"én nem szeretnék haragba lenni senkivel ezen a forumon lehet kicsit nyelsen fogalmaztam arra fel írtam hogyha az ímailom nem érdekel akkor ez se érdekeljen "
Ha nem szeretnél haragba lenni senkivel, akkor miért mondod meg hogy mi érdekelje és mi nem? Ráadásul az általad is nyersnek vélt modorban!
"én azt hittem hogy nem akarsz segíteni mert nem válaszoltál a privátomra."
Mindenki magából indul ki. Azért mert te valamit feltételezel a történésekről a te szemszögedből, az téged tükröz belülről és nem biztos, hogy a teljes igazságot.
Ha valamit átadsz az nem ingyen van? Ha szerinted meg kell becsülni ezt a stílust, akkor nem kellene "ölni" azzal, hogy ellehetetleníted anyagilag azon zenészeket, akik évtizedeket dolgoztak, hogy téged szórakoztassanak.
Neked hogy esne ha a te munkád, tehetséged gyümölcsét nem tudnád kamatoztatni, mert senki nem fizetne neked a CD-d után?
Érdemes lenne elolvasnod a Moderálási feltételek 8-as pontját !
"a.) Jogsértő hozzászólások.
Jogsértő minden olyan hozzászólás, amely a közzétételének időpontjában hatályos magyar jogszabályba ütközik, illetve bűncselekményre vagy egyéb jogsértésre történő felhívást, arra való jelentkezést tartalmaz."
Szép lassan, türelmesen és helyesen gyakorolva garantáltan, hamar kialakul egy olyan technika, amivel aztán magabiztosan és egyre tempósabban tudsz játszani.
Megvettem az itt alant hirdetett Saga Gitane DG-255-öt. Kapott új húrokat, kis tisztogatást, karbantartást, beállítást. Nagyon király hangszer! (Már csak meg kéne tanulnom hozzá illő dolgokat gitározni....)
Nem szeretném moderálni a fórumot (nem is tehetném), de a tartalomtól függetlenül megkérek mindenkit, hogy a magyar helyesírás szabályait - a képességeihez mérten - tartsa be! Köszönöm!
ABBAN PEDIG IGAZAD VAN HOGY MÁSOK MUNKÁJÁT NEM SZABAD INGYEN TERJESZTENI ÉN NEM IS TESZEM ATTOL HOGY ITT ÁTADOM VAGY ÁTADJA VALAKI AZ OLDALON AZ NEM AZT JELENTI HOGY MÁSHOL IS REKLÁMOZNI FOGOM AHOGY ÉN SEM TESZEM CSAK VELETEK.EZ EGY EGYEDI STÍLUS MEG KELL BECSÜLNI AZ AMI VAN EZEK ÉRTÉKEK.DE HA MÁR SZÓBA JÖTT VAN HÁROM ALBUM ANDREAS ÖBERG TŐL HA KELL VALAKINEK ÍRFON KENNY BURREL IS VAN VAGY 20 CD.ÜDV MINDENKINEK.
Szia tisztelt tzuiop én nem szeretnék haragba lenni senkivel ezen a forumon lehet kicsit nyelsen fogalmaztam arra fel írtam hogyha az ímailom nem érdekel akkor ez se érdekeljen és én azt hittem hogy nem akarsz segíteni mert nem válaszoltál a privátomra.Én kérek elnézést üdvözöllek többet nem foglak zavarni egy ímaillal sem.Szia.
Ha elolvasod az általam indított topik első bejegyzését, akkor nem azzal a céllal indult, hogy mások munkáját terjessze ingyen!
Hadd döntsem el én, hogy mit veszek figyelembe és mit nem, ne te!
Hadd legyen már véleményem arról, ha valaki nyilvánosan megsértődik("habár figyelmen kivül hagyták hogy kértem andreas öberg dvd t"), mert nem tudok segíteni!
Ráadásul tele van az internet anyagokkal és nem az én csere-bere segítségemen múlik, hogy megtanulsz-e gitározni vagy sem.
Eddig minden bejegyzésemben olvasható a segítség mindenki irányában, de köszönhetően az eltévedt modorodnak és ismeretlenül véleményezésednek ezek után semmilyen segítséget nem vagyok hajlandó adni neked!
Légyszíves, e-mailben próbálkozz a topiklakóknál hasonló témáiddal!
Lehet hogy rossz helyen járok én abban a tudatban voltam hogy ez a forum arrol szol hogy értsük és osszuk meg egymással véleményeinket zenéinket tapasztalatainkat stb de tzuiop te oltagatsz engen ha ilyen rossz indulatu vagy akkor ne vedd figyelembe a felvetett témát és ennyi én örrömmel írtam mindenkinek és örrömmel fogok megosztani bármit a forum részvevőkkel úgyhogy ha valakinek kell írjon nyugodtan.Üdv mindenkinek.
Nem ismerek andrea söberg DVD-t. Amik meg letöltögetve megvannak neked, azok nekem már évek óta megvan eredetiben , szóval érdektelen a cserealapod, a hálák meg nem érdekelnek.
Üdv mindenkinek a barátunk volt szives megosztani velünk a colin cosimi 1 2 es könyvet.Most a napokban megvettem a 3 és 4 ediket is már nálam van én sizvesen megosztom a forum résztvevőivel habár figyelmen kivül hagyták hogy kértem andreas öberg dvd t de már van ugy hogy denis chang vagy wawu adler érdekelne ha valaki tud ebben nekem segíteni azt meghálálom neki.Jaaaaaaaaa és van még egy david reinhard book is play alongsal együtt csak pár szám van benne a lulu swing stb.Akit érdekel írjon privátot Üdv mindenkinek.