Keresés

Részletes keresés

Ladysokkk Creative Commons License 2002.04.15 0 0 1419
SziaVi:)) Előszöris: miazalockfile? ami beragad?:)
Előzmény: aVi (1417)
aVi Creative Commons License 2002.04.15 0 0 1418
Mindig beakad a lockfile, ha erre járok. :-)
aVi Creative Commons License 2002.04.15 0 0 1417
Jééé... Szia! :-) Valami piareceptről akartam neked mondani még jó régen, hogy ismeretségi köröm szerint nagyon fincsi!! :-))
Előzmény: Ladysokkk (1416)
Ladysokkk Creative Commons License 2002.04.15 0 0 1416
A jelek szerint én is kiestem, most aztán hozhatnám be az összes lemaradásomat.
Bekapcsolódnék, ha volna mibe..:))
kezdő_ Creative Commons License 2002.04.09 0 0 1415
Sziasztok!

Ennyire kiestem?
Sajnálom..... de komolyan. Nagyon. No mind1, az élet megy tovább. Csak gondoltam, méltatlankodok 1 kicsit...Merthogypedig hiányoztatok... még kértem is, hogy ha lesz valami, valaki értesítsen.. tudom, rég volt.. na ennyi voltam.

ASL Creative Commons License 2002.04.07 0 0 1414
Sziasztok!!!

Gyógyikám,szívem egyetlen egere...csak annyit mondanék a népes publikumra tekintettel,kerülve az offot,hogy KÖHÖÖÖÖMMM! :)
Bizti tudod mire gondoltam! :)
Puszi.

Gyógyegér Creative Commons License 2002.04.06 0 0 1413
Szijja Lukács!

Kár volt leleplezned magad elsőre, szerintem jó móka lett volna végignézni, hányan nem ismertek fel a nick alapján. (Megjegyzem, nekem gyorsan ment, mikor odafele ismeretlen volt a név, megpróbáltam visszafele - és bejött.) :D

Kicsit későn jutottam idáig, úgyhogy az albérletet kereső ismerősödről is csak most szereztem tudomást. Időközben viszont beköltözött hozzánk a húgom, úgyhogy egyelőre megoldódott a probléma.
Akivel meg vagyok, az már rég nem a medikus, sőt... Lassan egy éve, hogy egy informatikussal boldogítjuk egymást. Nem tudom, melyikőnknek rosszabb. ;o)

Különben meg mindenkinek ébresztő, főleg azoknak, akiknek nem olyan sanyarú a sorsa, mint nekem és akár naponta is erre tud járni. Nálam elsüllyedtünk! Úgy kellett kihalásznom a topicot. :(

Egér

Előzmény: csakul (1407)
aVi Creative Commons License 2002.04.02 0 0 1412
csakul: azon egy percig sem csodálkoztam, hogy te éjjel itt... :-)
Előzmény: csakul (1411)
csakul Creative Commons License 2002.03.30 0 0 1411
Sorry, csak utólag vettem észre, hogy a kérdés nem nekem, hanem Vadsuhancnak szól.
Előzmény: csakul (1410)
csakul Creative Commons License 2002.03.30 0 0 1410
A rend kedvéért: Amint látható/olvasható, nem éjjel 11-kor, hanem éjjel 2 után... A kérdés azonban jogos. A válasz:semmit.
Előzmény: aVi (1408)
Vadsuhanc Creative Commons License 2002.03.28 0 0 1409
éppen erre jártam, körbenéztem. persze, amilyen a formám, nem buliztunk. de azért jól éreztem magam.
Előzmény: aVi (1408)
aVi Creative Commons License 2002.03.27 0 0 1408
Micsinálsz te éjjel 11-kor a neten? :-)
Előzmény: Vadsuhanc (1405)
csakul Creative Commons License 2002.03.25 0 0 1407
Gyógyegér (és minden ládalakó), szia!
Örülök, hogy végülis eljutottam idáig, és nehezen bár, de beengedett.
Gyógyegér! Akivel vagy = azonos azzal az egykori medikussal?
Tudok vkit, aki keres albérletet (max.40E+rezsi), nem tom, talált-e azóta. Egy másik chatról ismerem. Következésképp csak a nickjét tudom: cicus. De tudom a bunkofon-számát: 06-20-4247535.
Hivatkozhatsz rám, persze: KULCS nickkel ismer.
ÉS MOST, HOGY VILÁGOSAK LEGYENEK A NICKJEIM:
Lukács néven ismerhette(te)k a ládából. A másik chaton is ebből képeztem a KULCS nicket. És mivel ide az Istennek sem akart ezekkel a nickekkel beengedni, kénytelen voltam MEGFORDITANI az eredeti, ládás nickem (CSAKUL).
Boldog leszek, ha életjelt adtok magatokról.
Előzmény: Gyógyegér (1406)
Gyógyegér Creative Commons License 2002.03.24 0 0 1406
Először is tiszteletteljes bocsánatért esedezem, amiért nem írtam már ezer meg még egy éve. Amióta a lakótársunk elköltözött, nincs net, de még olyan számítógép se nagoyn, ami alkalmas lenne eme feladatra. Ami meg van, arra ha sikerül minimálisan is használható netet telepíteni, hát az szerintem a világ nyolcadik csodája lenne...
Na, mindegy. Szóval az van, hogy mostanában csak akkor tudok netezni, ha a szüleimnél vagyok. De ott is csak éjjel. Olyankor meg mostanában főként alszani szokok. Ráadásul amúgy is elég ritkán járok otthon, úgyhogy...

