Nem nem vagyok kereskedő, naja nevezhetjük viszalépésnek de az irányvonal az maradt . Igazából 30 fölöttit szerettem volna ,de egy jó állapotuért márt tul sokat akarnak kérni ugyhogy maradt ez 82 10. havi a gépezet katalizátoros-os is.
Közlekedési infokat keres, ha be van kapcsolva. A DK gombal lehet "némitani". A csipogások száma az azt jelzi, hogy honnan jön az info, ilyenkor ki is ir a kijelzőre egy A,B,C... karaktert.
Igen tudom h ritka... de tavaly volt egy E9 2800 CS-m azt gáz pöccintésre keresztbe lehetett rakni,,,, ez a 6 os meg röktön lediferál és csak kipörög a könnyebbik fele.
Képeket rakok fel róla de csak pénteken hoztuk München és Stutgart közözz vettem. 700e Ft volt nagyon apró hibái vannak megy mint a veszedelem.
A mobile.de-n volt fennt mult kedden pénteken hoztuk sokat nem vártam nehogy elvigyék :-)
A speer difi nagyon ritka.... Azt csak BNV-be szerelték... Sperr difi gyakrabban előfordul, de elég szép ára lesz, mert ritka. Még azt kéne tudni, h milyen évjárat a gép, mert többféle difivel szerelték és most nem csak az áttételre gondolok.