Üdv néked földi halandó szerény topicunkban! Az elnevezés némi magyarázatra szorul: olyan emberek sorakoznak itt, akik háziállatként, barátként, társként tartanak patkányt, esetleg többet. Olyanokat is szívesen látunk, akiket érdekel ezeknek az értelmes háziállatoknak a tartása, mindennapjaik. Ha tenyésztő vagy, aki felelősségteljesen gondol az utódgenerációkra, és nem menünek szánja őket, nem orvosi kísérletek oltárán áldozza föl őket és végképp nem vadászkutyák tanítására termeli szegény fejüket, akkor Téged is szívesen látunk, hogy tanácsokkal lásd el a leendő és meglévő gazdikat. Sok képre is számíthatsz, jókedvre, és szívélyes fogadtatásra, ha te is patkányimádó vagy!
Nem neztem meg minden kepet olyan alaposan, raadasul tudtam, hogy ossze fogom keverni, mert annyira koncentraltam, hogy jol irjam, ohgy ilyenkor tuti, hogy elirom =DDD
Dejszen itt ment a dumálás, mikor Gesztenyke feljelentette, és akkor volt róla szó, hogy örökre kitiltották, meg hogy örüljön, hogy csak az állati!-ból, viszont mivel csak ebbe a topikba irt az indexen, ez számára a full kitiltással egyenértékü... T61 iktatta ki az élők sorából. Azóta max közvetitőkkel tud ide irni, te meg az (emiatt) kommunikációs alternativaként létező fórumra simán tudsz irni :-) Akár vissza is nézheted a dolog maradványait - bár végig itt voltál -, azóta szerintem max egy oldalnyi szöveg született, alig ir ide valaki - ott meg van vagy 1200 hozzászólás ugyanezen idő alatt, mert ugye ott tudunk vele beszélgetni....
azt a kuva! de utálom, hogy nem vagyok pesti. vagy legalább környékbeli. :( itt az isten háta mögött 2vel nincs semmi. :( bár ez a 7vége amúgy sem tett volna jó. péntek óta árnyékként követem a kutyám, bármikor jöhetnek a kicsik. :) az éjjel szinte semmit nem aludtam. hulla vagyok.
2008.06.01. Mechwart Liget (miután a csapatot kitessékelték a Millenáris parkból), 2008. Harmadik Patitalija:
http://patitali2008-3.neverhood.fotoalbum.hu/ Akinek van bárminemű képe, az eljuttathatná hozzám, és feltöltöm ugyanerre az oldalra. (lévén korlátlan tárhely és egy helyen meglenne) Ezek is cenzúrázatlanok, csak a nagyon rosszul sikerültekel töröltem.
Résztvevők: Lamia (Véregér), morwina, VladTepes és csalággya, nyolcpetty, Ricantáék, Sweeny Todd, b_borisz, adam128 és breki23, Crazy, Mamanéni, Zita (kisfüli), nyolcpetty, muszakáta, neverhoodék (remélem senkit nem hagytam ki, illetve senkit nem írtam hozzá, aki ott sem volt - mivel későn érkeztem, nem emlékszem mindenkire. De reklamálni lehet, majd Vlad kijavítja =P)
Hangulat: nagyon fasza Verekedés: 2. db. Hamus vs Csipori, valamint Szivar vs Csipori (bocs az ő nevében is, rossz napja volt és csak kis összezördülések voltak - a patik szempontjából legalábbis) Sérülések: 3 db. - 1. Véregér megcsonkított ujja antiszoc patitól (akinek nem emlékszem a nevére) és orvoshoz is kellett menni vele, 2. Máté (neverhood párja) kisujja Csiporitól a minibunyó után, 3. b_borisz mutatóujja szintén Csiporitól szintén a minibunyó után (meg is szidtam ám érte, hogy rossz dagadt patkány, de mentségére legyen szólva, fel volt még stuffolva és morcos kismalacosdid játszott) Emberek reakciója: pozitív Újabb ember megfertőzése patkánnyal: 0 db. Kutya(mopsz)kergetés: 1db., de azt sokszor Ottartózkodás - időközben ugyan fogyatkozó létszámmal - 15:00 - kb. 21:00-ig.
Most tisztelet Vladék bátorságának (illetve Holnej bátorságának), amiért kirángatták Benit a házából, aki épp az igazak álmát aludta, és begyömöszölték őt egy hordozóba, hogy kihozhassák megmutatni. Mindenki nevében köszönjük szépen ((=
Tőszavakban: eső-nem eső, eső-nem eső, víz, prison break, sztárpatik, bunyó, orvos, nemlevőtetanusz, vér, crazyféle süti, csokissüti, kv, beni, mopsz, és a jó hangulat.
Javítás: Csipori és KiCsipori, valamint a bébi csíkos kislány az kisfiú =D a neve pedig Benjámin (Benji) ((((= Szép képek, az enyémek is nemsokára netelérhetők lesznek. Ha áttolod őket megin e-mailben, akkor felteszem ahogy multkor.
Attól függ, hogy mekkora a seb. Ha csak kicsi, akkor nem kell. Kisebb harapással én nem szoktam foglalkozni. Lemosom és rendben van. De Véregérnek a fél ujját leszaggatta, az más (=
patitali a Mechwart ligetben. én hét-fél nyolc körül érkeztem..
A képeken jórészt: Bendegúz, a gigantpatkány Csippori és Kiscsippori, valamint a béjbi csíkos kislány (bocs neverhood, a neve még nem rögzült számomra :)) Hamus és Szivar gyerekeim
nah, úgy néz ki, csak olyan 6-7 felé tudok ott lenni (Egerből jövök)... remélem még ott találok valait. :) Addig is jó szórakozást! És köszi az infókat mindenkitől! Anna