Na, a magyarázkodásnak vége. Amiért billentyűt ragadtam, annak az az oka, hogy megláttam, páran aggódnak a "sorsom" miatt. Kénytelen vagyok megnyugtatni mindenkit. ;o)

ANT, valamit szerintem nagyon félreértettél a sztoriban. Kicsomagolom, hátha így jobban eszed. A párocska mi magunk vagyunk a barátommal, és nem én keresek albérletet, hanem mi kerestünk volna egy harmadik embert. Ráadásul ha lenne saját lakásom, eszem ágában sem lenne albérletben kucorogni. :o) Vagyis egyáltalán nincs mit kiadnom. A főbérlővel abban maradtunk, hogy mi magunk keresünk csere-embert a helyünkre, így hivatalosan olyan lesz, mintha továbbra is élne a mi szerződésünk, csak a tényleges lakók neve változik meg a szerződésen. Ebből kifolyólag nekünk nem kell szerződésbontás címén kifizetni a maradék időre szóló bérleti összeget egyben, mi több, az új lakótól még a kauciót is be tudjuk vasalni, mivel a miénk ugye ott "fekszik" a főbérlőnél, és majd valamikor jövőre azt fogják megkapni. Szóval mi meg tőlük kapjuk majd meg most. Feladtunk hirdetést a lakásra, egyelőre még nem volt nagyon sok jelentkező, de bizakodók vagyunk. Aztán ha meglesz az emberünk, akkor mi szépen elmegyünk egy jó olcsó albiba. :o)

Meg közben munkám is lett. Ahol gyakornok voltam, az a tévé majdnem csődbe ment, én meg nem voltam hajlandó ezt megvárni (na jó, állítólag azóta kimásztak a "bajból", - szerintem sejtitek is, melyik tévéről van szó - de ez már egy új történet). Ellenben visszajöttem ahhoz a tévéhez, ahol anno 16 évesen belecsöppentem a médiába, és mindjárt én lettem a felelős szerkesztő. Királyság, az előző stúdióvezető elment, a helyébe kerültem én ,csak épp más felelősségi szinttel, de mivel egyelőre egyszemélyes stáb vagyok, nem hiszem, hogy nagyon le fogom szúrni magam bármiért is. :DD Na jó, ez csak vicc, de tényleg nagyjából a magam ura vagyok. A műroskészítésbe tényleg nem szól bele senki, abban szabad kezet kaptam. Na, képzelhetitek, mi minden lesz itt! :D

Hmm... más most nincs nagyon. Dicsekedni nem akarok tovább, rosszat meg egyszerűen nem tudok magamról mondani... érthetetlen. :D

Azért tetssék ám írni, mert amikor végre 2-3 hét után feljutok ide, jó lenne nem 5 új hozzászólást olvasni! :(

Pusszantás mindenkinek, meg bocs, ha hosszú voltam. De olyan rég voltam, annyi mesélnivalóm gyűlt össze! ;o)

Gyógyi

Előzmény: ANT (1401)
Vadsuhanc Creative Commons License 2002.03.23 0 0 1405
tekintve, hogy este 11, nem napozok. bulizni megyek. jó éjszakát.
napsüti Creative Commons License 2002.03.14 0 0 1404
Sziasztok!

Úgy látom "kihalt" a láda. Mindenki napozik, vagy miafene?

Gyógyegér! Bár nem tudtam segíteni, tanácsotadni, de azért érdekel, hogy mi lett a történet vége?

