Egyet kell veled értenem, édes Marcsa, szerintem is tök egyforma a két ember, bár Kádár vmit dolgozott, mielőtt mozgalmárnak állt, de hasonlóan irányították pártjukat, nem szerették, ha ellent mondtak nekik, és még talán a krumplistészta!:-DD
Orbán Viktor megérti az egyszerű emberek problémáit. A tiszai gátszakadás után is a beregi térségben az összedőlt házak helyére hamarosan új házak épültek. S ugyanez készül most az ajkai térségben is.
Megkérdezhetem egy harcias nőszemélytől, hogy miért nem lovagina a neve? Így ugyanis még félreérthető. Bevallom, első látásra azt olvastam: ló vagy na! Aztán meg mást is, de azt inkább nem írom le egy finom hölgynek.
Abban, hogy alázatmentes, egyetértünk. Hogy mennyire imponál neki, na itt már vannak kétségeim. Erről a találkozóról egyébként sem hoznék a helyedben képeket, mert elég sokszor tettenérhető a kancellárasszony csodálkozása (nem csodálata!), ahogy a túlmozgásos Orbánt szemléli. Inkább lenézést (esetleg némi sajnálatot) lehet látni a mimikáján, mintsem odaadást vagy tetszést.
Az elmaradhatatlan kézcsók. Igaz, hogy nem a kezet kellene a szájhoz emelni, hanem kissé lehajolnia a kézhez, de hát ilyesmi mégsem várható el egy ekkora embertől. :-D