Gondoltam össze kellene hozni néhány környékbeli, kellően fanatikus, amatőr természetbarát fotóst, hogy ne csak véletlen akadjunk egymásra, mint velem is történt párszor mostanában!
Nyitottam hát egy topicot!
Bízom abban, hogy összejön egy remek kis társaság, akikkel néha- néha összeülnénk (a szó szoros értelmében) egy pohár bor, sör mellett vagy esetleg közös fotózásokon egymás próbálkozásait kritizálni, tapasztalatot cserélni.
Na végre, valami élet csak van itt:-) Komoly technika hiányában csak egy hattyúportréval bővíteném a választékot, igaz, az is tavalyról:-))) Üdv: ARTUR
Gratula a képekhez, engedelmetekkel én is hozzájárulnék egy darabbal a gyűjteményhez. FF, méretezés + keret kivételével ez is így gyütt ki a gépből, igaz, még decemberben.
Köszi a válaszokat! Már megoldottam, "átcserpákoltam" a tintákat (persze színhelyesen) a régi patronba (és persze pont ezt akartam elkerülni). És, hogy mi viszi rá az embert, hogy egy ilyen "szentségtörést" elkövessen, pl: "nincsegykanyivasasem", vagyis még csak egy utántöltöttet se tud megvenni:-((( Amúgy teljesen jól működik, igaz a kezeim a szivárvány minden árnyalatát még egész élénken produkálják:-))) Jó mulatást nektek a megnyitóhoz és szeretnénk itt is látni pár képet is róla... Üdv: ARTUR
Hali! Engem is szíven ütöt, sajna még nem igazán találtam megfelelőt, néha már a jó öreg 350d veszem elő emiatt. Silkypix-el kínlódgatok, de elég lassú és nálam fagy is a 3200+-os proci ellenére (lehet, hogy az 500Mb ram kevés neki), sőt nagyon hiányzik belőle a több lapon dolgozás lehetősége. Sőt a cs2 se megy, egyszer próbálta magát frissíteni, azóta nem jó (laptopon is így jártam vele). Lehet, hogy ezt a c1-et megnézem, bár régen a rawshooter mellett tettem le a voksom ellenében.
A miskolci Ifjúsági és Szabadidő Ház fotógalériája tisztelettel meghívja Önt és barátait 2007. február 9.-én 17 órára Kurucz Attila "Az én világom" című fotókiállításának megnyitására. A kiállítást megnyitja: Csépányi-Fürjes László. A megnyitón közreműködik Fukk Attila - basszusgitár és Tímár Krisztián - gitár.
Ifjúsági és Szabadidő Ház fotógalériája
Miskolc, Győri kapu 27.
A kiállítás megtekinthető hétköznap 9.00-19.00 óráig