Sziasztok! Sajnos még mindíg nem tudok edzeni a térdem miatt!! Holnapra sok sikert mindkettő meccshez, mindkettő csapatnak!!!!!!!! Mindent bele srácok!!!!!!!!!!!!!!!!! GO COWBOYS!!!!!!!!!!!!!!!!
Srácok! Div 2-ből vagy 3-ból tudna valaki kölcsönadni egy övet és egy térdvédőt (a sima gatyába valót) a szombati meccsre? Megköszönném ha a holnapi edzésre lehozná. Köszi: Öcsi
Egy román első osztályú rögbi mérkőzés statisztikája: 6 perc játék, 9 sérült, ebből hatot kórházba szállítottak, összesen 81 meccses eltiltás a játékosoknak. Szép volt fiúk! :)
A malomba megérkeztek a nadrágok. Akinek nincs (különös tekintettel a 2-es csapat játékosaira), azok látogassanak el a Soroksári 95-be. A lizingeseknek ma visszük edzésre.
a CEFL keret tagjai ne feledjék, hogy SZERBIÁBA CSAK ÉRVÉNYES ÚTLEVÉLLEL lehet belépni!!!! (az útlevélnek a beutazástól számított + 6 hónapig még érvényesnek kell lennie, tehát az útlevél lejárati ideje nem lehet előbb mint 2009.10.26) Ezért akinek még nincsen útlevele, az menjen be a Visegrádi utca 110-be és sürgősséggel csináltassa meg az útlevelét. Ha valami bonyodalom lenne akkor keressen engem telefonon és intézkedem.
Tanulás ezerrel mert csütörtökön államvizsgázok és hát nem nagyon van másra időm... na jó azért a tegnapi bulldogs meccsre kinéztem (de csak azért mert 2 utcára van tőlem vasas pálya ahol rendezték...) :-)
Pénteken már valószínűleg edzek, de addig még maradnak a tételek és a Ptk. :-(
Ja, és képzeld, beszakadt a körmöm miközben egy kapcsot kiszedtem az egyik tételből... milyen jól jönne most Dozer csoda ollója... :D :D :D
Ja és kellemes nyuszit nektek srácok! Gyűjtsétek a tojásokat! :-)