Keresés

Részletes keresés

Bruschi85 Creative Commons License 2022.07.04 0 0 17094
Előzmény: nissan97 (17093)
nissan97 Creative Commons License 2022.07.04 0 0 17093
vanekur1958 Creative Commons License 2022.07.02 0 0 17092
Bruschi85 Creative Commons License 2022.07.01 -1 0 17091

A Toma név jól cseng Kaposváron. :)
Sok sikert!

Előzmény: vanekur1958 (17090)
vanekur1958 Creative Commons License 2022.07.01 0 5 17090
lapov_ Creative Commons License 2022.06.27 0 1 17089

Fejlődnie kell kinti dobásokban meg büntetőben is, hogy hasznos csere irányító legyen.

Előzmény: TYHilton (17087)
TYHilton Creative Commons License 2022.06.27 0 0 17088

Bikinis=Boris 😄😄 fránya autocorrect 

Előzmény: TYHilton (17087)
TYHilton Creative Commons License 2022.06.27 0 2 17087

Bikinis jó hír, hogy marad, ehhez első körben gondolom az kellett, hogy a Lazics ne maradjon...

Padról beállva abszolút rendben van az ő szerepe, átlagban ha 20-25 percet kap, azzal szerintem ő is elégedett lenne. Engem kiborít a kritikán aluli büntetőszázaléka bízom benne, hogy következő idényben ebben jelentős javulást láthatunk tőle. 

Előzmény: Bruschi85 (17086)
Bruschi85 Creative Commons License 2022.06.27 0 2 17086

http://www.delfinek.hu/hirek/kkk-hirek/2022-06-27/krnjajszki-borisz-meg-egy-szezon-kaposvaron

"Egyértelműen az a célom, ahogy a többi játékosnak is, hogy olyan eredményt érjünk el, amivel mindenki, a csapattársaim, az edzők, a szakmai stáb és természetesen a szurkolóink is elégedettek."

– A keretet nyilván majd a szakmai stáb alakítja ki, de azt szeretném, ha látványos kosárlabdát játszanánk, a szurkolók pedig azt látnák, hogy élvezzük a játékot, hiszen akkor jönni fognak az eredmények is."

A Kometa Kaposvári KK jelenlegi játékoskerete: Krnjajszki Borisz, Hendlein Roland, Bogdán Benedek, Csorvási Milán, Puska Bence, Paár Márk.

Vezetőedző: Ivan Rudez. Edzők: Szőke Balázs, Filipovics Gordan.

TYHilton Creative Commons License 2022.06.25 0 2 17085

Márkó hosszabb távú szerződése nagyon jó, hogy összejött, főleg annak fényében, amit Puska is folyamatosan hangoztat, hogy minden ifi folyamatosan csábítva van más csapatok által.

Két évig fixen lehet kalkulálni vele, fejlődhet, tapasztalatot szerezhet, erősödhet fejben és fizikálisan egyaránt és az u23-as szabálynak is még évekig megfelel. Következő szezonban remélem már érdemi lehetőséget kap.

Roli hosszabbítása is jó hír, de az ő pótlását 2023-ban meg kell oldani, következő szezon egyik legnagyobb szakmai feladata lesz, mert akkor 4es poszton nagyon üresek leszünk, az elég szűk magyar piacon ez megint nem lesz egyszerű.

Bruschi85 Creative Commons License 2022.06.24 0 2 17084

Gratulálok Márkónak az első profi szerződéshez, remélem a KKKK-nál nem is az utolsó. :)

Előzmény: vanekur1958 (17083)
vanekur1958 Creative Commons License 2022.06.24 0 3 17083
Bruschi85 Creative Commons License 2022.06.22 0 3 17082

Kiegészítve a lényegi játékoskeret részt:

http://www.delfinek.hu/hirek/altalanos/2022-06-22/marad-a-kapitany!-szerzodest-hosszabbitott-hendlein-roland

"...a szurkolók még dalt is írtak a saját nevelésű klublegendánkról.

..a szurkolóink pedig elindultak újra a csapat felé – tette hozzá a csapatkapitány

– Nagyon örülök, hogy Hendlein Roland a maradás mellett döntött – hangsúlyozta Puska Zoltán, a Kometa Kaposvári KK ügyvezetője. – A csapatkapitányunk szerepe megkérdőjelezhetetlen a pályán és azon kívül is. Ő a kaposvári kosárlabdázás ikonja, s nem csak a szurkolók, én is nagyra tartom."

