Lányom megkapta Karácsonyra az "Éjszakák" kiegészítő csomagot. Fel is tettem a szintén gyári Sims2-re, de a program a bevezető után: "Hibát észlel és leaáll..." ATI Radeon 9600pro van (legfrisebb driverral) és a gép is elég bika, minden gond nélkül fut rajta.
Én vámpirt még csak láttam. Szerencsére éppen beszállt Sim-em az utóba, ugyhogy nem tudta megharapni. Amit tudok. A városban lehet velük találkozni. A gróf és a frófnő. Elegánsan felöltözöttek de mégis kicsit furcsák. Ha szóba elegyedik vele Simed, akkor megharapják. De vigyázz mert ezek után a napfény elég rossz hatással lesz Simedre, és koporsóban kell hogy aludjon. Emiatt ugye dolgozni sem tud elmenni nappal. Szóval gazdag Sim-mel próbálkozz :) Ha viszont már meguntad a vámpirlétet akkor a cigányasszonytól kell venni varázsitalt, ami kigyógyit a vámpirságból :)
ezt mar irtuk itt korabban. De mindenesetre jo kipihenten, es hetvegen kell fogadni a dirit, jo vacsorat fozni, es minden szobat eloszor bemutatni. Amikor bemutatod a szobad, pakold tele kepekkel a falat, meg szobrokkal/szonyegekkel stb. dekorald ki. A diri szereti a jo kis giccses szobakat. :-) (Persze utana azonnal eladhatod, rogton mielott bemesz a masik szobaba, stb.)
A vacsi legyen pulyka vagy lazac. Es legyen kave felszolgalva. A smuzolast meg csak a vegen kezdenem, elotte csak csevely.
Nem veszem meg így az eredeti játékot mert szegény gyerköc beleéli magát aztán mikor játszana vele csalódik.Nagyon bírja a játékot.Más ajándékot kap. Kösz a felvilágosítást.
Valaki mondja meg nekem, hogy mit kell igazándiból csinálni a headmesterrel, amikor az egész család azt szeretné ha a gyerek magániskolába járjon? Mi az amivel tuti a befutás? Nem szeretném depibe küldeni a családot ilyen miatt. Előre is köszi!
Nekem az alap játék és az University nem jogtiszta, bár olyan verzióm van, amit nem kell krekkelni. Sem image file nem kellett hozzá. Szóval úgymond simán ment a telepités mint az eredetinél, mindenféle trükkök nélkül. Megvettem eredetiben az éjszakákat és feltelepitettem. Remekül működik. Semmi fennakadás. Igy karácsony előtt megvettem a Karácsonyi Party-t is eredetiben. Azt is feltelepitettem, és továbbra sincs semmi problémám. De hangsúlyozom, az én "utángyártott" Sims 2-öm nem crack-kelt.
A fenyőfára visszatérve. A kétfajta fenyőfát és a vásárlás menüpontban a "virágok" között, ezen belül is az egyiket a "virágok" között, a másikat a "szobrok" között találtam. Az egyiket asszem csak a kertbe lehet letenni. Ez egyész kicsike. (Bocs hogy igy irtam. Fogalmam sincs hogy hivják ezeket a menüket, mivel vizuális alkat vagyok, nem érdekel a neve. Remélem azért érthető volt :) )
Némi segítséget szeretnék kérni tőletek.A keresztlányomnak megvan a Sims 2 "utángyártott" verzióban DVD-n /crackkelve/. Szeretném neki karácsonyra megvenni az Egyetem kiegészítőt eredeti verzióban. Kérdésem:Lehetséges e az , hogy az alapjáték nem fogadja el az eredeti kiegészítőt /vagy fordítva:az eredeti kieg nem komálja majd a crackkelt alapjátékot/ , vagyis esetleg nem tud majd vele játszani? Előre is köszi.
A pusmogás azért jóóóó, mert így legalább megúszhatod, hogy hatodszorra is megkapd a "kisautód" (a szimek nem ennyire szerencsések az ő Mikulásukkal....).
A "nagy" fa nincs csillagozva (= nem letöltött tárgy). Most nézem, hogy a Karácsonyi party dobozának hátulján látható, vagyis abban van.
Kiskarácsonyt keresem, nem lelem, ellenben készséggel elhiszem, amit Doshika írt.
Helyette megtaláltam az "Év pincérnője" díj várományosát:
Nem. A tiedhez kepest. Igazabol egeszen kicsike. Majdnem akkora mint a kisauto. Najo, nem olyan kicsi. Lehet, hogy nekunk azert nem hozott kisautot, mert mar van...
Viszont nekem nincs meg a Nightlife... Most nem veszem meg, mert valamit pusmogott a parom az anyukammal...:-) Nem hallgatoztam, csak...
Nem akartam ennyire konkrétan leírni, hogy nem egy nagy durranás az egész (én is megvettem, szerintem se érte meg).
Akkor meg kifejezetten a Mikulással simogattatnám meg a kerti rénszarvast, amikor megállás nélkül a wcre rohangál és közben folyamatosan hohohózik, hátha nem csak a haja égne le....
Az ajándék, amit - ezek szerint vagy igen vagy nem - hoz a drága, az egyébként is megvásárolható távirányítós kisautó....a fény sima discolámpa az Éjszakákból, még ezt sem ő csinálja...
A karácsonyfád az enyémhez képest túl kicsi? Vagy csak úgy objektíven nézve?
Koszi! Kiprobaltam. Jott a mikulas, es mindenen rohogott. A wc csesze elott allva is. Nem adott ajandekot, es nem lehetett elkuldeni. Es nem volt ilyen szep feny. Tovabba a karacsonyfa olyan ize... Kicsi. Nem olyan szep nagy. Ezen kivul megsimogatta a tini sim a kerti renszarvast, erre megrazta az aram es leegett a haja....
Sajnos a részletek még nem tudom. Egy barátom mesélte, akinek már megvan a kieg. hogy így jön a Télapó. Megkérdezem neked hogy s mint van ez pontosan. :)
Van terito mesh. Karacsonyi kiegeszitot megvettem, es nagy csalodas volt az arahoz kepest. Illetve meg nem jottem ra, hogy lehet telapot hivni. Vagy valamit is csinalni. Egyelore csak disztargyak vannak. Masnik, gyertyak, ajandekok, gyerekeknek jatekok. Es van egy "ejszakai buli" rendezes funkcio. (Atmulatjak az ejszakat, es nem mennek el a vendegek, akkor sem, ha az orruk elott elalszol a kanapen...) De van teritos asztal is. En azon csinaltam egy pulykas vacsit...
egyebkent van egy otletem. ha az ex-jegyesre kattintasz, nem jelenik meg egy olyan opcio, hogy "more.." mert ha igen, es arra rakattintasz, lehet, hogy kozte lesz a break-up.
Igen a gyerek a kiszemelt "áldozattól" van. A dirilátogatásra semmit, mivel kiszállt az autóból, közölte hogy "nem nem, itt nincs rendben minden" Viszlát. Majd jövök ha rendben lesznek a dolgok" és elhúzott. Még üdvözölni sem lehetett. Semmi.