Hátha érdekel Benneteket: amatőröknek hirdet fotópályázatot a Budapest folyóirat. A téma a pesti udvar. Mivel Újlipótvárosban, Angyalföldön egyaránt bőven van udvar, próbálkozhattok. Részletek itt.
Ugggyan, kérlek, csak idő és rutin kérdése :-)
Tavaly nyáron nulláról kezdtem, oszt végül szeptemberre összedobtam egy honlapot, igaz, csak olyan nagyon egyszerűt.
Aaaaaz igen!
Szomorú :-(
Bár láttam én már informatikatanárt, aki azt tanította, hogy a floppy kapacitása 1,44 MG (nem elírás volt részéről, több helyen is ugyanígy használta), ráadásul a gyerekek füzetében a következő sort olvastam:
CD - 650 MG (74 perc hanganyaggal rendelkezik) = 1,44 floppy
egy lokális matek tanár ált.6.osztályban felírta a deltoid definícióját a táblára. A sráctól, megkérdeztem, hogy tényleg így írta-e fel, azt mondta, igen. hmmmm.
deltoit: ...bla-bla-bla... szomszédos oldalai párhuzamosak bla-bla-bla
- nincs benne - részemről - helyesírási hiba.
SzPA
sztm mostmár visszaköltözhetünk a XIII kerből a fórumba, nem? Egyébként jól tévedek, hogy a ZIndexnek a Victor Hugoban volt a székháza? Ott van még?
Azok a buszok viszont még mindig nem hagynak nyugodni. Ott, a Pannónia közepén...
SzPA
Szvsz. lazavót a kistsaj mint a rigalánc, és elütött valamit.
Én mindig megnézem, hogy az a rohadék elküldte-é, a levelet, a naccságos kisasszon, persze már rohant ki a teremből, hogy kész van:-(((
Gondolom:-)))
Nem baj, ő fizeti a pótvizsgadíjat!!!
had kérdezzem már meg, hogy * mi nem sikerált? (ha nem magánügy)
*=miután fórumozol, gondolom használod a neten rendesen. Valszeg nem az fogott ki rajtad, hogy az Outlook Expressben helyesen töltsd ki a címzett-mezőt. Nyomokban sem akarok @ lenni, csak kíváncsiskodom.
apropó, reklámot megengedtek? Kárpátnet rulz! Száguld, stabil (fél napja) és még olcsó (!!!) is.
A mai napig az a pár éves baki a kedvencem, amikor a hatodikosom leírta dolgozatban a nyomtatófajták között, hogy mixernyomtató. Emlékezett szegénykém, hogy m-mel kezdődik, és van benne x, de arra már nem, hogy direkt felhívtam a figyelmet a fekete kabátos emberekre, emlékeztetőül :-)))
tomajer:
bele se merek gondolni, mi lett volna veletek, ha nem böfögök be;)))
SzPA.zseni.hu
amúgy az tényleg durva, ami ma folyik az iskolákban. Ránk már azt mondták hülyék vagyunk, de így utólag már zsenik. telefonon: nyomd meg a resetet! (Tíz perc után tisztáztuk, hogy a házon van.) az melyik? a kör, vagy a négyzet?