Ronca LEGENDA!

Vajon ez lesz az "utolsó tánc"? Mert, ha igen, jó lenne végre rájátszással búcsúzni.

Előzmény: vanekur1958 (17081)
vanekur1958 Creative Commons License 2022.06.22 0 1 17081

Kometa Kaposvári KK jelenlegi játékoskerete: Hendlein Roland, Bogdán Benedek, Csorvási Milán, Puska Bence. Vezetőedző: Ivan Rudez. Edzők: Szőke Balázs, Filipovics Gordan.

-delfinek.hu

Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 2022.06.22 -1 0 17080

Petyka szinten sincs semmi infó a csapat körül?
Ismerős légiósokkal tárgyalunk? A tavalyi légiósok közül bárkinek tettünk ajánlatot? Magyar játékos (bár már sok használható magyar nincs) érkezése várható? Benke?

Bruschi85 Creative Commons License 2022.06.21 0 3 17079

http://www.delfinek.hu/hirek/kkk-hirek/2022-06-21/europa-bajnoksagra-keszul-paar-mark-az-u20-as-valogattal

Paár Márk üzent a szurkolóinknak is. – Mindent meg fogunk tenni azért, hogy minél jobb helyezést érjünk el a bajnokságban az új edzővel, s természetesen minden mérkőzésre várunk benneteket.

Sok sikert Márkónak, figyelemmel követjük az EB-n is. :)

N.21 Creative Commons License 2022.06.20 -1 2 17078

Hát nem tudom, Roland a fél szezont kihagyta kb., és ő sem lesz már fiatalabb, lassan talán már az lesz a meglepőbb, ha folytatja. A lepattanózása még mindig extra, de a vezérsége (ami szerintem már a legfontosabb értéke volt), a szezon elején is jócskán megcsorbult, és hát sajnos a szezon végén is, amikor a középszakaszban nem tudta a csapatot összerántani.

Borisz teljesítménye a játékhiány miatt erősen visszaesett, egy-két jobb pillanatól eltekintve csak a szenvedésre emlékszem tőle.

Bogdánnak tényleg megvolt pályafutásának (eddigi) csúcsa, azzal a hosszabbítást érő triplával, meg volt kb. 3 meccse, amikor valóban hozzátett a csapathoz, de ennyi.

Csorvási méltatlan helyzetbe került itt, idehozatta Lazics azert, hogy aztan semmit ne játszassa. Érdekes, hogy mikor Szikó meccselt, sokat, jól és eredményesen jatszott, osztom az alább írtakat, ha kiegyensúlyozottan megkapta volna csak a 8-10 perces átlagot, Martin simán bevitt volna minket a playoffba, de a Májsztró ezt jól elbaszta.

Az u23-sok közül nekem Puska volt a legbíztatóbb, de mindegyik csak biodíszlet szerepet kapott.

Én vhogy összességében nem látom, hogy a magyar magunk olyan húde a jók közé tartozott volna, persze valójában a mezőny is egy kalapszar 90%-ban, ahhoz képest lehet. 

Előzmény: A Matróz (17075)
A Matróz Creative Commons License 2022.06.20 0 1 17077

Repkednek a 10-esek, na de majd eljön Ford ideje, azt már várom :-DD

Előzmény: N.21 (17076)
N.21 Creative Commons License 2022.06.20 0 1 17076

Ezzel egyetértek, de ami fészbúkon megy... mintha veretlenül nyertük volna a bajnokságot kb :) 

Előzmény: A Matróz (17073)
A Matróz Creative Commons License 2022.06.20 0 1 17075

szerintem a magyar magunk az egész nb1-ben a jobbak közé tartozott, csak kibaszottul nem voltak jól vagy inkább semennyire használva, én attól nem félek. Amúgy is két kategóriát látok: vagy az extra, válogatott szintű magyarok (akiket nem tudunk megfizetni), illetve olyanok, akik közül alig-alig látnék itt szívesen bárkit.

