Télleg jó volt a buli, pedig én nem is vagyok dark, industrial meg pláne nem. És legalább szép emlékeket viszek magammal a társaságról Angolhonba: a sztárdj-k a rács mögött, szeletelő hk...stb :D
Tök aranyos vagy, köszönöm szépen. :-)
Végülis minden nap Pesten leszek, kérdés az, mennyire tépek vissza munka után vidékre. A munka fél ötkor ér véget az új helyen (pénteken kettőkor!), utána még van idő estig. A kapcsolattartást megoldjuk valahogy (net nem lesz).
Nagyon jó lesz a 18-i buli, de csak akkor tudok elmenni, ha rábeszélem valamelyik haverom, hogy hadd aludjak nála, hogy másnap azért dolgozhassak. Megpróbálom megoldani ezt is.
Köszönöm az infókat is.
Hát persze. Csinálok neked egy ilyen stílusú válogatást, amin ez a szám, meg amiket említettem és hasonlók vannak és ha pesten jársz találkozunk és odaadom. Oxi?
Jössz jövőhét csütörtök Fading Coloursra süsibe?
Mert akkora addig megcsinálnám.
Corvust most nem nyomtam:-(
De én már 99%-ig biztos vagyok,hogy az Engelstaub-Fairyland-je volt az.
MLC: figyeld le ezt majd még nyomok ide másik infot is.
Engelstaub interjú/by Pararadio
Azt hiszem, ez (Engelstaub) lehet az. Vagy nem. :-) Mindenesetre óriási muzsika. Komolyan, egyszercsak bekattant délelőtt, azóta nem tudom kiverni a fejemből. Nem is akarom. :-)
Van arra lehetőség, hogy megszerezhessem ezt valahogy tőled (vagy mástól)?
Vagy nem is rájöttem ezekbe nincsenek is gyors dobok igazából.
Az az Engelstaub lehet, ahol az elején skót szerű zene, utána gors dob, majd egy hölgy énekel, de énekel benne Pasi is és lassabb nóta, csak a dobok gyorsak benne.Ez az?
Mert ha igen akkor az a címe: Fairyland
Én imádom ezt a nótát.
Üdv. örülök, hogy jól érezted magad.
Szerintem az vagy a Therion-Cults of Shadows volt, vagy (és inkább erre tippelek)Hogy: Theatre of Tragedy-Automatic Lover. Ez még Nephnek is teccet, pedig nemigen kedveli ezt a fajta zenét:-)Sz'l szerintem az lesz az. Vagy még esetleg Siouxsie-ra gondolok, mert az elég gyors szám volt, de nem igazán skótos...nemtom:-))
Csókolom!
Nagggyonn tetszett a Sorozatgyilkos néni műsora! Pompásan éreztük magunk.
Az angolos távozásért bocsánatot kérünk. Maradtam volna szívesen reggelig, csak gálya, meg kiköltözködés a cellából alkották a reggeli programot. Fél hattól, mert a főbérlő mami fél hétkor már le akart lépni, de személyesen akarta átvenni a kulcsokat. Szal némi (három órás)alváskát is be kellett szervezni.
A lista nagyon jó ötlet. Pl. az nagyon érdekelt, melyik az a szám, ami jórészt gyors dobokból állt, alatta némi skótos hangzású zenével, meg női (legalábbis magas hangú) énekkel. Fantasztikusan jól szólt.
Éss volt még olyan hogy:
Theatre of Tragedy-Automatic Lover,
Moonspell,
Engelstaub-Fairyland,
NMA-Get Me OUT, White Coats
Mission-Amelia
Sisters of Mercy: Vision Thing, Temple of Love (most ilyen közkedvelt nótákat kértek:-) Bocs Waters a Ribbonsért)
Cure-Siamese...,Jumping...
Madness
Rammstein: Mein Herz Brennt, Asche zu Asche
Project Pitchfork-Carnival (Die Krupps Remix)
Die Krupps: Fatherland, Isolation
Therion
Siouxsie: Spellbound
69eyes
Volt még Killing Joke, meg March of the Pigs, meg Closer, meg még egy NIN amire már nem emléxem:-))
Meg most nem jut eszembe más...de legközelebb majd mindent felírunk, a sorrendet is és akkor ha valaki nem ismer valamit, vagy odajön és megkérdezi mi szól, vagy megjegyzi melyik szám után jött és a listából kinézheti.NEph jó lesz így? Jegyzetelni kell:-))Mivel transzparensek nem megoldhatók:-)
annyit helyesbítenék, hogy a velvet acid christ az hypersphere.
köszönöm az elismerést, a legközelebbi előadáson néhány új elem beépítése is várható.;-)
kúúrva nagy volt a program, meg elég sokan összejöttünk, hála természetesen istennek, ki másnak. ez persze nem a csúcs, további megfeszített munka, oszt láthatóan a siker eljön eccer.
most így utólag kicsit kevésnek ítélem a 4 óra alvást, de leszarjuk, party til death!
punk'n'roll!
Na jóregg fiatalok!
