BUÉK MINDENKINEK! (bár én átbetegeskedtem az ünnepeket:()
EOD - ugye milyen szépek ők is vk-ben, főleg Közi:))
ajánlom a zenéjüket beszerzésre, nincs sok, de ami van az velős, és ugye Közi saját cuccai is még rulezek:)
igen, Euthanasie nekem is hatalmas élmény volt, valami egészen különleges. sikerült beszereznem a másik albumot is tőlük, amit végülis nem vettünk meg (utólag már nagyon bántam), de szerencsére az illetékesek felpakolták a netre. Hikaru, ha kell szóljál, mailben elküldöm a letöltési lehetőséget mind 3 full albumuk itten. és igen nagyon jó az első cd is, jól mondta a csaj, aki árulta.
gomen, hogy csak most sikerül írnom...de áh, sokminden összejött... szóval koncert, igeeen, fergeteges volt ^^ nem is tudom, mit mondjak, nem lehet szavakba ölteni..talán azért volt rám ilyen nagy hatással, mert ez volt az első japán koncert, amin voltam-mmint ebben a műfajban ^^" (asszem a Yamatot nem sorolnám a hasonló műfajok közé) Harpo, köszi a képeket az Eve of Destinyről-a manóba hogy lemaradtam a koncertről-nade mostmár figyelek minden rendezvényre ^^" legalábbis megpróbálok...
Éééés a legfontosabb: mindenkinek BOLDOG ÚJ ÉVET !!!!!!!!!
sikerült elcsípnem a neten jópár fotót Euthanasie európai turnéjából (egy francia oldalról), de hogy hol készültek nem tudom, végülis mindegy. képekre kattintva a nevek.
Oolongot valami hatalmasnagy darab német lány rúgta bokán. El lehet képzelni. X___X Főleg, hogy rajta valami kis cipő volt, a csajon meg bakancs. Koncertre amúgy szigorúan bakancsot kell viselni. Nem játék, tényleg előfordulnak állatok.
Engem már rúgtak lábszáron, orron is fejeltek és egyszer a piercingemet is majdnem kiszakították az orromból. Sweet. Túléltem szerencsére néhány kék-zöld folttal.
Euthanasie-n is volt hatalmas őrjöngés, ugrálás és mi a legelső sorban álltunk, de nem tapostunk össze senkit. asszem, ha az ember felveszi a többiekkel a tempót, akkor nem lehet nagy gáz. ráadásul Yoshiki többször is ránk zuhant, szerencsére kb. 50 kilót nyomott, így padlót nem sikerült fognia:)
Úhhh. Kár hogy nem bírtunk menni.... Mondjuk így karácsony előtt elég necces volt.
Oolong jelenleg otthon kúrálja a részleges szalagszakadását amit még a Merry koncerten szerzett. Még jó hogy van alig használt légpárnás bokavédőm, így talán gyorsabban gyógyul. Remélem szilveszterre összeszedi magát, bár táncikálni valszeg nem fog...
izgalmas vizsga lehetett ilyen érdekfeszítő témából:))
szórakozásnál azért jóval több volt és örömmámorban úszott az egész Kék Lyuk:) fotózni mi nem fotóztunk, de Case-ék sokat, felteszik majd a sound of japan oldalra, ott meg lehet tekinteni, de gondolom Case előbb ír hozzá egy jó kis élménybeszámolót, mint általában szokta.
veszteni mindenképp veszített aki nem tudott jönni, egyrészt elég jók ebben az electro-goth műfajban (csak még kicsi az életmű) és nagyon klasszak élőben is, másrészt lehetett őket fogdosni is, hisz ott álltak előttünk 20 centire. Hikaru egy puszit is lenyomott Andronak (hűűű, de irigylem érte), én csak a karját kaptam el és egy férfias kézfogást kezdeményeztem dedikálás közben, még azt az 50 centis derekát is szívesen átöleltem volna, ha elérem. Yoshikinek meg majdnem leharaptam a fülét, mikor odatolta a szám elé, hogy a nevemet megértse (másodszorra sikerült). hát remélem nem kürtölik szét a világban, hogy a magyar csajok milyen rámenősek, szemmel láthatóan hozzászoktak már a helyzethez.
nekem nagy élmény volt, mert imádom az industrial, gothic műfajt, a electro már kérdéses, de ők jól csinálják, nem gejl, nem gagyi, hanem kifejezetten dögös, tökös.
látom a myspace-s oldalukon gyűlnek a hatalmas arigato-k tőlünk. megérdemlik:)
Yoshiki pörgött a legjobban a közönséggel, őt fogdostuk a legtöbbet, haláli egy muki. 25 éves és Londonban él (van külön oldala a myspace-en).