Sunshine

aVi Creative Commons License 2002.03.07 0 0 1403
Úgy látszik, senki sem tud hozzászólni...
Előzmény: Gyógyegér (1397)
aVi Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1402
Akkor ezzel most sokat segítettél neki... :-))
Előzmény: ANT (1401)
aVi Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1400
Óó, enyém lett az 1400.! :-))
(Ha ezt előbb észreveszem, írhattam volna akár kétsorosat is...) :-)))
Előzmény: aVi (1399)
aVi Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1399
Ezért te kettőt is kipréseltél magadból :-)
Előzmény: Vadsuhanc (1398)
Vadsuhanc Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1398
azért, mert borzasztó passzívak vagytok. tisztelet a két-három kivételnek. és miután nem nagyon ír senki semmit, nem lehet fogást találni a mondanivalón. egy sort ugyanis nem tekintek mondanivalónak.
Előzmény: aVi (1395)
Gyógyegér Creative Commons License 2002.02.23 0 0 1397
Önként ment. Váratlanul és számomra eléggé elítélhető módon. Megígérte, hogy ha erre a lépésre sor kerül, időben szól. És addig, míg nem találunk a helyére valakit, addig semmiképp nem hagy minket cserben.
Most kicsit csalódott vagyok. Valahol persze őt is megértem, családi problémákra hivatkozott (bár nem mondott ennél többet, hogy talán jobban meg tudjuk érteni ezt a döntését). Nehéz elfogadni, mert ez anyagilag igencsak mellbevágó lépés volt. Legfőképp, hogy én az elmúlt 3 hónapban nem kaptam fizetést. Kicsit durva. :(

Szóval most ezért keresünk egy harmadik embert...

GyE

Előzmény: aVi (1396)
aVi Creative Commons License 2002.02.23 0 0 1396
Miért, mit csináltatok a harmadikkal? Kidobtátok, vagy ő ment inkább önként? :-)
Előzmény: Gyógyegér (1394)
aVi Creative Commons License 2002.02.23 0 0 1395
Hát igen, kötekedni tudni kell... :-) És ha ilyen baromi népszerű vagy, miért nem kötekedsz erre gyakrabban? :-))
Előzmény: Vadsuhanc (1392)
Gyógyegér Creative Commons License 2002.02.22 0 0 1394
Jó... téma adva. Van egy megüresedett harmadik hely egy albérletben. A másik két lakó egy pár. Szerintetek mekkora esély van arra, hogy találunk egy harmadik embert, aki nem érzi frusztrálva magát azért, mert ő válna a "kívülálló" harmadik féllé? Nevezhetjük mondjuk pótkeréknek vagy akármi másnak is. Legalábbis én magamból indulok ki és speciel én nem szeretnék egy pár mellett harmadikként betársulni egy albérletbe. (Mielőtt rossz nyelvek megszólnák: tényleg csak az albérletről van szó!!!)
Szóval... muszáj harmadik embert találni, mert két embernek képteleség ezt fizetni. A lakás viszont két évre le van kötve, köt a szerződés minket is.

Lehet kezdeni az okos mondásokat, mert én már minden ötletből kifogytam. :((

Előzmény: Vadsuhanc (1393)
Vadsuhanc Creative Commons License 2002.02.22 0 0 1393
nézz oda, egybol a könnyebbik felén ragadja meg a dolgot. nem azt mondja, hogy "itt a téma, nesztek, egyétek", hanem elvárja, hogy még azt is a szájába adják. :-) elismerem, nem egyszeru bármit is felhozni, de akkor ne várd el mástól sem.
Előzmény: Gyógyegér (1391)
Vadsuhanc Creative Commons License 2002.02.22 0 0 1392
nos, az úgy megy, hogy nem mindenki tud kötekedni. igazán nem akarok nagyképunek tunni, de figyeld meg, amikor én elokerülök, és ilyesmit teszek, mindig megélénkül az élet. ezt felfogom egyrészt személyes sikernek, másrészt felajánlom a közösségnek, mint élteto elemet. :-)))
Előzmény: aVi (1388)
Gyógyegér Creative Commons License 2002.02.22 0 0 1391
Dobj fel egy témát, amiről lehetne tartalmasabban beszélgetni. Ha már csak két ember jár ide, akkor nem túl sok minden van, ami előrevinné a beszélgetést.
Előzmény: uke (1390)
uke Creative Commons License 2002.02.22 0 0 1390
Tartalmas beszélgetés...mint mindig...

Đuke

Gyógyegér Creative Commons License 2002.02.20 0 0 1389
Ja-ja... valahogy így. :D
Előzmény: aVi (1388)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!