Ott a pont tomcat kontratopikos hozzászólásában szvsz.
Én személy szerint nem sértődtem be, de sztem senkisem, csak értsétek már meg, hogy nem szeretnénk, ha egy típustopik egy idétlen csettopikká változna.
Ha tegnap nem lett volna valamilyen módon ez leállítva, akkor nemcsak az a nem odavaló 30-40 hsz. maradt volna, hanem ment volna tovább mindaddig amíg a lakók és az olvasók elhagyták volna a topikot, mert nem érdekli őket mindez.
Én mint topiknyitó személy szerint sem szeretném, ha a topik elmozdulna egy másik irányba, erre van ez.
Azt meg, hogy van ez a topik szvsz nemcsak én tudom.........volt már itt több kontralakó hsz. is.
Beszélgethetnénk a macskák lelkivilágáról :)))) vagy recepteket cserélhetnénk pl: vegyél két tojást és süsd meg egy meleg, olajos KTM blokkon. :D :D :D
Kope68-tól szeretném megkérdezni, hogy a honlapodról letöltöttem az első waw file-t ami egy LC4-es átalakított gyári dobjának a hangja volt. Hol és ki tud, hajlandó ilyen átlakatítást csinálni?
Ez a jó módszer. Ha másik rugót vettél volna akkor utána nem tellett volna kajára. Lefogytál volna akkor is, de lett volna egy felesleges rugószetted...
Amúgy (ritkán)járok motorozzni, olvasom a topicot! Tapasztalat? Fogytam vagy 6 kilót, és ha a krosszpályán az asztalt végigugrom :) nem koppan föl a teló! Amúgy baromi keveset motorozom, sajnos!!!
Igaz, nem megyek! De nem rajtam múlt a dolog! Szombaton délutánig ügyelek! Még haza kellene mennem a motorért, majd onnan gyí... Szóval nem fog összejöni!
Sajnálom szívesen mentem volna... Pedig már a kopott krosszgumik is elő lettek kaparva :))) egy kis utcázásra!