Hát ez tök jó, ha ilyen jól szórakoztatok. Mondjuk én nem igazán ismerem a zenéjüket, szóval mondjuk úgy "nem tudom mit vesztettem". De biztosan jobb lett volna ott lenni, mint vizsgára tanulni. Ha csináltatok képeket, esetleg felrakhatnátok őket.
lulu >>> Xie xie ni de li wu zhen de hen piao liang, qiao ke li ye hen hao chi. :) *ölel*
Jaa, amúgy teljesen el vagyok havazva. Van még 6 vizsgám. Ebből szerencsére csak 1 ebben az évben. Szorítsatok.
Hikaru-nak ígértem Közi bandájáról képeket, a kéttagú Eve of Destiny-ről (EOD), akik úgy két évvel ezelőtt jártak itt Bp-en és szintén egy jó kis klubos bulit nyomtak le. Na, ők az egyik legjobb electro-goth, industrial banda voltak, sajna csak múlt időben, de Közi még jöhet hozzánk újra és mi tuti ott leszünk:)
EOD = Közi (aki élő visual kei legenda, mint ex Malice Mizer tag) & Haruhiko Ash (aki az egyik legnagyobb figura a goth vk színtérről).
Ezt elfelejtettem, interjú velük, amit a ruszkik csináltak, és kb. is így festettek, mint itt a képen, bár nálunk Nao valami öltönyfélét viselt és olyan hanyag eleganciával úriemberesre vette magát:
No, Euthanasie is lezajlott. Hát igen, az ilyen kis klubbos bulik az igaziak!
ÁLLATJÓ volt!!!
Agyonszeretgettük őket (szó szerint: tenyeres pacsik, kézfogások, tapizások, ölelgetések, puszizások, hátmasszás Andro-nak, mikor többször bedőlt háttal a közönségnek, fotózkodás, autogram minden testtájékra és ruhadarabra, közös cigiszívás Yoshiki-vel:) Imádnivaló 3 fickó, az énekes Andro gyönyörű pasi, legalább 10 mondatot elhintett magyarul, méghozzá tökéletes kiejtéssel. Szexi fekete latex bőrcuccban feszített, hozzá az ében fekete, félhosszú haja, csodásan kisminkelve és azok a vadító harisnyás lábak, ahhh...:)))
Yoshiki egy hatalmas showman, ő lett a kinevezett szóvivő, amíg Andro 3x átöltözött, ő teljes testszélességgel többször is bezuhant a közönség soraiba, párszor én is elkaptam, lejött a party-ba is táncikálni velünk. Nao is cuki, a szemét egyáltalán nem lehetett látni, a haja annyira előre az arcába lett fésülve. Rettenetesen barátságosak és közvetlenek voltak, engedték hogy szétszedjük őket. Leizzasztottak minket rendesen, szakadt rólunk a lé, még a hajunk is csurom vizes lett:)))
Szereztünk CD-t, sajna az utolsó és legjobb már elfogyott, így csak az előző kettőből lehetett válogatni. A korongra kértük az autogramokat és egy fotóra (Andro pirossal írt, Yoshiki és Nao névreszólóan dedikáltak). Hikarunak sikerült elmarkolni egy kekszet, amit Yoshiki dobált a közönség soraiba. Én egy másik elvetemült csajszival próbáltam megszerezni Nao pengetőjét, a markából akartuk kiszedni, de nem adta. Ő egy spéci noise gitáron játszik, ami szürke fémes színű, szerencsére a dedikálás közben sikerült a színpadról kimenekítenie, mert a kb. 5x-ri ráadás után mindenki feltódult a színpadra hozzájuk.
(Annyira szeretik őket hasonlítgatni a Soft Ballet-hez, pedig más és jobb a zenéjük, a közös kapcsolódási pont csak az electro-hangzás. No és a lényeg, ők egyáltalán nem buzisak:))