World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Az pontosan a gemet csinálja :-) Nem vagy jewelcrafter ezzel semmi dolgod, hacsak nem érdekel, mennyit fáradozott, aki elkészítette neked a gemet :-) Ugyan mindkét metára tudok példát, igen nagy guildek warriorjainál, azért a Chatoic hasznosabbnak tünik.
Azt javaslom, metagemnek tegyel be "Relentless Earthsiege Diamond"-ot, akkor eleg a mukodeshez egyetlen nightmare, hiszen piros gemeid ugyis vannak, leven foleg STR-re gyursz... A nightmare tear-nek van meg olyan tulajdonsaga is, hogy _egyszerre_ teljesiti a kek, sarga es piros kriteriumot, lasd pl.: http://thottbot.com/i49110 Szoval a fenti metagem+nightmare combo biztositja szamodra, hogy a tobbi socketbe azt pakolj, amit akarsz, nem kell figyelni a metagem feltetelre :)
Na b+ én se tudom mi van Storm peaksben. A faction change szétbaxta a megcsinált q-kat. Son of hodir-ék barátságosak velem de a brünhildák nem... Hümm... pedig rá akartam állni a fehér medvére.
Ja, van egy olyan a kesztyűjében, úgyhogy már csak egy pirosat kell átvariálnia és mehet a metagem a fejesbe. Értelemszerüen, amikor cuccot cserélsz, bmw, akkor figyelj, hoyg meglegyen a 2 kéked a metához.
A Chaotic Skyflare Diamondhoz, hogy működjön kell legalább 2 kék gem. Ezt úgy tudod elérni, hogy mondjuk 2 piros socketbe nem piros hanem lila gemeket teszel, neked mondjuk célszerű a Balanced Dreadstone-t, így meglesz a két kék gemed is. (A lila gem piros és kék gemként is funkcionál, ha a metagem működését nézzük.)
a wow-heroes.com lap felso reszen kattints a Realm-ra, utana a Filterre, amikor bejonnek a klassz/spec kombinaciok, rogton alatta van egy None gomb, az kiszedi az osszes pipat es utana be tudod jelolni csak azt az egyet amire kivancsi vagy, esetedben pl. warrior>>fury es Search
különben azt nézem hogy más karijának lekérdezése elég pontatlan a back-en már rég 23 haste van, vagy valaki kicserélte :-) az AP 4798 strength 1799 crit 29.56 stb
mindegy a lényeget megtudtam köszönöm mindenkinek :-)
ja igen, a meta gem-et tekintve teljesen igazad van Chaotic lesz az igazi
a hit sztem tul sok neki, ezt a sajat szerverem legjobb furyjain vettem eszre, az elso 10ben senkinek sincs 180 felett, ez mar kell jelentsen valamit:D
rendben van a karid, en azt a hites gemet a puskarol lecserelnem strength v. critre, de amugy nem latok semmi egbekialto hulyeseget amit azonnal ki kellene javitanod, de ennel azert erosebb cucc fog kelleni a HC TOC25be:))
nem tudom hasznalod-e az EventAlert nevu addont, nagyon hasznos a Bloodfury procok kijelzesere
Amit egyébként még csinálhatsz és nem kell hozzá különösebb angol tudás, hogy mazsolázol az Armoryn nagyobb guildek warriorjai közül, sok érdekes dolgot látni.
A fejesedbe ha működik akkor vagy Chaotic Skyflare Diamond vagy Relentless Earthsiege Diamond hasznosabb. Backre 22 agility enchant, nem haste. A többi jönni fog a jobb cuccokkal. A hitedre vigyázz, cserénél is meglegyen, egyébként strenght és armor penetration és még ezekből sok. Aztán majd az okosok még itt megmondják a tutit, mert fury warrim sose volt.
Sokat segít egy adott raiden való eredményesség szempontjából, hogy mennyire ismered a fightot, meg a saját képességeid. Ahogy látom 10-es normál ToC megvolt. Még szerezz onnan pár cuccot - különösen fegyvert - ez után majd lassan megnézheted a heroicot is. (Nem árt előre készülni kicsit, mi más heroicban, sokat lendít a PUG raid nyugalmán és a reputációdon, ha nem ott kérdezgetsz mindent.)
teljesen igazatok van, belátom végig kell a ranglétrát mászni, ha valakinek van kedve adhatna tanácsot min kellene javítanom, Gelehed, Shadowsong :-) kb 9 hónapja játszom vele és nagyon alap az angol azért haladok lassan és nehezen :-)