Hűha. És jöttök Pécsre, ugye? Részletekkel mailben zaklassatok már, mert én már néha hólyagosra gépelem a riffelős ujjpercemet, azt pedig nem akarhatjátok igazán.
Nem jelent meg. Nem lehet megvásárolni. Nem lesz dedikálás, és lemezbemutató sem.
Az Angertea és rajongói tömeges öngyilkosságot követtek el a múlt heti fekete szombat esti partin, és a kiadó az erre való tekintettel nem adta ki a cuccot. A másik ok, amiért nem adták ki a CD-t, mert a Coheed and Cambria beperelte az örökösöket, mivel a Purity végén hallható hülye effekt kísértetiesen hasonlít az ő "A Favour House Atlantic" című számuk végére.
A partiról fotók hamarosan. Csak erős idegzetűeknek.
Lapposch! Annyit írj már a szombat estéről, hogy + vagy -?
Ja, letőtöttem a Schism, meg a Parabola DVD-t. Majd viszem hétvégén, ha kő. Meg lehet, hogy egy 2CD-s koncertvideó is lesz. Új albumuk mikor jelenik meg Mo.-n?
Azt tudom, hogy a tiétek ma :)) Majd hétvégén veszek is belőle tőletek.
Semmi gond, küldöm újból 4 mailben, egyenként 5Mb. Remélem így átmegy. Majd jelezz már vissza légyszi! Amúgy nagyon király a borítótok! Na, jó piálást meg minden egyebet a hétvégére.
dzsóti a béka
Ui: most jut eszembe h. van nekem egy kis házipálinkám, a legközelebbi közös "hangversenyen" ünnepélyesen elfogyaszthatnánk?! :)
Szevasztok bazmeg! Az angol sunak rondak mint allat.Meg a kaja is eleg furcsa.Az ido meg rendkivul szar volt ma, de nem panaszkodok.Minden nagyon kiraly itt. A sor finom, rendesek az emberek, meg ma vettem 3 cdt leertekelve>Soundgarden:Badmotorfinger, RATM:Evil Empire, Pantera:Reinventing hell(best of, egy dvd-vel kiegeszitve(osszes klip)).A harom nem volt 7 ezer forint osszesen, es full origi mind, hehe.Na maj irok meg, addig is csiszoljatok meg egy bananfat. Csok
Na mennyé innen Lappossch koma!Hogy telik te baromállat?Egytől nem félek:a kukid kikerül a gatyából, mert az angol csajok....Hmm.Hát szóval nem az a magyar szint.Nem úgy a sörök!Hozzá mán konyorgok!!!Légyszi barátom bazmeg!Egyébként kabbe.És vigyázz magadra!