Gabbnek maradnia kell! 2005/2006-ban az egyik legjobb játékos volt a csapatban. Sajnos az előző szezonban sajnos elég sokat volt sérült ezért nem játszott.
Az hogy tele vagyunk pénzzel (45 misit kapott Curbs) egy dolog. Akár 2-3-4 játékos megvásárlásával el lehet költeni : )
Szerintem viszont nem lenne hülyeség Scalonit visszahozni aki 2005/2006-ban kölcsönben volt nálunk.
jó, csak itt most nagyon beharangozták, hogy tele vagyunk zsozsóval, és micsoda átalakítások meg vásárlások lesznek. A hátvédsorral meg eddig sem volt gond (sőt megsúgom, nekem sokakkal ellentétben Gabbidon baromira nem hiányzik)
Oké vannak és lesznek is távozók, de azt sem szabad elfelejteni, hogy vannak olyan játékosok akik sérültek voltak vagy kölcsönbe lettek adva és ők visszatérnek (Ashton, Upson, Davenport, Gabbidon, Ephraim, Reid, Mears) Mondjuk egy Upson, Ferdinand Gabbidon, Neill hátvédsor nem rossz. Szélsőnek most SWP az első számú célpont, bár én kb. 20% esélyt adok neki. A két Racing Santander játékosról azóta semmit sem olvastam, szóval valszeg csak pletyka volt. Pletyka szinten felmerült Mido és Nuno Gomes neve is. Az átigazolási időszak augusztus 31. 24.00 óráig tart.
Az tuti, hogy Bent-ért ez egészen képtelen összeg volt. De nála nagyságrendekkel jobb csatár nem fog a West Ham-hez igazolni, hacsak nem ilyen megkérdőjelezhető, Tevez-szerű igazolással. Ez persze a többek között akár a Villára is ugyanígy igaz.
Persze, csak itt a Tottenham nem sokkal ajánlott alánk. De az egésznek az a lényege, hogy ennyi pénzért milyen játékosokat lehetne kapni és Bent koránt sincs az ő szintjükön.
Pletykaszinten azt rebesgetik amúgy, hogy mivel Bent beintett így Bellamy az elsődleges célpont. Viszont így mindenképpen kellene még valami fiatal tehetség a jövőre nézve. SWP és Richardson is ismét képbe került a szélekre.
Saviola mindenképp elmegy a Barcelonától. Gilardino esetében pedig ha tennénk egy jó ajánlatot akkor a Milan nagy ívben leszarná, hogy mit akar a játékos. De ezek tényleg csak példák. Gudjohnsen pedig igencsak háttérben van a katalánoknál.
Nem tárgyalunk velük, csak azért hoztam fel, hogy egy jó támadóért nem kell feltétlenül 18 millió meg 2 játékos. Saviola ingyen elvihető a Barcatól, Trezeguet sem hosszabbít a Juventusnál és Gilardinotól is hajlandó lenne megválni a Milan.
Azért ezek nagyon nagy nevek, sokkal nagyobba, mint Bent. Kérdés, mennyi hajlandóságot mutatna pl. Gudjohnsen, Saviola vagy Gilardino, hogy BL-ben érdekelt csapatát otthagyva hozzánk szerződjön. Azért arra mérget vehetünk, ha ilyen képességű és nevű támadó érkezik, Tevez biztosan megy...
Ennek a hírnek én is megörültem. Egy whu fórum szerint ekkora összegből a következő emberkék lehetnének ideális megoldás: Bellamy (9misi+75e hetente) Trezeguet (5,5misi+80e hetente) Saviola (ingyé, de 90e hetente) Gudjohnsen (?) Gilardino (10-14misi+80e hetente)