Hivatalosan 9 hónap inaktivitás után törlik, de ez változhat is, attól függően, hogy előzőleg gyakorta használt fiókról van-e szó, vagy valaki csak létrehozta és soha nem csinált vele semmit.
De egy "normál" felhasználónak 9 hónapig nincs oka aggodalomra.
Sziasztok! Légyszi valaki segítsen! Megnyomtam valami billentyűkombinációt és most olyan picik lettek a betűk , hogy nem lehet olvasni. Hogyan tudom visszavarázsolni , hogy ismét szép nagy betűim legyenek? Köszi ha valaki segít.
nekem ez most jelentkezett először, több új üzenetem volt, de nem tudtam megnyitni őket. Rögtön felugrik ez az ablak, és semmit nem tudok csinálni. Nem értem, eddig még nem volt ilyen soha. Thunderbirddel meg tudom nézni a leveleimet, de akkor is idegesít
Nekem akkor szokott ez az üzenet megjelenni, ha belépek, látom hogy 0 új üzenet van, és még azzal a lendülettel kijelentkezek úgy, hogy az egész 1 másodpercig tart kb.
Csinálsz egy html fájlt ami csak az aláírásodat tartalmazza és a képet, (ha nem vagy otthonos html szerkesztésben, akkor megcsinálod MS-Word-ben, majd Mentés másként - és elmented html-ként), megnyitod egy másik ablakban, kijelölöd (azt amit látsz, s nem a Forrását!) és CTRL+C - CTRL+V (de müxik Drag and Drop módszerrel is.)
A készített html legyen gyorsan elérhető helyre mentve (Pl. Asztal, de még jobb, ha berakod a Könyvjelzők közé is).
Csak a jól bevált copy–paste módszerrel. Berakom a logót a piszkozatba, aztán ctrl-c, új levél, bemásolás. Tényleg macerás, nem is értem, hogy nem jutott még eszükbe a fejlesztőknek ez, amikor annyi felesleges kütyüt beépítettek már.
Sajnos azt hiszem ez a "sablon" dolog sem igazán jó, mert egy piszkozatot csak egyszer lehet felhasználni, tehát sablonként nem igazán lehet használni.
Vagy egy piszkozatot meg lehet valahogyan "többszörözni"?
Egyelőre sajnos nem. Az egyetlen megoldás, hogy csinálsz egy sablont (vagy többet, ha nem egy mélcímet kezelsz egy accounttal), elmented a Piszkozatokba, és így bohóckodsz vele.
Véleményetek szerint meg lehet csinálni azt a gmail-ben, hogy az aláírás ne csak szöveg legyen, hanem képet is tartalmazzon? Azt tudom, hogy levelenként, egyenként be lehet szúrni képet a szövegtörzsbe, de arra van-e lehetőség, hogy ez automatikusan történjen?
A közelmúltben eltűntek a calendar és a docs gadgetek a gémélemből. Találkoztatok ezzel a problémával, van rá esetleg megoldás?
Nem tudom pontosan semmihez kötni e hibát, nem tudom, mikor tűntek el. Firefoxot használok, általában az utolsót. A neten keresgéltem, de nem találtam jó megoldást. Próbáltam ki-be kapcsolni a gadgeteket, tiltani a https kapcsolatot, semmi változás. Operán megy...
Dormant addresses A dormant address is a Gmail address that hasn't been used for six months.
You can still receive mail if your address is dormant, but you need to log in to keep your account active.
If you don't log in to Gmail within three months of it being labeled dormant -- or for nine consecutive months -- Google may delete the address.
Valóban törlődik, de csak 9 hónap után (ráadásul 6 hónapi bezárólag újabb belépéssel 'felébreszthető'), de gondolom esetedben azért mégsem erről van szó, hanem valami egyéb problémáról. Ami szerintem továbbra is nálad van, tekintve, hogy nekem és locsemegének is megy.
mi van ezzel a fossal?? Már a második regisztrációt csinálom. Egy darabig beenged aztán pár nap múlva meg már nem. Ez is olyan fos, hogy ha nem lépek be x ideig akkor törül vagy mi van???
köszönöm a megfejtést, már nagyon bosszantott, hogy mi lehet az oka...valszeg ez...itt a cégnél tényleg 6-os van, otthon se Chrome, de biztosan frisebb IE verzió.
egy laikus felhasználó laikus kérdése következik, sajnos nem jöttem rá a megoldásra:)
a gmail fiókomon az otthoni gépemen tudom használni a Labs és a Témák ujdonságait, itt a benti, munkahelyin nem.
ahogy belépek a régi naturkék háttér fogad és a beállításokban sincs a fentiekre utaló fül....már kinéztem a szemem de nem tudok rájönni mi az oka...xp van otthon is, itt is...a céges tűzfal vagy a proxy szerver...?