Én csak 18.-a után tudok max jönni, de lehet hogy nem tudok.. a sportorvostól függ, ha megadja akkor jövök edzésre meg másra is:) ha nem adja meg, akkor sajnos fel kell adnom ezt a sportot :( .
némiképp eltérő témát vetnék fel. tavaly a Wolves2 együtt nézte a superbowlt az ORFK-hoz közeli egyik pubban, és (szerintem) nagyon jó hangulatban. kb 30an lehettünk, fele egyiknek drukkolt, fele a másiknak. biztos vagyok benne, hogy lenne igény most is hasonlóra, szerintem jó volna összegyűlni valahol. tud-e valaki olyan pubot vagy hasonlót, ami nem nagyon a város szélén van (tehát bárki számára viszonylag könnyen elérhető)? én közel lakom a tavalyi helyszínhez, megkérdezhetem őket, hogy nézhetnénk-e ott..
aki még nem olvasta, olvassa el a 15500. hozzászólást, melyben sok mindent leírtam a közeljövőre vonatkozólag.
Ami viszont újdonság, végre a héten elkezdjük az edzéseket.
A helyszín: XIII. ker. Fiastyúk u. 47-49., egy iskola tornaterme (nem tudom az iskola nevét) Első edzésidőpont: 2010.01.15. 20:30-22:00 Minden játékos (W2, rookie, juniorkorú) megjelenésére számítok, a honlapon megjelentek szerint katalógust vezetünk, és akinek tartozása van, az hozza magával!
Tudom, hogy elég későn van, sajnálom, ez fog változni.
A pénteki edzés előtt kötelező a megjelenés a szerdai elméleti oktatáson, amiről már írtam. Felhívom mindenki figyelmét, hogy az elméleti oktatásra jegyzetfüzetet, tollat hozzatok, nem fogja jól kivenni magát Lee előtt (és én sem örülök), ha nem jegyzeteltek. Pénteken pedig TERMES EDZÉS lesz, tehát ennek megfelelően öltözködj (cipő), illetve nem kell felszerelés.
Várhatóan nemsokára heti 2 edzésünk lesz (2010. 3. hetétől) plusz az elmélet. Minden fontos és pontos információt a szezonig hátralevő hetek edzésidőpontjairól személyesen edzésen elmondunk illetve nemsokára a honlapunkon is megtalálható lesz.
Addig is, kérem mindenki küldjön nekem emailt (istvan-kovacs kukac hotmail pont com) nevével, telefonszámával, életkorával. Nagyon fontos!!!
Remélem mindenkivel találkozom szerdán és pénteken.
Összeállítottunk egy kezdő edzéstervet, azoknak akik még nem, vagy mostanában nem edzettek rendesen: Farkas Edzés I
Hamarosan jön egy haladó terv is, kifejezetten focira igazítva. Ahogy eddig is, mindenkinek erősen ajánlott az edzőterem látogatása, nem csak teljesítményed növelheted, de megelőzheted az esetleges sérüléseket is a fizikai felkészüléssel.
"Hozzászólását ugyanezzel a szöveggel már elküldte fórumunkba, azonban teljesen azonos hozzászólásokat technikai okokból csak egyszer fogadunk el. Kérjük, módosítsa hozzászólását."
de. felszerelésben fogunk ülni. sőt még a sisakot is fel kell venni. ha figyelmesen elolvasod az István által leírtakat, akkor abban jól látszik, hogy elméleti oktatás lesz, tehát nem árt ha majd lesz nálad vmi papír, meg vmi íróeszköz. szóval inkább ezeket hozzad, mint a felszerelésedet...