Előzmény: N.21 (17074)
N.21 Creative Commons License 2022.06.20 -3 0 17074

Hát az akkor nem túl bíztató

Előzmény: lapov_ (17071)
A Matróz Creative Commons License 2022.06.20 0 6 17073

Jópofa ez a kezdeményezés a klub fb oldalán a játékosok értékelésére, úgyh ha nem bánjátok kedved kaptam én is hozzá:

Hilliard - 7

Extra képességű, egy-egyben kb. bárkit meg tudott verni. Védekezésben a szezon 2/3-ig nem volt akkora luk, mint gondoltam a méretei miatt, sőt, volt egészen extra meccse ebben is - itt viszont sokat zuhant vissza a végére. Nyilván a brutál meccsterhelés is benne lehetett, amit kapott Lazicstól. Nem a klasszikus irányító, keveset játszottunk klasszikus játékot, talán miatt is. Viszont még így is kiosztott átlagban majdnem 5 asszisztot és benne volt a top 8-ban gólpasszban.

Borisz - 5

Gyakorlatilag alig volt kiemelkedő meccse. Na, most itt jön az tőlem, hogy ezt nem húznám rá egészben - olyan 20-80% arányban az ő és az edző hibájaként. Láttuk már, tudjuk a gyengeségeit, erősségeit. Semmire nem használta az edző, amikor pályán is volt viszonylag sokat, akkor sem konkrét feladatokkal. A védekezése 9-es, a támadójátéka 4-es mondjuk, az irányítójátéka 3-as kb. Az új edző szerintem sokat ki fog hozni belőle ismét.

Price - 7,5

Szerintem ő volt a legjobb játékos a keretben, legalábbis képzettségben, minőségben. Viszont hullámzó volt, a baj az volt, hogy meccseken belül is néha. Viszont: mindig odatette magát, a védekezése top kategóriás volt az egész ligában, támadásban pedig rengeteg meccset kb. egymaga nyert meg. Én egyedül neki örülnék, ha maradna, talán az új edző őt is jobban tudná használni.

Plézer - 3

Amennyire ki tudtuk használni az erősségét (átlagosnál jobb dobó, atletikus) a tavaly félszezonban, annyira nem tudtuk most az egészben. Nagy hiba volt, amikor hónapokon át a 4 fekával kezdett, mert ott bárki lehetett volna helyette a pályán, beleértve a nézőket is a pályán. Ez nem az ő hibája volt, de az már igen, hogy utána teljesen fel is adta a szezont, semmi pluszt nem rakott bele, észrevehetetlen volt. 

Puska - 5

Na az utóbbiban volt sokkal jobb Puska, mert ő meg extra energiával szállt be mindig, és még ha van is bőven képzettségbeli hátrányosság, azokat leküzdötte harcossággal. A buta faultjait le kell vetkőznie, de amúgy baromi sokat fejlődött itt az elmúlt 2-3 évben. Szerintem jövőre ő lesz a kezdő u23-asunk, a védekézése jó lesz, ha üti be a 4-5 faultot hamar, támadásban pedig atletikusságát ki fogjuk használni.

Diggs - 6

Extra védő, extra tripladobó és jó csapatember. Ő a másik Price mellett, aki tudna egy normális, sokkal 'csapatabb' csapatban is játszani. De nem használtuk jól és sokszor voltak neki is hülyeségei. Az egy hónap hazamenetele után nehezen tért magához, mondjuk megértem.

Ford - 4

Nagyon buta játékos, aki labdatemető volt. Mindenki tudta, ha labdát kap, onnantól teljesen mindegy mi történik: ő fogja így vagy úgy befejezni. Erre is mondanám, hogy ha hagyta neki az edző, akkor a felelősség már nem csak az övé!! Emellett azonban nyert meg ő is meccseket, voltak extra teljesítménye. Nem rossz védő és a extra lepattanózó. De a támadójátéka a sok faszsága miatt botrány volt sokszor.

Hendlein - 6

Nem kezdett különösebben se rosszul, se jól, utána viszont amikor a hosszú kihagyásból visszatért szerintem egy olyan Rolit láttunk, amelyik még mindig tud extra lenni a pályán. Vele is az volt, ami Plézerrel: sokat volt fent a második félidőkben a négy fekával és olyankor a labdával nem találkozott. Támadásban amit még mindig átlagon felül tud, azt egy ilyen típusú iránytóval mint Hilliard nem tudtuk kihasználni! A lepattanókat még mindig lemarja, és le is fogja.

Bogdán - 5

Azért 5, mert a szezon egy részében pályára sem került, úgy meg semmire nem mentünk vele. Érthetetlen és főleg követhetetlen volt a rotáció, hogy mikor miért játszik. Volt egy hosszú időszak amikor 1. félidő 0 perc, 2. félidő 20 perc, ez meccseken át. Aztán 3-4 meccsig végig 0 perc, aztán össze-vissza. Hol 4-esként, hol 5-ösként. Sopronban élete dobását dobta, és a védekezése összességében jó volt a szezonban. Használni kellene őt is a helyén, feladatokkal, céllal a pályán!

