Az alábbi, bal oldali képek egyikére kattintva megtekinthető a kutya teljes méretű fotója. A szavazáshoz a jobb oldali bélyegképek egyikére kell kattintani (ekkor egy jelölőgomb kerül a kutya neve mellé), majd a szavazás aljára görgetve, a "Szavazok!" gombra kattintva küldhető el a voks. Klikkeljetek egyet Zizura! Köszönjük! http://www.szatmar.ro/Kutyaszepsegverseny_elindult_a_szavazas/hirek/38158
Sziasztok! Dömi, hogy ne unatkozzunk ismét új dolgot produkált múlt héten. A bejárati ajtón, ahogy bejövünk ott van az előtér, oda nem sűrűn megy ki csak néha kiszimatol az ajtó alatt. Arra lettem figyelmes, hogy egyszer kiment szimatolt majd látom, hogy megjelölte a földet a falnál. Leszidtam vette is a lapot, pár nap után megint előfordult ismét leszidás majd el is szégyelte magát és a szekrény alatt töltött egy kis időt. Az hittem nem lesz több ilyen. Egy nap ebéd közbe sétálgatott körülöttünk figyeltem is, hogy olyan furcsán megy majd ahogy a tekintetünk összeért hátrált is és lelapuló füllel elvonult magától a szekrény alá. :) Mai nap ismét megtörtén, úgy gondoltam megosztom Veletek, hátha valaki tud rá magyarázatot és megoldást. Domestossal felmostam, de mindig "odaspriccel" ugyanarra a helyre.... :S
Öööö...nem nagyon. xD Hiperaktív még a westiek között is. 2 óra séta után is ugyanúgy rohan, mintha éppen lejöttünk volna a lakásból. Hihetetlen mennyi energiája van.
Nem szabad többféle táppal etetni, tápváltásnál is fokozatosan kell az újra szoktatni, mert meghajthatja a kutyát. Szerintem maradjatok egyféle tápnál és néha főzhetsz neki husit rizzsel, ehet főtt répát, pici almát, sajtot. A kutyusnak nem kell olyan változatosan étkeznie, mint nekünk embereknek.
Acana bárányos almás táp kiprobáltunk régen de mindig kihányta ahányszor adtunk neki. A lazac tápot nem hányja ki csak egyszeruen nem akarja megenni vagy keveset eszik.
Megrendeltem a webkutya futártol ezt a lazac tápot ma kiis hozták nekunk és megvagyok elégetve vele.
Viszont a házban flolic ajálják csak web kutya kft nem forgalmazz ezt a tápot.
Szeretném ha segitenétek hogy valami jo marhás zöldséges tápot kapjon vagy konzervet egy alleriás kutya számára.
Reggel Lazac kap és este pedig valami mást kapjon.
Én örülök, ha tudok segíteni, kérdezz nyugodtan!:) Ha 1 napig nem eszik a kutya másnapra már éhes lesz ne aggódj! De ha annyira nem megy neki a lazacos, akkor még próbálkozhattok Acana bárányos-almás táppal. Csak az egy picivel drágább azt hiszem a purinánál.
Gondolom az első évre gondoltál, én meg az 1 éves kor utánira gondoltam.:) De látom a ti állatorvosotok is mást mond. Azért megnyugtató lenne, ha minden orvos egyet mondana, nem?!