Az Iszfaháni Imám mecset bejárata békaperspektívából. A földre feküdtem a hátamra, és úgy fotóztam a mennyezetet, látszik az ív, és alul a külső,- felül a belső kupola mintázata. (meglehetősen szép,- volt szines is, de nincs...)
ne légy haragos .... hejesirás nem lényeges de ha gondolod lehet heLyesÍrás is... lényegtelen
Az a fura nép pár évvel ezelőtt azt(at )mondta, hogy" Ovum ante animal esse non potuit"( most tényleg lehet, hogy nem pont így)
Kakas meg csak rossz vicc volt... bocsi
A németh is azt mondja das ei will klüger sein als die Henne ..... tojás előrébb akar lenni a tyúknál
a német nagyon hüje (hülye) nyelv a tojást összekeveri a petével,a fakadó rüggyel, a tökkel és a párkánnyal... sokat kell még fejlődniük, hogy csatlakozzanak jurópához
igen a név kötelez ásom már ásom...
de tényleg bocsi... lehetünk azért még barátok?
ilyen kis húsvét utánni beszólást azért még ellehet nézni? szeretném!!
"Tojáshéj alsó feléből idelent az anyaföld lett, Tojáshéj felső feléből magos mennybolt lett odafent, Sárgájából a tojásnak sziporkázó nap született, Fehérjéből a tojásnak halvány hold keletkezett, Tojás tarka foltjaiból csupa csillag lett az égen, Tojás fekete foltjából felleg lett a levegőn."
(Kalevala, Rácz István fordítása)
De könyörgöm, melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás?
Nagyon jók a képek... Szerintem a fekete fehér sokkal jobban visszadja egy csomó esetben a hangulatot, no meg a fantáziánkat is aktivizálja, hogy kiszínezzük fejben a képet :)