Kézilabda-szurkolókból alakult kézilabda-csapatok egymás közötti mérkőzéseiről, tornáiról szóló topik.
Eredmények, élménybeszámolók, képek a meccsekről és az azt követő közös bulikról.
Na persze... fáj az igazság mi Cseszi??? Akkor játszhatunk mondjuk vasárnap, szombat éjjel úgy is át kell állítani az órákat egy órával előrébb... akkor mi majd csak hétfőn állítjuk, hogy legyen esélyetek :)
Egyébként ti hol rendeznétek? Alsóörsön vagy Veszprémben? November 12-én vagy 13-án van az usó meccsünk asszem. Utána ha össze tudjuk rántani a bandát, akkor részemről oké. Meg tényleg jó lenne sokat játszani. Mindjárt megyek is edzőmeccsre:-)
Cseszi lehet,hogy neketek megy a Bajnokság megyei? de nekünk és másnak esetleg nem....ha lenne valami akkor meccset halasztatok...megyeibe talán rugalmasak...vagy szombatról átrakjátok...vasárnapra....
Vagy kaptok majd minden körről összefoglalót mi történt:DDDDDDDDDDDD
Nekünk még bajnoki szezon van. néha mondjuk nem bánom, ha van egy nyugis hétvégém. MOndjuk a téli szünetben jó lenne minél többet játszani, bár mi állítólag még alapozni is fogunk két BL-meccsre utazás között januárban meg februárban.:-)) Én ha jól emléxem épp sérült leszek akkor:-)))
Na Szevasztok!
Felmerült, hogy mi lenne ha lennének meccsek mert elég nagy az uborkaszezon….:D
Mi a vélemény arról,hogy lehetne olyan…
Minden hónapban vagy 2 havonta lenne pl. egy 4-5 meccs egy napon több csapattal…szombatonként… 1 napos….
Talán az nem lenne drága móka…Akik benne lennének ott mindenhol lenne ilyen kör…
Vagy lehetne azt, hogy a rendező szurkesz csoport álja a teremköltségeket…szerintem max 5-6 óra…összesen….
És valami pontrendszert lehetne bevezetni aztán ha mindenhol voltunk már akkor összesítés…
Aki tud az hozna bírokat akik esetleg levezeti a meccseket…vagy az MKSZ kérnénk,hogy segítsenek…
Kezdetekben ennyi….Még régen Győrben is hallottam,hogy jó lenne egy ilyen…
Vélemény javalatok?
Mondjuk attól, hogy életemben eddig nyolc alkalommal voltam kézilabda edzésen, és ebből 4x jobb híján középre áltam támadásnál, (nem kell patogtatni annyit labdát, és sokat futni se) + más nem akart, még nem vagyok beállós. :)))
Sértésre lenne a szakma nagyjaira, és példaképeimre nézve.
Úgy mint: Pádár Ildi, Mezei, Bohus Bea, stb.... de főleg Trebics!! :)))
Arra zakókra gondolsz aminek az első adagját 4-én szállítjuk le? :DDD A többit meg több részletben májusig teljesítjük? :DDD Azt örökbe kapjátok nem kell visszaadni.A Dferresek is azt kitték kölcsönbe kapták azt a nagy ruhát,de mégsem :DDD
Ez ugyan FaberK híre és egyelőre ugye nem 100%, csak majdnem de beírom, hogy tudjatok tervezni már most: II. Országos Szurkolói Kézilabda Torna, Győr, 2006.06. 17-18.