, hogy nem is a kormány hibája, de ettől nekik nehezebb, és talán nekik egyedül nem sikerül megtalálni a lehetöségeket, föleg ha igen korlátozottak azok a lehetöségek...

Törölt nick Creative Commons License 2006.02.22 0 0 1895

Rosszabbul élünk mint 4 éve :(  Mondták, mondják a fidesznyikek.

Na és akkor mi van? Kit érdekel? Csak a sok hasonlóan kántáló nyomorult barmot, aki mástól várja a megoldást és nem tesz azért, hogy ez ne így legyen.

Elárulom,  hogy az ígéretek ellenére a közeljövőben nem lesz Mo. kánaán. Se ezekkel, se azokkal.

És még valami: Aki sír, attól el-kell-venni! (Még azt is ami van)

Demim úr Creative Commons License 2006.02.22 0 0 1894
baszd meg, már megint a qrva számok.... ;-)
Előzmény: geszthi (1893)
geszthi Creative Commons License 2006.02.22 0 0 1893
Koszonjuk Jarai es kulfoldre feljelengeto Adamecz elvtars! :-))

Mégsem élünk rosszabbul
MTI 2006. február 22., szerda 15:16

A családok pénzügyi vagyona tavaly ugrásszerűen megnőtt - derül ki az MNB legfrissebb, előzetes adataiból. A jegybank szerint 1425 milliárd forinttal 13 375 milliárdra emelkedett a lakossági vagyon, és megtorpant az eladósodás.

A háztartások nettó pénzügyi vagyona 1425 milliárddal forinttal - a GDP mintegy 6,5 százalékának megfelelő összeggel - gyarapodott az elmúlt évben, és elérte a 13 375 milliárd forintot - ez derül ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) legfrissebb előzetes adataiból.

A háztartások pénzügyi számláiról közölt statisztika szerint lakosság pénzügyi gazdagodása jelentősen felgyorsult az előző évhez képest. A betétek és hitelek nettó állományváltozásából, a kamatkövetelések és kötelezettségek egyenlegéből, valamint az árfolyamváltozásból és egyéb átértékelődésekből eredő gazdagodás 2004-ben ugyanis az 1000 milliárdot sem ért el.
Előzmény: Triumphator (1883)
kapu199 Creative Commons License 2006.02.22 0 0 1892
Má internyetem sincs...
Luxus panel proli Creative Commons License 2006.02.22 0 0 1891
Ők tényleg rosszabbul élnek, mint négy éve!
Molaf Creative Commons License 2006.02.22 0 0 1890
Előzmény: Molaf (1889)
Molaf Creative Commons License 2006.02.22 0 0 1889
Ha esetleg érdekel vkit:: feltettem a füzetet a .
kábelbúvár Creative Commons License 2006.02.22 0 0 1888

Járai feltette a rózsaszín szemüvegét ?

Nem szóltak neki, hogy még nem időszerű ?!

Előzmény: LeRoi (1873)
Demim úr Creative Commons License 2006.02.22 0 0 1887
de hát végül is nem számít: az a lényeg, hogy ez egy jókedvű kampány... :-D
Előzmény: Demim úr (1886)
Demim úr Creative Commons License 2006.02.22 0 0 1886

bocsbocs, ha az arányát írjuk, akkor ne az összegét emeljük ki.

ennyit értenek a jogász urak a közgazdasághoz.... pontosabban ez elemi matematika....

mibi Creative Commons License 2006.02.22 0 0 1885
Na most az egy dolog, hogy szerintük rosszabbul élünk, de mi a programjuk, hogy ez a helyzet változzon?
Triumphator Creative Commons License 2006.02.22 0 0 1883

ezt sem láttam nagyban kiplakátolva:

kábelbúvár Creative Commons License 2006.02.22 0 0 1882

Mennyen el BKV-ellenőrnek.

Annak ingyé van!

Előzmény: Triumphator (1876)
A forrás Creative Commons License 2006.02.22 0 0 1881
Ez az. Csak futólag láttam a villamosról.
Storgendibal Creative Commons License 2006.02.22 0 0 1880

Nnna, kisfikanikkettő, figyuka!

Gyere be az igazival és próbálj meg értelmesen nyomogatni, vagy hánnyál máshova.

köszicsek.

Előzmény: Törölt nick (1878)
qncogi Creative Commons License 2006.02.22 0 0 1879
Nahát, . 19 ezerrel.:))))) Érdekes, annyit loptak el  anyugdíjasoktól, erre mindenki emléxik.:)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!