nyugi máááár:) el lesz mondva minden, meg már le van írva, csak olvasd el! :) aréna az én szemszögemből:ugyanaz, mint a mit a tv- ben amerikai focinak látsz, csak van pár apró különbség.kevesebben játsszák, kisebb pályán, nincsenek rúgások csak " képzeletben", nem füvön,műfüvön, hanem parkettán(vagy laminált padló vagy mittudomén min) játsszák. asszem kb ennyi.ja és persze van egy-két szabály módosítás is azt hiszem.(ha valaki nem ért egyet, fikázzon bátran, szerdán majd kap a fejére!) píszendláv
Na végre lesz egy kis mozgás:D:D De én még mindig nem tudom, hogy mi az az aréna. Vki csak vázlatosan fesse már fel léccike, hogy ez micsoda. És akkor gdolom elméleti akármiken nem szerkóban ülünk majd:D, de terembe mit kell vinni?
sziasztok! annyit írkáltok feleslegesen, hogy győzze az ember elolvasni...mindjárt kifolyik a szemem. amúgy az előfizetéses dolog engem is érdekelne!!!! píszendláv
Sziasztok nekem sajnos nem ugy alakulnak a dolgok ahogy szeretném,uj munkahelyem van és nem biztos hogy minden edzésen ott tudok lenni! Az elméletin tuti nem de igyekszem megoldani.
ja 105 vagyok :) ugyhogy jár nekem az elkapó poszt :D
Juppppi ujra együtt a nagy csapat:D Hát emberek én megszeretném nyerni azt az aranyat és minél előbb szóval márciusba pályára akarok lépni kivan ezzel igy??? és sajnos kevés az ember állomány nem ugy mint tavaly hogy volt miből válogatni. szóval mindent bele! Küzdjünk és dolgozzunk meg azért az aranyért!!!:D Hajrá csipet csapat! HAJRÁ FARKASOK!
szeretném tisztázni az aréna helyzetet. Mint W2 nem veszünk részt az idei arénán. Nem sok értelme van számunkra pillanatnyilag. Nekünk elsősorban a várhatóan március végén kezdődő bajnokságra kell felkészülni és gondolom ti is belátjátok, hogy rengeteg a tennivalónk és tanulnivalónk még.
Meg is ragadnám az alkalmat, hogy felhívjam a figyelmeteket a jövő héten kezdődő elméleti oktatásra, ami a honlapon is megjelent. Lee fogja tartani, helyszín: a pálya melletti épület első emeletén, időpont: szerda 19:00. Nektek most nincs szétbontva, mindenkinek ott kell lennie az offense és a defense részén is. A MEGJELENÉS MINDEN W2 JÁTÉKOSNAK KÖTELEZŐ!!! Ugyanekkor playbook kiosztására is sort kerül.
Készüljetek arra is, hogy várhatóan jövő héttől elkezdjük a felkészülést, egyelőre teremben tartjuk az edzéseket. A pontos helyszínt és időpontot remélem a héten ki tudom ide írni. Gondolom mindenki olvasta a honlapunkon megjelent cikket, melyben részletezték az idei edzéslátogatási és játékos-hozzájárulás fizetési elvárásokat. Ezeket minden csapatrésznél ugyanúgy szigorúan be fogjuk tartani, így a W2-nél is. Emellett várhatóan külön elméleti oktatást is fogunk tartani valamilyen formában csak a W2-nek, részletek később.
A napokban rakjuk össze a szezonig hátralevő időre a nagypályás edzésidőpontokat, amint meglesznek, értesítelek titeket.
Közel van március vége, nincs sok időnk, és ha nem vagyunk elég felkészültek, inkább nem lépünk pályára tavasszal, arról már nem is beszélve, hogy a szezon előtt még edzőmérkőzést sem ártana játszani.
Visszatérve az arénára, bár nem indulunk, aki teheti, az látogasson el az eseményre és természetesen szurkoljon a W1-eseknek!
Ha valakinek valamilyen kérdése van, az emailben megtalál, nagyon fontos esetben hívhat (de csak ésszel!!!:))
U.i.: remélem senki nem punnyadt el az ünnepek alatt, mert szeretném, ha keményen készülnénk a tavaszi szezonra és kitennénk magunkért.
OKés rendeljük akkor már csak 3 ember kell:D edzésről nem tudok videózás január 13-dikán lesz minden szerdán tán 19:00-20:00-ig az off, 20:00-21:00-ig a dif-nek lesz.