Keresés

Részletes keresés

comad Creative Commons License 2007.07.02 0 0 1409
Állítólag tényleg morog (mások szerint inkább röfögés). A kopoltyúcsontjait dörgöli egymáshoz. Nem tudom, hogy döglötteken ki lehet-e próbálni, arról már valszeg lemaradtunk.
Előzmény: oiuz (1408)
oiuz Creative Commons License 2007.07.02 0 0 1408

Hali!

afSiH

 

Te mond csak... mitől morgóhal a morgóhal?

Lehet, hogy nem is morog (hanggal mor-mor) hanem lehet hogy csak duzzog és nem szól senkihez!

Megkérdeznéd tőlük mielőtt levágod a fejüket?

 

afSiH

oiuz

Előzmény: Dydand (1404)
fan_fan Creative Commons License 2007.07.01 0 0 1407

De csak ha előbb a farkukat vágod le. Szóval a fejükkel kezd. :-)

 

Fárasztó a humorom ? :-)

Előzmény: fan_fan (1406)
fan_fan Creative Commons License 2007.07.01 0 0 1406

A fejüket meg a farkukat ha levágod, nem sok minden maradhat...

 

Morgóhalaknak ? Szerintem azért morogni fognak ! :-)))

Előzmény: comad (1403)
comad Creative Commons License 2007.07.01 0 0 1405
No akkor csak ügyesen! Majd referálj. Jó étvágyat!
Előzmény: Dydand (1404)
Dydand Creative Commons License 2007.07.01 0 0 1404
Összesen 5 db van, egyenként 40 dkg körüliek.

Én úgy vettem észre a recepteknél, hogy nem vágják le sem a fejét sem a farkát, hanem hagyják, hogy belefőjön-belesüljön az étel ízébe a halcsont zamata is. Van pár francia szakácskönyvem, abból néztem ki a reciket, mindegyik recihez van kép is, és mindegyiknél rajta van az összes alkatrészük;)
Előzmény: comad (1403)
comad Creative Commons License 2007.07.01 0 0 1403
Érdekes... a képből nem derül ki, mekkorák? A fejüket meg a farkukat ha levágod, nem sok minden maradhat...
Előzmény: Dydand (1401)
poppe Creative Commons License 2007.07.01 0 0 1402
na ilyet se láttam még életemben :))
Előzmény: Dydand (1401)
Dydand Creative Commons License 2007.07.01 0 0 1401
Megjöttek a morgóhalak. Amint elkészítettem őket beszámolók róluk;) Jelenleg így néznek ki:



comad Creative Commons License 2007.06.27 0 0 1400
Ebédre kis keszegecske.
oiuz Creative Commons License 2007.06.25 0 0 1399

afSiH!

 

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9155464

ide basztak be minket!

Itt megtalálotok!

 

Várok mindenkit!

 

afSiH

oiuz

oiuz Creative Commons License 2007.06.25 0 0 1398

Szia!

afSiH

 

Valóban fajsúlyos a téma, mert már likvidálták is a topikot!  (nem találom sehol, de már írtam a supportnak)

Amúgy úgy gondoltam, hogy az össztársadalmat a halsokkal kezdem! Majd később jönnek a csirke, pulyka, disznó, marha és egyéb hús kedvelők, majd a vegák is....

Ezek után megváltjuk a világot!

 

Majd ha ezt mind megtettük, hátradőlünk , és egy baromi nagy adag halászlevet belapátolunk az arcunkba majd megkoronázzuk egy double corona méretű kubaii szivarral!

 

jó lesz így??????

 

:):):):):):):)

 

Addig is

afSiH

oiuz

Előzmény: fan_fan (1397)
fan_fan Creative Commons License 2007.06.24 0 0 1397
Elég fajsúlyos a téma, de azt hiszem ebben az ügyben nem csupán a halbarátoknak (már amennyiben azok, mert megeszik a szerencsétleneket) kellene összefogni, hanem az "össztársadalomnak", ennek pedig nemigen látom jelét.
Előzmény: oiuz (1395)
Dydand Creative Commons License 2007.06.23 0 0 1396
Mai ebéd:
Citromos fűszervajjal töltött szardínia hagymás olajbogyóval, hajdinával:

oiuz Creative Commons License 2007.06.22 0 0 1395

Jóreggeltet!

 

Tudom, hogy ki fognak tiltani, mert annyi topikot nyitok, meg minden, de akkor is szeretném figyelmetekbe ajánlani a nemrég nyitott topikomat:

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9164510

Környezetvédelem reálisan címet viseli!

 

Várlak benneteket is, már akinek van kedve!

 

oiuz

Boarhunter Creative Commons License 2007.06.21 0 0 1394
1367.
Előzmény: fan_fan (1393)
fan_fan Creative Commons License 2007.06.21 0 0 1393
Előzmény: fan_fan (1391)
fan_fan Creative Commons License 2007.06.21 0 0 1392

Miféle halszerető vagy te, ha nem tudod mi az a fugu?

