en meg eppen kerdezni szeretnek miert van hogy win10 alatt a msts nehezebben fut mint xp alatt. xp-nel majdnem hogy folyamatosan megyek ki a nyugatibol win10-nel meg esztergombol 5 perc alatt erek ki annyira szaggat, mi lehet a problema?
Régen megvolt a gépemen az MSTS, de aztán újra lett húzva a gép, másik gép lett, mittudomén, de a lényeg, hogy most nincs meg és most sok év után megint kedvet kaptam a játékhoz.
A kérdésem, hogy van olyan weboldal (stb.)ahonnan le lehet húzni az alapot és a kiegészítőket? A pályák, aktivity-k látom a "régi" helyen vannak. :)
Még nem tudni semmit, mindenki maradjon a helyén, az Alfold_7 ha megjelenik arról mindenki tudni fog innen: http://alfold.juplo.com/palyak/
Gondolom Rőfi Ákos igyekszik építeni a 7. verziót is, ahogy a többit, lehet hogy nem is 7 lesz hanem 6.7 nem tudjuk, erről csak ő adhat felvilágosítást.
Visszatérve előző témához, hogy mit eszek a Train Simulator-on?
Először is nem őriztünk együtt semmit, kikérem magamnak ezt a hangnemet, úgy gondolom normálisan kérdeztem valamit!
A Train Simulator, az egy élethű mozdonyvezető simulátor Az MSTS, az egy élethű mozdonyvezető játék.
Mind a kettő tetszik, és mi ebben a baj? Mai napig MSTS-sel szórakozok, egyébként meg a kisebb bajom is nagyobb annál, hogy most eldöntsem, mit egyek a Train Simulátoron.
Bocsi, téves infó, inkább mégse szeretném ezt az újdonsült train simulatort,
egyik ismerős megvette, megnéztem, és...
Ha fogalmazhatok így - egy kalap kuka.
Az élethű körülményeken kívül, semmi tökéletes, és ráadásul, kib@szott drágák a normális pályák, csak azoknak ajánlom, akiknek van "kedve" a modellvasúthoz, anyagilag az a kategoria.
Jó pár éve már annak, hogy az MSTS-sel foglalkoztam, és talán még páran emlékeznek rá, hogy néhány magyar pályaépítéshez szükséges objektumot, és leírást készítettem, és közzétettem a neten.
Az MSTS.UW.HU honlap még a mai napig üzemel, az objektumok, leírások letölthetők.
Ennek hamarosan végeszakad, nem fogom meghosszabbítani az ultraweb honlapomat. (3 havonta aktiválni kell, hogy fenntartsák.) Akinek még szüksége van valamelyik letölthető tartalomra, az még a közeljövőben töltse le, a közvetlen linkeket javítsátok, mert a honlap hamarosan megszűnik, az adatok törlésre kerülnek.