Topictalálkozók szervezése,hirdetése,élménybeszámolók egy helyen;mindenki számára közérthetően és könnyen hozzáférhetően.
Tessék bátran hirdetni e topic létrejöttét a vasutas fórumokon!
ugyanmár, simán! leszólítasz egy köz(jó)munkásembert, hogy aggya' má' kölcsönbé' a mellénykéjit... ennyi... nem is olyan nehéz... :-))) és akkor már csak egy nyakkendő hiányzik hozzá... :-))
lányok... úgy mint Te és én? :-)) naja. meg 1047 504-4 urat ismerem, meg anyuék is... szóval... remélem.... olyan jó lenne :-))) amikor elkezdtem érdelkődni a vasúttal kapcs. dolgok iránt, sokat utazgattam a Balcsi felé, áthaladva Szfehérváron... hát, az nekem egy álomhely volt, ott láttam először MD-t :-)) azóta sem láttam... :-/
igen, gondolom nem lehettek oly veszedelmesek... :-)) csak anyuéknak kell még elmagyarázni valahogy a dolgot... na, majd bevetem magam :-)) a cél érdekében... :-)
Ó te ne tudd meg: én már lassan négy éve nem vagyok fiatalkorú, és szívbajos sem, mégis féltenek. de ez természetes. Azt kell megérteniük, hogy nem fognak téged megenni, bár nehéz ügy =)
köszike :-))) hát, anyuék eléggé féltenek... pedig már nincs egy hónapom sem a gyermekkoromból... de szfehérvári tali még gyermekkoron belül van... így azért érthető, nem? :-))
köszike, més szükség van rá... mondtam anyuéknak, eddig nemet mondtak, de hnap hajnalban kezdem a nyaggatást... akor is szurkoljatok... :-) ha kell, álmotokban is :-))
jaja :-)) most jutott eszembe, hogy hétfőn nincs suli, anyu azért nem akart engedni, mert tanulnom kellene... de igyexem megfűzni... annyira szeretnék menni... szurkoljon nekem midenki :-))) ma este ...talán kiderül... jó lenne szerepelni a listán... még mellénykém is van... a kocsiban :-) felavathatnám... :-)