Valaki meg tudja mondani az index új kezdőcímét? Valamit belenyomhattam az adblockba, mert azóta folyamatosan és végtelen ciklusban nemlétező reklámot akar nekem mutogatni.
Sajnos 2 GB. Utána olvastam, hogy ilyenkor mi a teendő. A régi leveleket áthelyeztem egy másik helyre, megpróbáltam tömöríteni az inboxot, de a méret megmaradt, és egy idő után az áthelyezett levelek is visszakerültek. :(
Azt is észrevettem, h ha bezárom az egész Firefoxot és újra meg akarom nyitni, akkor nem is nyílik meg, valszeg azért, mert ott van a memóriában egy Firefox.exe. Ha kilövöm, akkor meg lehet nyitni megint, de új ablakban akkor sem nyílik semmi. Win Xp Pro 1ébként, szintén magyar.
megmakkant a Firefoxom, 1.0.3-as magyar verzsön ... bármit csinálok, új ablakban semmi sem hajlandó megnyílni, csak új lapon. Ha pl itt ráklikkelek egy képre, az sem jön be nagyban. Volt már ilyen vkinek?
"Az e-mailt nem lehet a postafiókba írni. Győződjön meg róla, hogy van írási jogosultsága a fájlrendszerhez és van elég szabad lemezterület az üzenet postafiókba írásához."
Hely van bőven a lemezen. Próbáltam tömöríteni a mappát, de az se segített.
Ha lekérdezéses oldalt használsz mint például ez a forum akkor ezt kapod minden böngészőben. Itt pl a ReplayEditArticle talán PHP vagy CGI vagy ASP nem tudom annak elküldöd a 9036783 at ebből tudja ez a topic.
És ha azt az oldalat amit eddig használtál és most az is PHP CGI ASP ésatöbbi lekérdezésesre állitották át akkor ezzel kell együtt élni.
a frászt normális és eddig akkor mért nem jutott eszébe ilyet csinálni? és az is normális h amikor erre a kérdésre ok-t nyomok, ami érthető, akkor visszalép ugyan, de onnantól kezdve már nem fog sem kérdezni sem visszalépni hiába nyomkodom a visszát HTzol igaz?
mar pedig tenyleg az. lehet mas bongeszodbe be van allitva, hogy cache-bol toljon mindent es csak eroszakra frissitsen, mozilla-ba pedig, hogy mindig ellenorizze a dokument ervenyesseget. Mi a cim ahol ez elojon? Amugy tenyleg normalis, ne kezdjunk el ezen vitazni, mert egyertelmu miez es mitol, es nem bongeszot erinto dolog :)
ha normális akkor nem irtam volna de már ott is előjön ahol egyáltalán nem kéne neki, mivel mondom h ez csak pár napja van, azelött nem csinálta és más böngészővel sem csinálja
ez teljesen normalis viselkedes, minden bongeszovel ezt fogod tapasztalni. Ugy irtak meg az adott site-ot, hogy a vissza gomb-ra ezt kapod mindenkepp, mivel postolt oldalra akarnal vissza menni. Hasznald inkabb az oldalon esetlegesen elhelyezett vissza linket.
üdv! az alant látható üzenetet kapom amikor vissza akarok lépni, lehet ez ellen tenni valamit h ne vágja folyton az arcomba? pár napja műveli ezt, azelőtt ugyanazokon a helyeken nem csinálta ha ok-t nyomok akkor visszalép de később már nem fog működni a visszalépés, ha mégsét akkor meg ugyebár nem lép vissza és nem jutottam semmire
elvileg az ott a default search enginge-be keres ami az edit-pref-nav-internet search-def search engine alatt van. Az pedig az ami a korabban irt konyvtarban van, ami amugy a jobb oldali kereso is igen;)
anelkul hogy mozillahoz nyulnal, peldaul belallitod google.com-on hogy legyen magyar a google:) amugy pedig a "c:\Program Files\mozilla.org\Mozilla\searchplugins\google.src" ha a szokasos utvonalra telepitetted.
Tudja véletlen valaki a varázs kattintást? Hogy lehet a jobbgombos menüben lévő kijelölt szöveg keresése a weben kereső gépét kicserélni. google.com-ról google.co.hu-ra?