ÖRülök, hogy vége forradalmian nagy tömeg volt!:-))
Köszönet mindenkinek aki eljött és remélem nem volt hiábavaló a buli és jól éreztétek magatok.
Igen a technika ördöge soxor kicseszett velünk, de az ilyesmi belefér sz'tem:-)
Már kaptam reggel is dicsőítő sms-eket, sz'l talán nem volt olyan rossz a buli.
MLC: ti hamar eltűntetek vagy nem?
Nem láttalak titeket hajnalig bugizni!
Apoptygma Berzerk - Non Stop Violence
Armageddon Dildos - Homicidal Maniac
Armageddon Dildos - Sex for Money
Camouflage - Feeling Down
Cassandra Complex - Let's Go to Europe
Covenant - Stalker
Das Ich - Destillat
Deine Lakaien - Generators
Deine Lakaien - Kiss the Future
Depeche Mode - New Life
Dive - Broken Meat
Dive - Dark Room
Dive - Take Your Dreams Away
Einstürzende Neubauten - Nnnaaammm!
Fields of the Nephilim - Sumerland (Live)
Fields of the Nephilim - Volcanoe
Front 242 - Headhunter (Live)
Funker Vogt - Killing Fields (Remix)
Ivory Frequency - Dancing Troops
Klinik - Moving Hands
Laibach - Geburt Einer Nation
Leaether Strip - Sex Dwarf
Marilyn Manson - New Model no. 15.
Marilyn Manson - Tainted Love
Marilyn Manson - The Love Song
Ministry - Just One Fix
Neuroticfish - Wake me up! (Club edit)
Nine Inch Nails - Sin
Nitzer Ebb - Join In The Chant
ohGr - Lusid
Rammstein - Das Modell
Skinny Puppy - Grave Wisdom (Live)
Skinny Puppy - Killing Game (Live)
Skinny Puppy - Testure (12" Mix)
Suicide Commando - Hellraiser (VNV Nation Remix)
The Communards - Don't leave me this way
The Cure - A Forest
The Cure - Close to Me
The Cure - One Hundred Years
The Sisters of Mercy - Vision Thing
Velvet Acid Christ -Hyperspace (MDMA)
VNV Nation - Fearless (Live)
VNV Nation - Saviour (Vox)
VNV Nation - Standing (Motion)
Vomito Negro - No Hope, No Fear
nem talalok szavakat! mit is mondhatnek... VEGRE! a buli oriasi volt, sajnos az animal-t es a kinda i want to-t nem volt idom kivarni :(
de azert felismertem 1-2 szamot :))) pl: kraftwerk-model, meg valami kveeen szamot ... kiraly volt! na, abba is hagyom az ajnarozast, aki ott volt, az tudja, hogy mirol beszelek, aki meg nem az tudjon annyit, hogy megint kimaradt egy nagy bulibol...
mar csak annyi van, hogy jobb lenne pentek vagy szombat
Mindenki túlélte? :-)
Köszönet a dícséretért, igyekeztünk mindenkinek a kedvére tenni. Sikerült? :-)
Egyszer-kétszer nem azt sikerült beraknunk, amit akartunk, de sajna a gépek nem szerették sehogyse a párát meg meleget, aztán néha lefagytak. Ilyenkor volt a "két szám is ugyanattól az együttestől átkeverés neélkül". :-)
És nagyon örültünk, hogy sokan eljöttetek, és lelkesen kitartottatok! Nem is dobtak ki, csak 1/2 3-kor...
És majd küldöm a playlist-et is, mert többen mondtátok, hogy jó lenne tudni, mi szól(t) éppen.
Na uff, én beszéltem.
U.I. A Tánc Nagydíjasok címre HK-t és Bolhát jelölném. :-)
U.I.2. Tanulság1: bővíteni kell a new wave repertoárt. ;-)
U.I.3. Tanulság2: ki kell írni audióba is egy csomó mindent.
Pálinkás jóreggelt a néniknek és a bácsiknak!
Most agyalok, milyen frappáns jellemzést lehetne írni a tegnapi forradalmi megmozdulásról, ami tárgyilagossága folytán jócskán tartalmazna dícsérő jelzőket, meg üdvözletet is tolmácsolna az újonnan megismert topictársaknak, továbbá megemlítésre kerülne a hangulat rég nem látott szintű felszabadult volta, a zenék összeállításának profizmusa, a dídzsék lelkesedése, a hölgyek szépsége és kedvessége, meg az urak jó fej mivolta.
Hatalmas volt, na.
Na, erről van egy tegnapi Kossuth téri sztorim egy nagyonmagyarral. Ő látott nálam plakátot és annyi tiszta volt nála, mi az a revolúció. Megkérdezte, hogy egy PÖCS szervezi-e ezt a tüntetést is. Nem mertem mondani, hogy nem.
Igen, és akkor a régi tagok, akik legalább egy belépőt fel tudnak mutatni, vagy emékszünk az arcára majd ingyen jönnek! Aki meg lemarad a csatlakozásról, az fizet! :-)))