 

Nem tudom, de idáig megvoltam nélküle ... Bár jobb ma egy jól készített gömbhal, mint holnap egy bármilyen gömbvillám. :-)

Előzmény: csibra (1363)
fan_fan Creative Commons License 2007.06.21 0 0 1391

http://www.google.hu/search?hl=hu&q=fugu&btnG=Google+keres%C3%A9s&meta=

 

"Fugu is a secure file transfer program for Macintosh OS X."


:-))))

Előzmény: csibra (1372)
Dydand Creative Commons License 2007.06.21 0 0 1390
...is ;)))
Előzmény: H_G (1389)
H_G Creative Commons License 2007.06.20 0 0 1389
A fekete kagyló pedig nagyon jó paradicsomosan!

ZsuR Creative Commons License 2007.06.20 0 0 1388
Ha a kagylo jo minosegu, nem is kell fozni, sutni - es az ize. . .mmmmmennyei! Nem vagyok hive az agyon izesitesnek, semmibol sem - ennek sem. Jo minosegu alapanyag kell, es akkor ott az iz is.

Az izesitesnekn nem elnyomni kell az izet, hanem tamogatni, ervenyesiteni jobban.
Előzmény: comad (1386)
Dydand Creative Commons License 2007.06.20 0 0 1387
Ezt én sem értem, de már én is többször találkoztam ilyennel.... Pont a kagyló ízét veszik el azzal, hogy agyonízesítik. Sőt, olyannal is találkoztam, aki BEÁZTATTA felhasználás előtt, hogy ne legyen olyan intenzív íze...:(
Előzmény: comad (1386)
comad Creative Commons License 2007.06.20 0 0 1386
Ettem már párszor kagylót, de mindig ízesítve volt valamivel, hogy legyen valami íze. Akkor meg minek a kagyló?
Előzmény: Dydand (1385)
Dydand Creative Commons License 2007.06.19 0 0 1385
;)))

Utólag vettem észre a második hozzászólásodat;) Semmi gond szerintem sem azzal, hogy nem szereted, csak egyszerűen az a letaknyolás nem jött be nekem;)

(egyébként nézd meg a fésűkagyló húsának az állagát, teljesen olyan, mint egy szép halfilé-korong, vagy rákláb, tehát nem a "hagyományos" kagylókhoz hasonlít)

Üdv: dy
Előzmény: comad (1383)
ZsuR Creative Commons License 2007.06.19 0 0 1384
Ne bogj . . .szivesen megeszem a reszedet. . .
Előzmény: comad (1383)
comad Creative Commons License 2007.06.19 0 0 1383
Ajajjaj, megkaptam a magamét, de meg is érdemeltem. Meg ne haragudjatok, de nekem tényleg nem jön be a kagyló. Egyszerűen nem bírom megenni.
ZsuR Creative Commons License 2007.06.19 0 0 1382
"comad válasz | megnéz | könyvjelző 2007.06.19 15:48:18 (1379)
Bakker, mi a jó a kagylóban? 'an, mint egy darab takony! Nekem ne mondja senki, hogy az finom! Csak beképzelés! Mert a menők eszik?! Természetesen ez csak egy magánvélemény, nem biztos, hogy ragaszkodom hozzá."

Ne is ragaszkodj hoza!!! :))! Kostoltad mar?

Nem kell menonek lenni hozza. . .egyszeruen inyencnek lenni is eleg :)).

Kostolj osztrigat. . .nagyon finom, fogod szeretni. Ne hagyd ki ezt az elmenyt!



Trofimov, elnezesedet, ezt a comad-nak irtam, csak n em a jo ra utottem meg a valasz gombot. Nincs erom ujra betenni a kepeket - olyan lassu az Index. . .
Előzmény: trofimov (1377)
Dydand Creative Commons License 2007.06.19 0 0 1381
A kagyló és a takony? "kicsit" keverheted a dolgokat. A kagyló még állagra is más, nyersen és sütve egyaránt....

Neked nem jön be, na és? Attól még másnak bejöhet. Legyél tekintettel a többiekre is, akik (velem együtt) szeretik, sőt imádják. Egyszer lehet, hogy egy normálisan elkészítettet kellene megkóstolnod, és rögtön megváltozna a véleményed. (Én pl. évekig utáltam a zúzát, mert amit először kóstoltam az iszonyat szar volt.)

Amit írtál az minimum dőreség, nem ilyen hozzászólásaid voltak eddig...:(((
Előzmény: comad (1379)
comad Creative Commons License 2007.06.19 0 0 1380
Jóvanna, kezdek kijózanodni. Persze a kagyló attól még nem hal.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!