Martin - 8

Ő egy extra húzás volt megtalálni tavaly nyáron, szerintem SENKI nem gondolta volna, hogy ilyen teljesítményre képes. Alulméretezett, de bitangerős és lábbal nagyon gyors magasember volt, aki egy-egyben bárki ellen megdobta a magáét. De ez a 40 percezés minősíthetetlen volt Lazicstól. Ez nem volt jó se Martinnak, se Csorvásinak, se a többi magas magyarnak, se a morálnak, se pedig a csapatnak! Kifulladt, kidőlt a lényegi részre. Kész csoda hogy nem sérült le hónapokra. Emellett persze voltak hibái, fegyelmezetlen is volt gyakran, a bírókkal se bírta idegileg, hogy őt ütik-verik, mert jó erős, biztos kibírja alapon. De ő egy pozitív meglepetés volt játékban.

Csorvási - 5

Ugyanaz kicsit, mint Bogdánnál, annyi különbséggel, hogy egy brutál képzett játékos, aki sokszoros válogatottként méltatlan helyzetbe került. Nem használtuk semmire, állítom, hogy 2-3-4 meccsel többet nyerünk (az 5. hely és a 8. hely is 1-1 meccsen múlott!!) ha csak ő megkapja MINDEN meccsen az 5-10 percét: mert azokban a percekben hasznos, ha meg nem, akkor csere és kész, illetve Martin pihen, nem fárad el se fejben, se fizikálisan. Plusz Milán boldog mert játszik, Martin boldog, mert kifújja magát, mindenki boldog mert többet nyerünk. Mindegy, biztos én látom rosszul. Persze Csorvási nem olyan mint volt 5-6 éve, de igenis lehetett volna kiaknázni az erősségeit!

És akkor itt vagyunk, hogy ez 11 használható játékos és akkor még mögött volt Paár Márk. Ebből nem playoffot csinálni Lazicsnak szerintem hiba volt. Két ok miatt, mert vagy akkor rogyásig nyomassa az amerikaiakat, ahogy tette és akkor legyen komoly eredmény, vagy rotáljon és max. leszünk 9-10. Ehelyett egyik se lett. Hozzátvée, hogy ha utóbbit teszi, akkor szerintem playoff lett volna.

Sajnálom az Öreget, mert Feketéhez képest így is kibaszott nagy előrelépés volt, de mennie kellett. Bízom, hogy az új, fiatalos edző jobb hozzáállású lesz, az biztos hogy jobban akarja majd az egészet!

Surant Sil Creative Commons License 2022.06.20 0 0 17072

Borisszal például mi lesz? Neki is szerződése van? Plézer? Ő már nem fér bele a fiatal szabályba

Előzmény: lapov_ (17071)
lapov_ Creative Commons License 2022.06.19 0 3 17071

Magyar játékosokról már most is tudsz mindent.. megvannak...

Előzmény: nissan97 (17070)
nissan97 Creative Commons License 2022.06.18 0 2 17070

ELÉG NAGY A CSEND A JÁTÉKOSOKRÓL,TAVALY ILYENKOR MÁR MEG VOLT CSORVÁSI,HILLARD,ÉS TUDTUNK MINDENT A TÖBBI MAGYAR JÁTÉKOSUNKRÓL IS,ESETLEG VALAKI TUD VALAMIT INFOT?

Bruschi85 Creative Commons License 2022.06.10 -1 1 17069

Kattints rájuk és ki fog derülni, de spoiler (van). :)

Előzmény: N.21 (17068)
N.21 Creative Commons License 2022.06.10 -2 1 17068

Van erdemi kulonbseg a cikkek kozott, vagy olvassuk el ugyanazt 5-ször? :) 

Előzmény: Bruschi85 (17066)
TYHilton Creative Commons License 2022.06.09 0 0 17067

A pedigré az nem rossz, az elképzelések is egészen biztatóak, ami biztos, hogy a lóvé nem lehet akadálya semminek.

Előzmény: Bruschi85 (17066)
Bruschi85 Creative Commons License 2022.06.08 0 3 17066
N.21 Creative Commons License 2022.06.03 -1 0 17065

Kicsoda, micsoda? 

Előzmény: lapov_ (17064)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!