amúgy sztem érdemes megnézni Kylie Bafta díjátadós képeit - kábé olyan 10 évet fiatalodott az X-es kinézetéhez képest - örülök hogy visszatért a régi stílusához - ja igen meg szerintem fogyott is elég sokat...
persze attól még tatrom, hogy százhúszezer évesen nem a seggedet kell kificcenteni hanem bizonyítani kell h méltó vagy arra a posztra amíg eljutottál életed során... szóval nem ellentmondok, csak egy picit kötekedek ;)
ugyan dehogynem! nézd meg Tina Turnert! most volt a nagy visszatérése és esküszöm, jobban néz ki, mint valaha... :) és FULL ÉLŐBEN ÉNEKEL, SEMMI PLAYBACK! amúgy nem tartozik a kedvenceim közé, de tisztelem :)
Bocs, hogy mindig le vagyok maradva egy brossúrával, de valamiért minden átmenet nélkül most szombaton teljesen rákattantam a Flowerre, és azóta kötelező naponta 4-5ször meghallgatnom, miközben ordítva énekelek.
Szerencséjére szegény Mr. Tremondnak vasárnap hajnalban el kellett utaznia, és csak pénteken jön vissza, de akkor meg én utazom haza, úgyhogy csak a hónap végén találkozunk legközelebb, remélhetőleg, addigra elmúlik a roham.
De addig is nincs valahol ott egy mp3 erről a számról, mert ha tudna valaki véletlenül, akkor az jó lenne és lécci kopizza ide a linket, mert csak a koncertvideó részeként van meg nekem a Flower, és szívesen részévé tenném a hivatalos repertoáromnak, LOL, ómájgád ájemszógéj. :-(
Egyébként meg kell, hogy állapítsam, hogy az egyik kategória, ahol Kylie messze veri Madonnát, az az, hogy utóbbi nem bír(/szokott) csak úgy kiállni szépruhában előadni egy lassú számot ("balladát"), miközben csodálatosan néz ki és általában és kulturálisan lenyűgöző szépségű az egész. Pedig, lássuk be a hetvenen túl már végképp nem nagyon lesz más út előre.
Még új vagyok, és nagyon szeretem KYLIE - t. Már a 80-as évektől kezdve. Keresnék tőle pár maxit, ha esetleg valakinek meglenne. Cserébe én is tudok küldeni, van egy jó pár. Amit keresek:
GBI (German Bold Italic) - Album Mix 4:17
- German Bold Light Mix 2:49
In Your Eyes - Brad's Better Edit
Can't Get You Out Of My Head - Wayne G Anthem Club Mix
- Thunderpuss Remix
- Superchumbo Todo Mamado Dub 9:03
Keep On Pumpin' It - Angelic Edit 4:00
- Astral Flight Edit 3:28
Breathe - Sash! Club Mix Edit 3:43
Let's Get To It - 7" Mix 3:50
Ezeken Kívűl minden hivatalos maxi megvan + nagyon sok promo és CDR és unreleased szám és maxi. Ha valakit érdekel, cserélhetünk.
Egy nagyon szép fotósorozat: Kylie Minogue - John Rogers Photoshoot - 2001 http://forums.superiorpics.com/ubbthreads/ubbthreads.php/topics/1737437/Kylie_Laced_Up_2001_photoshoot#Post1737437
Hát ez egy nagyon elmés és tartalmas, valamint kimagaslóan eredeti hozzászólás volt, köszönjük szépen! A továbbiakban az ehhez hasonlókat kéretik a Velvet-cikk kommentjei közé beszúrni, köszönjük!
Mindenképpen reklamáj. 21 nap szükséges hozzá, hogy foglalkozzanak az üggyel, addig nem adják fel újra. Feladják újra szó nélkül, ha nem kapod meg 21 napon belül, úgyhogy mindenképp írj majd nekik.
Erdemes reklamalni, velem eddig 2x fordult elo, hogy nem kaptam meg valamit, de aztan elkuldtek megegyszer... Igaz, ebbol csak az egyik tortent Magyarorszagon...