Adva van egy Kalos, ami távirányítóval központizárva azt csinálja, hogy x teljesen véletlenszerűen elkezdi villogtatni az irányjelzőket. Olyan távon, hogy az akksit is képes lemeríteni, ha pl. egy-kétnapra a telephelyen hagyom (céges autó).
Ha kulccsal zárom be a vezetőoldali ajtót és így a többit is, a probléma nem jelentkezik.
Éves átlagfogyasztás 2013 augusztus óta (sedan, 1.4; F14S)
Bp és környéke, egyszer mentünk vele le Kaposvárra az M7-esem, annak a 450 km-nek 6,6 liter volt az átlaga. Én megbékéltem ezzel a 8 literes átlaggal, ennyit tud. Hárman hajtjuk háromféle stílusban, nem fillérbaszó módon.
nekem a p0420 Katalizátor-rendszer hatékonyság határérték alatt, rezon cső cserével oldódott meg, érdemes lenne megnézetni, főleg ha már sportosabb a hangja!
Ha az említett "hely" Bp, és reggel-esete dugóban mész vele, akkor a 10 liter teljesen normális. Nekem az 1.2-es eszik ennyit télen, mire napi 2x végigaraszolok 6km-t.
100% országúton a 6 alatti fogyasztás is elő tud fordulni, a vegyes átlagom inkább 7 körüli.
Típushibáról nem tudok beszámolni az 1.4-es esetében. Újkora óta nálam van, szerencsére semmi nem jött elő az EGR szelep problémán kívül (ami már több mint 10 éve hibát jelez, de nem okoz bajt)
Eddig nem volt Daewoo-m és nem vagyok szerelő! Kalosom van Augusztus óta!
Vegyes érzelmekkel viseltetek iránta! 1.4-es 83 le szedán! 2003-as. Segitséget kérnék,
Megtudjam mire kell odafigyelni,mik a tipushibák! De főlegarra lennék kiváncsi,h milyen fogyasztása kellene legyen? Nincsen könyv hozzá de az nemis számít! Föleg hejben használom , így 10l körűl eszik,normál használat mellett! Soknak tartom! Most kellett katalizátort cserélni és egy lamda szonda is lett. Bár azt nem kellett volna! Álandóan bedobta a kat hatékonysági hiba códot! Előre is köszönöm a segitséget!
Gyári mérete az 13-15" tól-ig van. A köztes méret felniben úgy néz ki, hogy 5,5" x 14", gumiban meg 185/60 R14. A 6" x 15" meg a "nagy" méret, gumiban ez úgy néz ki, 185/55 R15. ET szám, ha jól emlékszem 45 körül van. Természetesen sok más felnit is fel lehet rakni, egy-két feltét segítségével maximum.
Gyári felnit gumisnál esetleg megkérdezni, esetleg bontót felhívni.
A problémám az, hogy a tulaj nem adott mellé használható felnit és gumit. A felni méretet szeretném megtudni és, hogy honnan tudnék venni rá gyári Chevrolet felnit?
Válaszokat előre is Köszönöm!
Esetleg ha valakit még érdekelne egy 15" -ös felni akkor kérem jelezze.
Nálam igaz nem jelentkezik ennyire ez a baj, csak a 3-asnál érzem, hogy akad, és ha hideg még a kocsi, akkor kb. 2mp-et várok, hogy bevegye (ha nem akarom erőltetni) Erre azt mondta a szerelőm, (anno Daewoo szervizes volt), hogy nagyon sok Kalost hoztak vissza akadó váltó bajjal, szerinte ez előbb utóbb mindegyiknél előjön. Elkopik..
Már 2x cseréltettem benne olajat az elmúlt sok sok év alatt, de nem lett tőle jobb, persze 1 próbát megér.
Köszönöm válaszod! Néha már 1-esbe is nehéz tenni, aztán néha kihagyom a kettest, mert az még nehezebb. Amikor megvettük az autót, akkor is nehezen lehetett váltani... De mivel ez a kocsi második autónak kellett, és közel egy évig keresgettünk autót, amire megtaláltuk ezt. Jó állapotú, tiszta, stb. Szinte kizárólag városban járunk csak vele, azt gondoltam, hogy magától "megjavul" majd. Elmentünk vele az autószerelőhöz, aki azt mondta, hogy utána kell néznie, hogy hol lehet beletölteni az olajat, de mindez ideig nem volt rá ideje. Tehát ezt a rajzot, amit küldtél, kinyomtatom és elviszem neki. :)
Régóta nem volt hozzászólás, de remélem, valaki még olvassa a fórumot és tud segíteni következőkben.
Nemrég vásároltunk egy Daewoo Kalost, egészen jó állapotú, viszont a sebességváltóját elég nehéz kezelni. Különösen a kettes sebességfokozat megy nehezen. Kérdésem, amire még az autószerelőnk sem tudta a választ: lehet-e olajat cserélni, vagy olajat önteni, hogy akadálymentesen lehessen kezelni a sebváltót? Ha igen, akkor hol található meg a beöntőnyílás? Előre is köszönöm a választ.
Kinek van olyan felszereltségű Daewoo/Chevrolet Kalosa (2003-2004-es forma, lehetőleg 5 ajtós), amiben gyárilag van hátul isofix?
Ha egyáltalán létezik ilyen ebből az évjáratból, kérhetek egy fotót felhajtott ülések mellett, hogy gyárilag hova, és milyen módon van rögzítve az az isofix vasalat amire később a gyerekülést lehet rápasszintani?
Tehát nem az ülés oldalról érdekel az, hogy hova kell bedugni a gyerekülés isofix csatlakozóját, hanem hogy maga az isofix hogyan van rögzítve a kocsihoz.
Lineráis potméter 500Ft, 1Megás, amint azzal belőtted a 0-át %-ban , akkor leméred multival. Utána mehet a forrasztás a legmegfelelőbb ellenálással.De ez elméleti sík még mindig